Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aptauja: 75% iedzīvotāju saskata strauju nabadzības līmeņa palielināšanos Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atmoda
a
Avīzei "Diena" derētu noskaidrot, kas notiks tad, ja uz vēlēšanām ieradīsies teiksim 200 cilvēku visā valstī?
!
!
Nu jau kā Zariņa govs ... Ja tik maz zini par pirmo Latvijas brīvvalsti, varbūt tomēr der pamācīties vēsturi? Piemēram, par aizdevumu zemniekiem, kas nebija jāatmaksā pilnībā, ja kopā ar dzīvojamo ēku uzcēli arī saimniecības ēku - kūti un klēti. Viņš beidzot esot sapratis. :)
Paltraku Vilis
P
Būs auni kas oktobrī balsos par JL,TP, SC, LNNK/TB, pat būs tādi kas balsos par "pčolam" un viņi nebūs krievi. Mūsu tauta ir ļoti stulba, pingvīni paliek pingvīni.
Paltraku Vilis
P
Vēl pusgads ar Kāmīti un repšu un Latvijai būs kaps. Neder neviens no esošiem un bijušiem "politiķiem" . Visus uz Getliniem! Tautai jāsaka Kamītim: " Ņem savas panckas un tinies prom, jo ātrāk ,jo labāk".
atmoda
a
Ar tādu skatījumu uz politiku, dāmas un kungi, mēs nonāksim līdz naturālajai saimniecībai un nebūs ne lata, ne eiro, ne dolāra, ne banku. Bet bagātnieku sazagtās bagātības vienkārši izlaupīs un pašus nositīs. Tāda ir pasaules politika, ne tikai Latvijas. Un nebūs ne Eiropas savienības, ne ANO, ne NATO. uz to jau viss iet. Lai bagātnieki neaizmirst, ka viņu labklājība var zelt tikai tadā gadījumā, ja tauta ir paēdusi un strādāt spējīga.
Aeroplaans
A
Robertam, ko Tu runaa? Tu tieshaam tici, ka tavs 'Kresiais Zveeru Daarzs' kaut ko mainiis. Nee pag, Tev taisniiba, mainiis gan, bet uz slikto pusi.
Populists
P
Kad Tukuma čigāns teiks, KA TĀ STUNDA IR SITUSI, tad viss notiks.... Tukumā čigāni sen vairs zirgiem zelta zobus neliek ! ! !
Karamba
K
Izmisis vēlētājs ar rūcošu vēderu ir katra politmafioza sapnis. Iebiedējams, manipulējams," saimnieka " stipro roku gaidošs.
to Kareivis
t
Tu esi smagi pārpratis Evaņģēliju. Tur ir teikts, ka mums jādod Dievam, kas Dievam pienākas un ķeizaram, kas ķeizaram pienākas, savukārt sv. Pāvila vēstulēs (kaut vai Efeziešiem) ir spēcīgā mācība, kā jādzīvo kungiem un kā kalpiem. Pats interesantākais ir tas, ka mūsdienās vairs nav ķeizaru. Ir tikai Satversmes pants, kas nosaka, ka suverēnā vara pieder Latvijas tautai un tiesību teorijas to interpretē ļoti plaši. Tās ir ne tikai tiešības reizi 4 gados balsot, bet tas ir arī pilsoniskās sabiedrības pilsoņa pienākums piedalīties gan referendumos, gan sabiedriskās organizācijas un atseviškiem cilvēkiem - arī partijās. Gribēji aizbēgt no sava pienākuma Dieva un tuvāko priekšā? Neizdevās?!!
Kareivis
K
Paļaujos uz dzīvo Dievu un nevis uz valdībām un laicīgām varām.
ciniķis
c
Man ir prieks, ka smadzeņu skalošanas kampaņas, kas sastāv no dažādu kaktu "ekspertu" viedokļiem un regulāriem ministru paziņojumiem par to, ka "krīze beigusies" ir neefektīvas. Un šīs sabiedriskās domas kampaņas vienkārši nevar būt efektīvas, jo iedzīvotāji ikdienā saskaras ar reālās dzīves faktiem. Bet šie reālās dzīves fakti arvien vairāk kontrastē ar kaktu ekspertu un valdības paziņojumiem. Var jau sēdēt ar tukšu vēderu un nenomaksātu kredītu un "domāt pozitīvi", tikai cik ilgi tu ticēsi, ka "nav nemaz tik slikti?" Šīs aptaujas ir atgriezeniskā saite tā saucamajām pozitīvisma kampaņām un meliem par esošo un prognozējamo stuācijas attīstību. Šī aptauja atspoguļo reālo situāciju daudz objektīvāk, kā 10 banku ekspertu nekam nederīgie "viedokļi", kuri atspoguļo viņu personīgos murgojumus nevis dzīvi. Arī prognozēs iedzīvotāji ir reālāki - viņi atšķirībā no "ekspertiem" neaizmirst, ka tuvāko gadu laikā no budžeta ir jāizņem vēl gandrīz miljards un viņi pat zina no kādām kabatām tas miljards tiks ņemts ( no viņu algām, pensijām, pabalstiem, vēl par 50% slēgatjām skolām un slimnīcām). Tā, ka viss vēl tikai sākas.
>>tas arī notiks!
&
Ko dod tie 99,4% iekasēto nodokļu? Vajag taču mērīt absolūtos skaitļos, tad var salīdzināt. Cik, piemēram, ievāca šadā laika posmā 2007. vai 2008. vai 2009.gados un cik šogad. Var jau izvēlēties nodokļu prognozi, piemēram, 1 lats, ievākt 100 lati un lepni ziņot, ka sasniegts 100 kārtējs progress. Labāk gan padomāt, kāpēc, piemēram, tai pašā 2007. vai 2006.gadā nodokļus varēja un spēja ievākt nesalīdzināmi vairrak, kā šogad tai pašā laikā. Vai tad tiešām nav redzams, ka valsts tiek stūrēta galīgi aplamā virzienā un vēl mazliet - tā atdursies sēklī?
ssd
s
...paši šie nabagi vien vainīgi,nav ko balsot par smukām runām un frizūrām,padomju laika obhssa klientiem,LPSR apzadzējiem,škēle,ārgalis un tamlīdzīgi subjekti vēl nesen dzeltenajā presē lielijās,kā krāpa valsti krievu laikā,toreiz šie bija sīki pakalpiņi,miliču un nomeklatūras darboņu nelegālu ienākumu vairošanā,maksājot kukuļus lai varētu pa tirgiem šeptēt,tagad šie tikuši pie varas tādā pašā garā turpināja jau ne centrāltirgus mērogā....līdz nonāca līdz kraham.
Par to dīvainību datos
P
Ar ko šī valdība visvairāk asociējas? Ar meliem. Tāpēc arī tā dīvainība datos. Bet varbūt, viņu mēraukla ir tikai viņi paši. Un nav dzirdēts, ka kādam no šiem nu nebūtu vairs, ko galdā likt, ka nebūtu šiem naudas, ar ko apmaksāt bērnu pusdienas skolā vai šie vairs nespētu sev salabot zobus. Nē, mēs joprojām lasām un dzirdam, ka šie braukā uz olimpiādēm, uz Alpiem slēpot, uz koraļļu salām peldēties vai Āfriku šaut lauvas vai ziloņus.
tas arī notiks!
t
Ir kaut kāda dīvainība tajos visos ekonomiskajos datos, kā vienmēr! Ekonomisti : nodokļi iekasēti par 99,4% _ rezultāts lielisks. Tauta: MĒS slīkstam nabadzībā. Bērni nāk uz skolu neēduši. Vecāki nemaksā par pusdienām bērnudārzos UTT. Valsts amatpersonas : MUMS JĀDOMĀ POZITĪVI. VISS IR KĀRTĪBĀ. LATVIJAS EKONOMIKA ATVESEĻOJAS.... ??????????????????????????????????????????? ?????????????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas