Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ĀM par tās centrālo ēku līdz gada beigās būs izveidojies 1,3 miljonu latu nomas maksas parāds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Vai tad N I Valsts?To var salidzinat ar ieslegtu masinas dzineju troksnis ir bet darba kustibas nav ,mana skatijuma VNI ir darba vieta saviem comakiem,t i darba imitacija ,pilnigi nevajadzigs augons uz nodoklu maksataju miesas
Laima
L
Kaut kāda aplama prakse - valsts institūcija maksā citai valsts institūcijai nomas maksu. Greizie spoguļi?! Kāda velna pēc?
Antiņš
A
Apgaismojiet mani - muļķīti - kā var tā būt, ka valsts ir parādā valstij? Kam tas ir izdevīgi, ka viena valsts organizācija nomā kaut ko no citas valsts organizācijas, un valsts burtiski pārliek naudu no vienas kabatas otrā? Lai arī man nepatīk TP, šī ēka ir ĀM vēsturiskais īpašums. Kādā sakarā tur vispār ir Nekustamo īpašumu aģentūra!?
Bille
B
Ārlietu ministrija ir TP bastions, ja to gadījumā nezināji.
Bille
B
Vispār es šai rakstā saskatīju ne tikai to, ka viena ministrija ir parādā nomas maksu citai ministrijai, bet ka Leonīds Nokolajevs grib privatizēt Ārlietu ministriju. Kad valsts savu īpašumu būs nodevusi privatizēšanai, tad ĀM būs nomu parādā L.Nikolajevam. Un tad mēs varēsim salīdzināt cenu, par kādu ēka ir pārdota, un nomas maksu, ko maksājam par savu bijušo īpašumu.
temida
t
Lai alkatigais, mantrausigais Riekstins samazina sev tik loti lielo algu un citus savus izdevumusm. neparprotami ir jasamazina AM darbinieku skaits, ieredni, diplomati, jo tie ir ka slogs, nasta uz Latvijas nodoklu maksataju muguras. AM ir ka parazitu midzenis, kurs tikai zina ka naudu teret, notralinat, bet neko sie ieredni, diplomati nav spejigi, lai veicinatu naudas pelnisanu, kas patiesiba ir AM galvenais darbs veidot ekanomiskos sakarus ar citu valstu parstavjiem. Protams, ka to nevar gaidit no AM, jo taja strada cilveki kuri neatbilst AM prasibam ( AM butu jastrada juristiem, ekanomistiem, veiksmigiem uznemejiem, kuriem ir pieredze un prasmes, bet tas jau Riekstinam butu tragiski, jo tad vina kundziba tiktu samalta pelnos) ka piemeram vestures skolotaji, Riekstina personigas draugalas, TP, LC parijnieki, draugi, radi, blatniki, kuri negrib stradat savu darbu pec izglitibas iegusanas, bet grib labi dzivot, apmierinot savas iegribas. Vai tad tas nav apkaunojums, ka sie vestures skolotaji ar diplomata statusu arvalstis pat nav spejusi tik daudz ka izskaidrot Latvijas tragisko vesturi ES dalibvalstim pec Latvijas valsts okupacijas? Ko sie cilveki vispar ir spejigi, ja pat savu apguto profesiju nespej izmantot lieterigi Latvijas valsts intereses. Kapec Ddplomatiem ir tik nesamerigi lielas algas AM, pabalsti rezidejosajas valstis un citas privlegijas, uztura mnauda gimenes locekliem, veselibas apdrosinasana........? Vai Riekstins ir atsaucis pasa izlobeto likumu " Par diplomatu izdienas pensijam"? Ja sis likums saks darboties un netiks atcelts tad, kartejo reizi, likumigi tiks apzagta Latvijas valsts, nodoklu maksataji.
es
e
Nekas nav noticis, pensionari un mazturigie no saviem lielajiem ienakumiem nomaksas ari so tapat ka visu parejo maksajam. Nemkasajiet, kungi, navajag teret savu nelielo naudinu.
Jaunietis
J
Nav brīnums! Ja Kampars nevīžo samaksāt savas firmas nodokli, tad kāpēc gaidīt, ka jēlā kliķe maksās ministriju nodokļus. Tautai beidzot jāpasaka savs spriedums, ka pietiek mums šo sabraukto ezīšu valdīšanas. Gana esam no viņiem cietuši! Lai vācās ārā no Ministru kabineta! Vietā jānāk enerģiskiem un pieredzējušoiem politiķiem, kas izvedīs tautu no purva kurā to iegrūdusi jēlā kliķe.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas