Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ansips slavē Dombrovski par lielo ieguldījumu ekonomiskās krīzes pārvarēšanā Latvijā

Igaunijas premjerministrs Andrusu Ansipu, tiekoties ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski, atzinīgi novērtēja premjera lielo ieguldījumu ekonomiskās krīzes pārvarēšanā Latvijā, kā arī izteica atbalstu pasākumiem tautsaimniecības izaugsmes nodrošināšanā.

Piektdien V. Dombrovskis darba vizītē Igaunijā tikās ar A. Ansipu un pārrunāja ekonomisko situāciju un tās stabilizācijas pazīmes Latvijā.

V. Dombrovskis uzsvēra abu valstu lieliskās divpusējās attiecības it visos līmeņos. Uzmanība tika pievērsta divpusējai sadarbībai ekonomikas un enerģētikas sektoros, kā arī abu valstu sadarbībai Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanā.

Abi premjerministri apsprieda arī jautājumus, kas saistīti ar eiro ieviešanu, uzsverot eiro pozitīvo ietekmi ilgtermiņa tautsaimniecības izaugsmei. Eiro ieviešana palīdzētu stabilizēt valsts finanšu sektoru un veicināt finanšu resursu pieejamību.

V. Dombrovskis izteica pateicību par Igaunijas valdības lēmumu atdot Latvijas valdības 1989. gada aizdevumu 185 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

Vizītes ietvaros V. Dombrovskim paredzēta tikšanās arī ar Igaunijas Valsts prezidentu Hendriku Ilvesu, kā arī rūpnīcas Sakret apmeklējums, kurā notiks Latvijas un Igaunijas būvmateriālu ražotāju biznesa forums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas