Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Alvja Hermaņa nesaņemto ordeni nodos muzejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
raksts
r
hermanis 90to gadu beigās piestaigāja uz fonda jaun;a akadēmija , kas Šķēles fonds, pasākumiem un tusēja tai skaitā ar šķēli. Bet tas taču nekas, vai ne. Tas nav no tās pašas tēmnas, jo tad, ka hermanis spiež roku Šķēlem , tad tas noteikti NAv tas pats, kad šķēle izvirza Zatleru prezidentam. Tajā brīd, kad Hermanis paspiež kādam roku, tas uz to brīdi paliek nevainīgs.
raksts
r
lai tas bērnišķīgais āksts pozē. tur taču nekādu principu. Ja kāds grib cepuri noņemt niķīga puišeļa priekša, kuram no viņa izteikumiem nekāds gabals nenokritīs un viņš pilnīgi ne ar ko neriskē, tādēļ visā'da šī mu;lķošanās ir čiks, nu lai tak dara. Hermanis nav ne vīzdegunīgs, ne iedomīgs, vienkārši bērnišķīgs, kas palīdz taisīt iejūtīgas lugas, bet neko nesaprast no pieaugušo rīcības. Var nepatikt cilvēks, var ļoti reibties, bet staigāt apkārt un visu laiku to demonstrēt ir pilnīga bezgaumība un trulums
gore
g
Kapituls ņirgājas? Atpakaļrāpuļu cilts.
žeņka
ž
Hermanis ir malacis un pareizi ar darija ,ka atteicas saņemt ordeni no Zoodārza ielikteņa . NO cilvēka ,kuru ieteica TP oligarhs un visas Latvijas izskropļojuma izdzimtenis un zaglis Šķēle . Es viņu nekad un nemūžam nesaukšu par prezidentu , jo redzu to lišķīgo smīniņu un stulbumu kurš ir uzspēlēts ,kā pret slimniekiem . Un tā kaza ar šaurām - hitrijām ačtelēm , pret to pat vēmiens nāk .redzot kā viņa cenšas visur tikt pa priekšu ES arī negribētu saņemt no tāda cilvēka apbalvojumu .
krize
k
Visu cieņu Hermaņa kungs!
fans
f
Bet tas taču lieliski - muzeja eksponāts "ALVJA HERMANA NESAŅEMTAIS ORDENIS" :-)
zibens
z
To ordeni vajag nolikt Teātra muzejā. ..
cirks101
c
vai tik zem šī kailās, inteliģentās, mākslinieka galvas nav paslēpusies kāda 15gadīga blonda, viegli izlutināta, ar dzīvi neapmierināta meitene.
to Ainis 13:54
t
Pirmkārt, tas to nenosaka viss (51. pants), jeb arī tagad pats sāc nodarboties ar interpretāciju :)
Ainis
A
11.pants. (1) Ar Triju Zvaigžņu ordeni (turpmāk šajā nodaļā arī - ordenis) apbalvo par sevišķiem nopelniem Tēvijas labā. Nopelni Tēvijas labā, par kuriem Triju Zvaigžņu ordeni piešķir, var izpausties valsts, pašvaldības, sabiedriskajā, kultūras, izglītības, zinātnes, sporta vai saimnieciskajā darbā. (2) Par nopelniem uzskatāms gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša, priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība, gan īpaši nopelni Latvijas neatkarības atjaunošanas periodā vai valsts tālākas nostiprināšanas laikā. 51.pants nosaka, ka prezidents iegūst tiesības, kas pēc būtības ir loģisks absurds, jo katrai fiziskai personai ir tiesības saņemt ordeni, ja to piešķir kā noteikts 11.pantā. Jāni Stradiņu par Valsts prezidentu!
kukainis
k
Atbalsts Hermanim! Jo ātrāk mēs paši aizmirsīsim, ka tas, kas Zoodārzā tika sarunāts aizpildīt prezidenta vietu, pats ir apstiprinājis, ka nemāk saskaitīt savus kā arsta gūtos ienākumus un nav joprojām samaksājis par tiem nodokļus, jo vieglāk viņa bīdītāji varēs turpināt bīdīt savas lietas. Vakardienas gājiens ar Maizīša neapstiprināšanu ir tikai viena pērle viņu darbu rotā.
Andris
A
Aivar, bet ja nu nākamais prezidents nepatiks vēl vairāk, ko tad ?
cony
c
Jūs uzskatiet,ka Latvija , pirms neatkarības atgūšanas un drīz vien pēc ir attīstīta,demokrātiska valsts.Tā nav ,vēl ilgi un smagi jāstrādā ,jāmācās un jāmainās,lai mēs no netaisnīgas totalitāras varas režīma varētu stabīli nostāties uz laba attīstības ceļa..Arī ,ja nemaldos Hermaņa dzimtā arī bija lektors,kas savā laikā stāstīja, tā režīma patiesības,un principā cita ceļa jau arī nebija,bija tikai viens.Dabā,ja kaut kas tiek piesārņots,tad vēl ilgi tas nevar kļūt dabiski tīrs.Kas attiecās uz mūsu valsts prezidentu Zatleru,viņš ir daudz mācījies un mainījies un kļuvis par labāko un stabilāko prezidentu jaunākajā Latvijas vēsturē.Ja, šodien mums nebūtu Zatlera,Dombrovska un Repšes,tad mūs visus , PAšU bālelini/oligarhi apzagtu līdz pēdējam santīmam un pataisītu par dzimtcilvēkiem,jo tiem demokrātijas izpratne ir sveša. Es domāju,ka Zatlers savās zināšanās un domāšanā ir apsteidzis pašu slaveno domātāju,režisoru Hermani.Un viņām būtu tikai liels gods un gandarījums saņemt apbalvojumu no Zatlera rokām.
AD
A
Kas attiecas uz A. Hermani - visu cieņu par viņa drosmi un stāju!
abc
a
Ordeni jau nav obligāti jāpasniedz prezidentam. Varēja jau Hermaņa kungs atrast izeju, ja jau tas tik aizvainojoši. Galu galā, valsts vadītāju tomēr ievēlēja Saeima, kuru, starp citu, varbūt!!! bija palīdzējs ievēlēt ari cienījamais režisors. Varēja jau laicīgi 2006. gadā Saeimu vēlot piedomāt - KURŠ BŪS MŪSU PREZIDENTS......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas