Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Apinis balsos pret Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kā tad tā?
K
Valsts uz sabrukuma robežas, Vienotībā viens skandāls pēc otra, iesk. arī Dombrovska laulāto draudzeni, Štokenbergu, Kamparu, Āboltiņu u.t.t., u.t.t., bet šis cienījamais dakters to neredz? Mēs JAU sen nevaram nopirkt zāles, ne samaksāt par ārstu konsultācijām vai izmeklējumiem, jo citādi NAV ko ēst...Bet jums viss labi? Arī ārstiem ir milzu problēmas, tiem arī jābrauc prom...NESAPROTU šo dakteri! Otrs tāds vēl Daudze...KAUNS!
Ezis
E
Ilgspējībā jau 20 gadus viss ir pakāsts un tagad lienam parādos,tikai kamdēļ?? Milzīgā valsts aparāta dēļ! Zapiņam ar 20 litru motoru nespēsi suslu liet un uz priekšu arī neies ,pa smagu.Tai nesodāmības sajūtai tiekot benķī ir jābeidzas. Sistēma ļauj zagt un sistēma to sargā,viss kā Ceplī ,mazos zagļus liek cietumā ,bet lielie fīrē.
Svins
S
piekrītu Apinim un arī balsošu pret atlaišanu.
borcinsh
b
laikam vinam (Apinis) vel dzili ....aa sezh padomju simbolika
dfre
d
No šitā pajoliņa Apiņa tas bija sagaidāms!
edisons
e
Mūzīgais PRET, bet laiks Apiņa kungs saprast, ka PIETIEK un jābalso PAR labāku Latviju!!!
Apinim personigi + laikrakstam
A
Tev draudzin ir laiks aiziet no si postena jo TU JAU SEN NEESI ARSTS - SAVA ABSOLUTI ZEMA ZINASANU LIMENA DEL... Spriezot pec taviem izteikumiem TAUKU SAKARA man jasaka ka tavas zinasanas PATIESAM IR SKLEROTISKA VECA VIRELA SLUPSTI, kuram amata pienakums (saja situacija - bailes zaudet Prezidenta kreslu) LIEK KAUTKO TEIKT SABIEDRIBAI Cienijamie kolegi !! Vai tiesam starp jums nav neviens sakarigaks cilveks Arstu Biedribas Prezidenta postenim ???
Apinim personigi
A
Apinim ir laiks aiziet no ta "ARSTU BIEDRIBAS PREZIEDNTA" postena. Saja kresla tu "iesedies" ar nekaunibu + nepieciesamibas spiests,jo TU JAU SEN NEESI ARSTS (tev nav nevienas kvalifikacijas) un tu patiesiba APKAUNO ARSTU BIEDRIBU AR SAVIEM STULBAJIEM KOMENTARIEM (lasiet kaut vai pedejo par "TAUKIEM" un SLUPSTESANU DIETOLOGIJAS SAKARA.
erty
e
manuprāt tas, kas notiks pēc sestdienas būs izšķirošs pavērsiens varas un tautas attiecībās..... lai arī no tās visas jezgas būs arī zaudējumi, bet ieguvumu mums visiem, kam patiešām rūp Latvijas Valsts būs nesalīdzināmi vairāk!!!
lille un izaugsme
l
kā jūs to redzat????????????????????????????????????????????????
pat Apinis zin
p
kas ir Zatlers
angroid
a
es tādu un līdzīgu apsvērumu dēļ balsošu pret, tikai nezinu kā labāk : v
He
H
Nabaga apinis...
radukss
r
tad,kā jūs izskaidrosit apiņa nurgs,saeimas daudzos balsojumus pret, cilvēku gribu,un pret mūsu valsts izaugsmi,tas ka jūs te dažam labam esat labs čoms,un jums dzīvē viss ir ok nenozīmē,ka tā ir visiem
urbis
u
Pēter! Kad tu pēdējoreiz balsoji par? Un ko par šito Lembis tev saka?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas