Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Apķēpāta "baltā lapa"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
.."ja izdevumi atgriežas nosacītajā 2005. gada līmenī, pazudīs arī funkcijas, ko valsts ir uzņēmusies pēc tam."... Ilūzija, protams vēlama, taču, vienalga, ilūzija. Funkcijas - kas dažādu saskaņošanu, sertifikāciju, verifikāciju, ekspertīžu u.t.t. veidā un IR GALVENAIS EKONOMIKAS SALDĒTĀJS nepazudīs pašas no sevis, - liekās ir jālikvidē SPĒKA paņēmieniem izmantojot attīstīto valstu pieredzi. Citādi samazinot štatus tikai pieaugs rindas pēc saskaņošanām u.t.t.
Anna
A
Dombrovskis atkal melo. Svarīgs ir rezultāts, bet ne intensīvas darbības redzamība. Starp citu, ļoti nepatīkama daudzu vietējo aborigēnu iezīme. Pārsteidzoši, ka likumpārkāpējs turpina mūs vadīt. Viņs ir noziedznieks, viņam ir termiņš uz mūžu, par ekonomikas un valsts iznīcināšanu. Viņus jau jātiesā ir - jau izkrīt genocīds, fašisms. Dombrovska kunga paziņojums par SC alternatīva budžeta priekšlikumu ir bezatbildīgs un tam nav pamata. Tas, ka budžeta deficīts sasniegs 11,94% no IKP nav, kaut kas neparasts. Galvenais lai pie tā būtu skaidrs ekonomiskās attīstības plāns un perspektīva. Šajā, konkrēti, it īpaši nav ieinteresēti mūsu ES partneri. Kam ir nepieciešams papildus spēlētājs, konkurents vietējā tirgū, jo īpaši tāpēc, ka ir iespēja viņu nospiest , izmantojot aizdevumus no SVF un tā ārējo pārvaldīšanu. Nospiest, tas nospiedīs mums. Ir pārsteidzoši, cik operatīvi atbildēja premjers, un tas, neskatoties uz to, ka Finanšu ministrija tikai plāno ar tiem iepazīties un pieņemt lēmumu. Bet viņš jau pateica, ka "nekādi pārsteigumi, kas ir saistīti ar budžetu nav paredzami." Latvijas sociāli ekonomiskās attīstības alternatīvie mērķi 2011.–2013. gadā (no SC alternatīva budžeta): 1. Uzņēmējdarbības apstākļu atvieglošana un atbalstīšana, tajā skaitā samazinot nodokļu slogu. 2. Investīciju stimulēšanas mehānismu radīšana vietējiem ražotājiem un ārvalstu investīciju piesaiste valstij.3. Jaunu darba vietu radīšanas programmas pieņemšana un ievērojamu valsts budžeta līdzekļu piešķiršana tās īstenošanai. 4. Sakarā ar ekonomisko krīzi grūtos materiālos apstākļos nonākušo iedzīvotāju sociālā atbalsta nodrošināšana. 5. Maznodrošināto iedzīvotāju slāņu atbalsta saglabāšana. 6. Līdzekļu piešķiršana augošās depopulācijas novēršanai. Lai sasniegtu šos mērķus, pirmām kārtām ir jāizmanto starptautisko aizdevumu līdzekļi. No mērķa pievienoties eirozonai un tā dēļ par jebkuru cenu panākt valsts budžeta deficīta samazināšanos ir jāatsakās. Valsts budžeta deficīts ir jāsamazina, samazinot valsts aparāta uzturēšanas izdevumus un paaugstinot tā darba efektivitāti. Kā palīglīdzekli var izmantot valsts īpašuma daļas privatizāciju. Kopējais slogs iedzīvotājiem un biznesam ir jāsamazina, lai tādējādi panāktu ražošanas atdzīvināšanu un līdz ar to īsā laikā palielinātu nodokļu ieņēmumu apjomu. Sociālā taisnīguma paaugstināšanu veicinās arī progresīvās nodokļu sistēmas ieviešana iedzīvotājiem.
=
=
Partijā ņēma d- līdējus, nodevējus un svolačus!
ance
a
Pareizi gan.
bimbam
b
Pārņmeti/bīdīti tika s t a g n ā t i ar visu savbu stagnātu domāšanu! Te arī visā visumā ļaunuma sakne!
Toska
T
Paldies Zander! Jūsu vēstijumus lasu ar interesi, jo doma skaidra un nesamudžināta, kas arī raisa interesantas diskusijas. Rīgas Laikā, ja nemaldos jūlijā bija raksts par Latvijas situāciju. Ja pareizi atveros domu, tad valstij ir jāatrod veids, kā nozagto atgūt. Valsts aparātā ir milzīga juristu armijas, bet izskatās, ka tas ir juristu neredzamais karš, kurš kuru pārspēs. Uzvarēs neuzpērkamais un par Latvija domājošs juristu bloks. 1980.gadu beigās Latvijai bija labākie juristi. Kur viņi palikuši?
vilis
v
Nu vienkārši burvīgs raksts.Ir 2 iespējas - 1. vai nu Rimševics ir galīgs muļķis,2. vai viņš ar sava ieņemamā amata palīdzību,tēlojot muļki, provocē sabiedrību uz diskusiju,lai iegūtu idejas ko darīt.Cik esmu novērojis ne SVF,,ne Pasaules bankas vadoši darbinieki,ne Bernanke,ar tādiem ,sevis pazemojošiem trikiem,neuzstājas.
babis
b
Komunisti ir vai nu muļķi, vai nelieši. Normāls cilvēks nevar būt sarkanais fašists.
Ko tu muldi. Sevišķi mākslā partijnieki automatiski kļuva spējīgāki. Faktiski visur, ja ielīda kārtīgi, tad panākumi garantēti.
jumors
j
Es arī esmu apmeklētājs un zinu, ka vilki tikumu nemet, tikai spalvu. Nevajag liet par "spējīgajiem" PSKP kadriem, ja tie būtu bijuši "gaišās galvas", pat lielo nedalāmo nevajadzētu sagraut. Kadri tiešām izšķir visu- tas ir taisnība, tāpēc Rimševiču vajag turēt tālāk no runāšanas, tāpat cauri spīd ilgas pēc savu paŗādu norakstīšanas ar jebkuru metodi. Un tik "gudrs" vīriņš dod padomus, kā rīkoties valstsvīriem.......
ostaps
o
Zanderam nav taisnība, un Rimševičam ir, tikai Rimim vajadzētu būt daudz uzstājīgākam un nepiekāpīgākam. pastāv tie sakari, intereses, un birokrātu pūļi par ko raksta Zanders, viss tas neizzudīs kā uz burvju mājienu, bet rēķināt patiesi nepieciešamos izdevumus, pārskatīt katras pildspalvas nepieciešamību laiku pa laikam ir ļoti saprātīgi, jo linērās darbībasn-procenti šurpu turpu, nekādā ziņā neatspoguļo patiesās nepieciešamības, jo lai arī mums valstī ir inflācija n-procenti, tad katram indivīdam šī inflācija ir cita, kas var būt gan lielāka, gan mazāka.
apmeklētājs
a
Negribu nevienu aizvainot ar šo salīdzinājumu, bet tas mazliet atgādina 80. gadu beigas: nu, izformēja PSKP, un kur tad tie kompartijas darboņi palika? Veidoja t. s. biznesu. --- Bet, kur tad viņiem bija jāpaliek, Zander? vai jāiet iela slaucīt? Padomijā tomēr partijā tika ņemti spējīgākie. Vai iekārtai mainoties spējīgākie kļuva mazāk spējīgi un nespējīgie spējīgāki? Cilvēka spējas ir neatkarīgas no iekārtas. Neaizmirsti to Zander un tad nebūs šeit muļkības jāraksta dzerveidīgvajiem par prieku.
meitene
m
Pievienojos rakstam. Rimsevics jau sevi daudzreiz pieradijis par tuksu muldetaju. Kamer netiks reali tiesati valsts mantas izkerdetaji, nekas nemainisies. Un zaglu piedavajumi sakt "no baltas lapas" , "piedot vecos grekus" utt. tikai parada, ka zagsana turpinasies. Ar sadam metodem, kas piedod zagsanu, valsti nevar atjaunot.
|
|
Ko tad jūsu vairums lamā Šķēli, kas strikti iestājas par bezdeficīta budžetu?
Ministry of Truth
M
Tas viss tā ir, bet cik ilgi SVF aizdevums palīdzēs partokrātu un birokrātu hidrai dzīvot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas