Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aptauja: Dombrovska darbību pozitīvi vērtē 40% iedzīvotāju, negatīvi - 43%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā nu tas ir...
T
Tas "JL baroklis",kā jūs rakstāt, pameta daudz labāk apmaksātu darbu Briselē un uzņēmās vadīt valdību kad AS2 un PLL paši atteicās no varas,acīmredzot nezinot ko iesākt, aizņēmumu arī paņēma Godmaņa valdība ar Slakteri kā Finanšu ministru.
Terorists
T
Nu vai tad aitas kad ved uz kaušanunav apmierinātas.Un tad kad žurālisti ir saņēmuši kārtīgu piķi tad arī cūka būs izredzētā.
cony
c
Lūdzu ieklausaties vismaz Pasaules autoritātēs,viskompetentākajos ekspertos nesen pati Vācijas kanclere Angela Merkele augsti novērtēja Latvijas pēdējā gada darbību krīzes pārvarēšanā un finansu sistēmas stabilizēšanā un ilgstspējas radīšanā,pat grib Dombrovska ,Finansu Ministrijas pieredzi ieteikt dažai labai ES valstij,lūk kas ir rādītāji nevis jūsu nekorektie,neargumentētie ,aprejošie komentāri
Ino māsa
I
Eu,nezinīet,kad beidzot stendža kasiers kautko mums uz ķepas uzliks,es Dambīti apreju jau mēnesi,bet ķepa man joprojām ir tukša,man reiz par reizēm tas ir apriebies lūgties ubaga grašus.
Apsmējos!
A
Bet kāpēc tautai būtu jāuztur dumrovska ārzemju onkas? Pašu letiņu bērni grib ēst, jo tiem nav tik daudz naudas kā šitajam JL baroklim piestumt vaigus...
Apsmējos!
A
Par tiem 7,5 miljardiem pa priekšu pateicies LB rimsītim un FKTUK kruumainei, jo JL rimsītis ļāva izdot krdītus euro, tā nožņaudzot latu, kā arī nerevalvēja latu (nejaukt ar devalvāciju), lai to banku gaunerību apturētu, taču kruuumaine neuzraudzīja paļeksu un kopā ar rimsīti atļāva no paļekša aizvest uz ārzemēm no bankām miljardus. Tāpēc pirmie jāsēdina rimsis un krūumaine, bet tikai pēc tam kalvainis... Esi precīzs , ja tādas lietas raksti.
Tā nu tas ir...
T
43% aptaujāto domā zagt,nemaksāt nodokļus,slēpties ofšoros ir labi. Nu nevar saņemt lielas pensijas,lielas algas nestrādājojt, nemaksājot nodokļus un gaidot ka visu pasniegs uz paplātes. Pateicoties zemai darba ražībai,nesamērīgi lielās algas un ēnu ekonomija 40% noveda mūs tur kur esam,kamēr tas nemainīsies nekas labāks nebūs. Ir naivi ticēt AŠ2 un citu populistu solījumiem,ja nestrādāsim un nemaksāsim nodokļus nebūs naudas ne medicīnai,ne izglītībai, neierēdņu un policistu algām.
KLM
K
Manuprāt, vispozitīvāk jāvērtē Kalvītis un Co - viņi vienīgie spējīgi sagādāt tautai dāvanu - 7,5 miljardus...Lai dzīvo Kalvītis - labdaris un tautas glābējs...
Apsmējos!
A
Atklātuma paraugs mums tā Vienotība! Šonedēļ Nekā personīga izdevās finanšu ministru Einaru Repši notvert pie slepenās izejas Ministru kabineta pagalmā. Ministrs no ēkas izejas burtiski ieleca savā dienesta auto un aizmuka. Raidījuma jautājumu, E.Repše pat nepaguva noklausīties. Jautājums bija par Finanšu ministrijas (FM) apsardzi.
Ino
I
Žetons, Predicador! Redzēs ko premjerīts ļurinās, kad pats darbu zaudēs. _____________ Predicador 11:18 Īsa ekonomikas terminu vārdnīca: Krīze: tas ir tad, kad darbu zaudē kaimiņš. Depresija: tas ir tad, kad darbu zaudē tu pats. Atveseļošanās: tas ir tad, kad darbu zaudē Dombrovskis.
Atkal Vienotības meli...
A
Aizrobežu onku balstītājs- dumrovskis.... Atkal kārtējo reizi šīs aptaujas jaunpups nopircis, jo neviens man zināmais letiņš šo Vienotības mīksto barokli neatbalsta...
Kristīne
K
Ko tad jūsu enerģiskie un cietie rīcības cilvēki tā nolīda opozīcijā? kad sūdi smēlās mutē, kaut kā nevienam vairs varu nevajadzēja. Kad situācija sāk uzlaboties, atkal visi baigie strādātāji atradušies. Bet vispār tā ir laba zīme. Ja vecie vēži lien atpakaļ pie siles, tas nozīmē, ka atkal ir ko dalīt.:P
Purva bridejs
P
Isti neredzu pamata pozitivam vertejumam - laika, kad bija nepieciesama energiska riciba un reformas, esam sanemusi tikai glevu politiku un peldesanu pa straumi.
Ojārs
O
Man liekas, ka es vērtēju negatīvi uz visiem 100%
TV fane
T
Redzēju Dombrovski piektdienas vakarā TV. Gandrīz uz visiem jautājumiem viņš atbild ar formālām atbildēm -- es uzdevu, es izsaucu, es nosūtīju... Viņš tacu ne ar ko citu nenodarbojas kā tikai ar kaut kādu loģistiku. Saņem auditu par funkcijām - visi nepamierināti - nosūta atpakaļ ministrijām. Tām pašām, kas negrib, lai viņām nogriež naudinu. Un tā visu laiku, vairo tik birokrātiju. Tas esot darbs?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas