Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Apinis: Politiķiem ir par 20 % zemāks intelekta līmenis nekā iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labi zināms
L
Tas vēl nav nekas, salīdzinot ar Zemkopības ministriju... Tur daļai vadītāju un direktoru intelekta līmenis atpaliek par visiem 50-80% no vidējā iedzīvotāja ar augstāko izglītību.
trusis nejaukais
t
Lol! Šito laikam Apinis pēc sevis spriež :) Reāli, katru reizi kad viņš atver muti man vienmēr gribas pajautāt, kā tāds muļķis vispār tik tālu ticis..
Ilmārs
I
Ir četri cilvēku tipi: tie, kas strādā ar galvu (piemēram, zinātnieki), tie, kas strādā ar rokām (strādnieki), tie, kas strādā ar kājām (piemēram, sportisti) un tie, kas strādā ar muti (piemēram, politiķi).
Dārznieks
D
Nu, par cik A pats ir bijis to 20%- tīgo skaitā, tad ,saprotams, nevēlas teikt ka īstenībā "perelom ņe zakritij a otkritij" - t.i. visi 50%
Cigaretes smird
C
un nogalina... Un tāda sajūta, palasot, ka šeit ir savākušies vai nu durņi vai zoļītāji, kas noliedz faktus. Savu krabīti jau jūs neapmānīsit.
Leo
L
Ko tas korumpants te katru dienu bārstās ar saviem domu graudiem, nu laiciņš ir pagājis, doma laikam, ka viss ir aizmirsts.
Oho
O
Un viņš vel arvien ir ministru prezidenta padomnieks?
Buba
B
Apinis zina, ko saka, - pats taču kā ministrs sāka veselības nozari strauji laist uz grunti. Kāds viņam pašam IQ, - exministra, birokrāta-funkcionāra?
pakausis
p
lielais zinjotaajs iocik.. aizskreeja globaalistiem paraudaat piedurkniitee :)) protams.. izgliitot, paarliecinaat sabiedriibu - tas baigais chakars.. vieglaak globaalistiem pachiiksteet lai uztaisa kaadu jaunu starptautisku likumu vai nodokli.. it kaa aarsts, bet veel dumjaaks par vienu otru politikji!
replika
r
Jā, jā politiķis. Bet viņš ir arī ārsts. Tur ir tā atšķirība...
:o)
:
Ha, tas ir ticams apgalvojums par tiem 15-20% zemāku intelektu. Te tikai jāatgādina, ka pats Apinis ilgus gadus bija politiķis un Saeimas deputāts.
šņaga
š
baigais optimists ir Apinis.
!
!
Apinis nav daudz kļūdījies. No skrejlapiņām nemirst.
foxa
f
laba doma ieviest papildus prasību ierēdņiem atbilst noteiktam IQ līmenim. Jo tas augstāks, jo pareizāka izpratne par pasaules kārtību un savu vietu tajā. pārējo var piemācīties.
Grāds
G
Apini - pirms kaut ko saki, atceries savu pagātni, neesi daudz labāks))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas