Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aptaujā par populārāko premjera kandidātu Lembergs un Dombrovskis joprojām līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ddd
d
domājot loģiski- balsoju par Lembergu!!!
aa
a
aivaram visa ciena.
zvirbulēns
z
Dombrovskis nav apjēdzis, ka Latvija ir suvrēna, neatkarīga, nacionāla latviešu valsts!
Guntars Galvanovskis
G
Šodien tikos ar premjeru Vadi Dombrovski, un pārrunājām ne tikai šo jautājumu, bet vēl virkni citus. Izlasi rakstu un apskati bildes manā blogā:
no malas
n
No kura laika par likumiem, ar kuriem tiek noteikti nodokļi, atbildīgs ir premjers? Atver otru aci, varbūt ieraudzīsi arī Saeimu un tos, kas rausta šīs marionetes.
???
?
Vai kāds Lemberga zinātājs un atbalstītājs, var pateikt, cik viņš ziedojis Ventspilij? Lasot tos dekumentus atradu, ka ziedojumi bijuši gan partijām, gan juristiem, gan saviem bērniem un ārvalstu veikaliem, bet nemanīju ziedojumus Ventspilij. Ja neskaita ziedus savām karsējtantēm.
DAINIM
D
saimnieku grib vergi , suņi vai sovoki,bet valstij vajadzīgs cilvēks kurš prot virzīt un pārstāvēt valsts intreses,kurš savas intreswes nestāda augstāk par valsts intresēm.Valsts vīrs! Un lembergs ,šlesers, šķēleir valstvīri? ha ha ha!
Jūras Mandarīns
J
Tu sauc Lembergu par poļitruku, bet tieši poļitruka Lemberga pilsētā represētie, Sibŗiju pārcietušie komunistu upuri u.c. pensionāri, kā arī mazturģie regulāri, ne mazāk par 1, reizēm līdz 3 -- 4 reizēm gadā saņem pabalstus gan naudā, gan malkā, gan citos veidos! Protams, Diena par to rakstījusi nav nemaz vai gandrīz nemaz... Hm, interesanti, kādēļ?
Sniper'sEye
S
!!! gribējās, lai Dombrovskis noved līdz galam? Lai nu dies dod, ka nepaspētu, kaut gan paveicis daudz: kā BICEPS pētījumi prof. Alfa Vanaga vadībā rāda, tieši pēdējā gadā nabagākiem nodokļu slogs pieaudzis, bagātākajiem krities vai nemainījies, -- tieši tas ir ZVIEDRU premjera Latvijā Dombrovska mērķis. Un kāds Dombrovskis, Dombrovskis ir izkārtne, ko sev pa priekšu stumj Repše, -- āludīm aizmirsušās Sudrabas pieminētās Excel tabuliņas, ja aizmirsušās, tikko lieliskajam JL Twix-a pārītim nācās dadot Veselības ministrijas iestādēm 26 miljonus, ko veselībai neiedeva pavasarī! VadoņJēLītis Repše ar savu Dombrovskja afišu vareni vada valsti -- grūti ieraudzīt, kuri ir lielākie bagātnieku draugi?! Ja JL nav bagāto draugi, kādēļ bagātajiem Latvijā ir Eiropā mazākais nodokļu slogs?! Labāk ar Lembergu -- kaut ar Lembergu -- Latvijas nauda paliek Latvijā nekā ar Dombrovska etiķeti uz Zviedriju! Ja Šlesera krieviskumus nepa'tik kādam...
Dainis
D
Īsts Līderis ir spējīgs sakārtot savu valsti, tikt galā ar visu krīzes situācijā un rīkoties efektīvi. Lembergs ir līderis un spējīgs sakārtot valsti pat šajā bardakā, kur tā ir! Tāpēc arī viņš ir elektorāta izvirzīts līderis! Tauta grib saimnieku!
alberts
a
"Nožēlojamie ajpautatie",Lembergs ir mazpilsetas mērs kurs tās "liela sostas" slauksanas rezultata ir ticis pie PR.Izveloties no lieliem ļaunumiem to mazāko balsošu par Zīli.Un iesaku visiem to darīt .Citadi visadi Urbanoviču buntes mūs novedis #) gadus atpakaļ uz sovjetu valsti.
Rebriks
R
Es par Latvijas nacionālajām interesēm, tātad: PAR LABU LATVIJU. Apmelot un nomelnot var jebkuru. Neviens cilvēks nav bez grēka.
SVF vergs
S
es gan pa Jedinstvo un Dombrovski!
kautcik reāli cipari
k
parādās vismaz te pat Dienā ,zvaigznīšu veidā,te vismaz skaidrs ka lemberga atbalstītāji ir stipri vien mazākumā.TĀPĒC TĀ APTAUJA IR FUFELIS.VAI NU VIŅU ATBALSTA PUĶU TANTES KAS NAV PAZĪSTAMAS AR INTERNETU VAI NU TĀLĀS VECTICĪBNIEKU DZEREVŅĀS LĪDZ KURĀM INTERNETS NAV AIZGĀJIS.
Eva Braun
E
Būs Dombrovskis vai Zīle .... pārejie var atslābt ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas