Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Apstrīd skolēnu autobusu iepirkuma rezultātu; Domenikss vaino lēta servisa piedāvājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he:
h
info visumā korekta, taču: kur rakstīts, ka "šos tiesās"?
vel viena
v
Vai Domensikss kukulju doshanu Latvija kads izmeklee vai ari tas ir miglaa tits? The securities commission said Daimler and its subsidiaries made at least $56 million in improper payments over more than a decade in at least 22 countries to illicitly earn at least $90 million in profits through tainted sales of 6,300 commercial vehicles and 500 passenger cars. It said bribes were paid to win sales to governments in Russia, China , Vietnam, Nigeria, Hungary , Latvia, Croatia and Bosnia, among others. Tas iekopets no abcnews. Sos tiesaas, bet kaa LV?
rolis
r
Kāpēc nevar iegādātie no ražotājiem pa tiešo?,ja nu vienīgi apkope,bet tur jau būtu citi kritēriji un vienošanās.Esmu pārliecināts,ka vienalga valsts iegūtu un kur nu vēl 3 gadu garantija un serviss no ražotājiem.Dzen gan tā dāma fufeli ,dzīvē jau izskatās tīri simpātiska,bet melo kā kampējs un traktors.
joks
j
Es taču teicu, ka nekas vēl nav beidzies ar uzvarētāju nosaukšanu!
he:
h
Kas ir negodīga spēle? Pielāgošanās tirgus apstākļiem? Konkursa noteikumu rūpīga izlasīšana? Vai varbūt tomēr konkursa rezultātu apstrīdēšana, kad izrādās, ka konkurents bijis gudrāks?
jk
j
Jaunā laika Āboltiņas vīra firma netika pie piegādēm, ai, ai, ai
e.
e
Pie mums ir divu veidu konkursi - tie, kur viss iepriekš sarunāts, un tie, kur nekas prātīgs nesanāk. Eļļas maiņa par vienu latu - neticu! Gan jau ir izdomāts veids, kā beigās nopelnīt uz apkopēm. Tikai to jau sauc par negodīgu spēli un tirgus čakarēšanu, bet valsts šeit necenšas ieviest kārtību.
fiksais
f
Cik var saprast, tad zvaigžņotos autiņus drīzumā varētu pārstāvēt pavisam cita kompānija, tātad dažās pozicijās vispār varētu rakstīt nulles... Bet diemžēl tā ir valsts konkursu īpatnība, ka tajos vinnē kompānijas ar precēm un pakalpojumiem, kas nesastāda pat preces vai pakalpojuma vairumtirdzniecibas cenu, dažos gadījumos tā pat ir tikai puse... Valsts varētu atskaitīties, cik gadijumos tā ir kļuviusi par zaudētājiem, kaut vai par piemēru VISLĒTĀKIE skolas jumti, kuri lielākā negaisā tiek norauti un kompānijas, kas to lika, kā likums ir bankrotējušas. Cik ilgi valsts čakarēs savus uzņēmējus?
.M.
.
tātad Mercedes uzņēmumu kukuļdošana turpinās...
Herbe ar lieli cepuri
H
Mrs. Radziņa, vai Latvijā pēkšņi būtu izbeidzies kapitālisms? Ja kāds eļļu maina par simbolisku cenu, tad taču viņš cer to kompensēt citā veidā. Tieši tāpat noteiklti ir ar jūsu piedāvājumu. Kāds ļaunums celsies 1) pašvaldībai, 2) valstij, 3) skolēniem, 4) SIA Auto Īle no tā, ka skolu busiņiem dažas apkopes darbības būs ļoti lētas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas