Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Apšauba rīkojumu un Veldri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Korķs
K
Loskutovs sevi ir parādījis kā principiālu un godīgu darbinieku.Nav izslēgts,ka tā naudas pazušana ir provokācija pret viņu,jo viņš traucē ļoti daudziem vareniem un ietekmīgiem darboņiem zagt un laupīt.Ja viņš pats būtu to naudu pievācis,tad viņu būtu jāliek aiz restēm uz ilgu laiku.Bet būtībā nauda pazuda pavisam citu cilvēku darbības rezultātā un Loskutovam ar to nav tieša sakara.Nedrīkst taisīt spriedumus,kamēr nav pabeigta izmeklēšana un atrasti īstie vainīgie.Bet valdības steiga,ar kādu tā cenšas to visu izmantot pret Loskutovu, tikai apstiprina aizdomas par provokāciju pret viņu.Iespējams,ka valdība baidās no īsto vainīgo noķeršanas un melu atklāšanas.Pie šīs valdības tas ir pat ļoti reāli iespējams.Bet šī saeima vispār tika ievēlēta caur blēdībām un šī valdība ir tā sekas.
Aliens
A
Es ceturtdien būšu pie Saeimas.
DUMFUK
D
Kartejais piEradijums ka valdiba NEKOMPETENTE
lno
l
Skarbi, bet manuprāt patiesi:)
Vienaldzība nogalina
V
Nu aiziet letiņi. Savācamies atkal pie Jēkaba ielas nama un protestējam. Pirmajā rezē palīdzēja, palīdzēs arī šoreiz. Visi, kas piekrīt un vēlētos piedalīties liekam savus parakstus zem šī komentāra.
Tā tas ir...
T
Zinot kāda ir atdeve komisijām ,kurās piedalās politiķi ,un to ka KNAB izmeklē lietas kas saistītas ar partiju finansēšanu ,kā arī to kādi koalīcijas partijām reitings ,būtu tikai loģiski visu izmeklēšanu atstāt tiesībsargājošo iestāžu ziņā,lai partijas saglabātu pēdējās cieņas paliekas tautas acīs.Tas ir viņu pašu interesēs.
pamela
p
Kapēc manī neviens neieklausās ; GODMANIM NO TP IR ULTIMĀTS /KALVIS ČURĀ AR ASINĪM/ ,JA GODMANIS NENOVĀKS LOSKUTOVU ,TP NOVĀKS GODMANI.Ne par velti Zatlers satraucies par sava ansambļa bundzenieka likteni.Zatleram no Kremļa laikam mājieni,ja neiedabūs valdībā SC ,Maskavu neredzēt,bet Voldiņam tā gribas paklanīties Mauzolejam.PILSOŅI,ir jābeidz šis politiskais bazārs,jo VARA PIEDER TAUTAI,mums JĀSASPRINGST un jāiet ielās.Ar ko mēs nevarīgāki par spāņiem,itāļiem u.c. ignorētajiem.
ABC
A
Jā, Tu esi precīzi raksturojis "inteliģences" aprindās dominējošo gaisotni, kas diemžēl izraisa dziļu riebumu un kaunu par savu tautu, kuras "gara spēku" pārstāv humpalu bodē pērkamas lupatas.
paranoja
p
Ziniet, man tas viss sāk atgādināt Krievijas un PSRS laikos veiktās izrēķināšanās. Tādēļ jau ar Krieviju vajag tās attiecības uzlabot, pieredzi valsts pārvaldē arī vajag pārņemt. Tipa ko gribam, to daram un PASARG DiEVS kāds kaut ko iebildīs!!
lno
l
Vai tiešām Latvijas prominento godprātīgo cilvēku loks aprobežojas ar Rasmu Šildi-Kārkliņu, Alvi Hermani, Lindu Muižnieci un Jāni Maizīti???? ________________ _______________________ Bet kā gan Tu domāji? Salīdzini, cik populāru personu iestājās par Rīgas domes zagļiem, agrāk Haritonovu un tagad par Loskutovu? Vai TP būtu tāds svars saeimā un valdībā, ja to nebūtu aizgūtnēm slavinajuši zinātnieki, populāras aktrisītes u.c.? Demakova daudziem sagādājusi pilnāku sili un kad mute pilna, vai tad parunāsi?:))
ļoti acīgais
ļ
MK noteikumos neredzu neviena punkta, kurā būtu precīzi norādīts, ka KNAB darbinieki nedrīkst atvērt seifus un tā drusciņ aizņemties. Par ko tad te vispār tas tracis?
ABC
A
Organizētā noziedzība nekaunas ne no kādiem līdzekļiem. Vai tiešām Latvijas prominento godprātīgo cilvēku loks aprobežojas ar Rasmu Šildi-Kārkliņu, Alvi Hermani, Lindu Muižnieci un Jāni Maizīti???? Vai tiešām nav neviena cita, kas saprastu, ka šis ceļš ved uz elli, un nebaidītos to atklāti paust sabiedrībai????
Ļošas advokāts
Ļ
Vai tad MK noteikumos rakstīts balts uz melna, ka no tiem seifiem nedrīkst zagt? Ja tāda punkta nav, zagšana ir likumīga - kas nav aizliegts, tas ir atļauts.
Ērglis
Ē
Neuztraucies, ja tā būtu, Grūtups to būtu sen jau uzracis :)
Antoša
A
Varbūt kāds gudrs jurists var atrast arī to, ka KNAB izveidots, neievērojot kādu juridisku normu un tāpēc vispār gan KNAB, gan pats Loskutovs ir nelikumīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas