Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aptauja: „Saskaņas centrs” un "Vienotība" tuvu viena otrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas
k
Nezinu,ko var pacelt šķēle(varbūt to,ko es iedomājos)bet tikai ne Latviju.
puķe
p
Sen jau latvieši nav nekādi saimnieki savā valstī
Liva
L
Katram latvietim vismaz reizi mūžā jācenšas sava valsts atdot svešai varai. Citādi jau viņš nav latvietis.
puķe
p
uz vēlēšanām jāiet un jābalso, bet nav jau par ko, tad nu uz šo brīdi mana izvēle ir SC. Ja dzīves situācija valdot krieviem pasliktināsies, to es spēšu izprast. Bet situāciju, ka valdot latviešiem, Latvijas tauta slīgst aizvien dziļākā izmisumā, neizprotu!!!
pilnīgs sviests
p
TP kongresā defināja savu ideoloģiju kā nacionāli konservatīvu. Tā kā ne pēc viena punkta, ne nacionālā, ne saimnieciskā SC nav viņu nākamie partneri. Ja Vienotība nesapļurkstēsies par daudz un neizgāzīs publiskajā telpā par daudz naida pirms vēlēšanām, tad nākošo valdību veidos TP/LPP/LC ar Vienotību.
kola
k
Draugi, atbalstiet tikai Šķēli! Tikai viņš spēj pacelt Latviju !!!
Prāga 1968
P
pie ārsta biji?
dzeris
d
Vai tad vēl nav skaidrs, ka SC un ĀŠ ir nākamie partneri? Ja balso par SC, tātad arī par ĀŠ, un otrādi.
sss
s
Vajadzētu ieviest obligātu prasību pie katra pētījuma norādīt sponsorētāja vārdu (kā zinātnē). Citādi te daži (kā piemēram, to tara) nekādi nespēj apjēgt, ko vispār nozīmē 'petījuma finansētājs' un cik tam ir izšķiroša nozīme.
tara
t
Vai kaads vispaar ir redzeejis SC maajaslapu?! Un shaadi ljaudis censhas ieguut varu LV?! Tad nu gan LV sagaida atgrieshanaas feodaalismaa.... Un veel piedevaam potenciaalaa premjera valodas zinaashanas - sarakstaa anglju vai kaadas citas EU valodas protams nav. Murgs kaut kaads...
par aptauju
p
Domāju, ka Vienotības iespējamie rezultāti ir pārspīlēti ar nodomu, lai iemidzinātu viņu modrību un viņi nesaspringu kampaņai. Zinot dažu viņi vadoņu problēmas ar realitāti, baidos, ka tas ir nostrādājis. Citādi viņiem nebūtu tik vārga komunikācija
tara> to tara 22:47
t
Shos pashus datus juus varat ieguut daudz vnk celjaa - ieejot gfk.lv Pie kam latvieshu valodaa. Kursh ir teicis par kaadu kukuli LNT? Jautaajums ir kas pasuutiija/samaksaaja telefonaptauju GFK. Shii cien. kompaanija par velti nestraadaa, taapeec jau ienjem miljonus, kaa juus to noraadiijaat savaa komentaaraa.
to tara
t
Wiki atrodam datus par GfK The GfK Group, established in 1934 as Gesellschaft für Konsumforschung (Society for Consumer Research) is Germany's largest market research institute, and the fourth largest market research organisation in the world, after Nielsen Company, Kantar Group, and IMS Health. It was founded by an association of university teachers, among them Ludwig Erhard, later Minister for Economics and Chancellor of Germany.] Headquarters Head Office: Nuremberg - Operations: 100+ countries Key people Professor Dr. Klaus L. Wübbenhorst (CEO) Revenue €1,164 million (2009) Net income €82 million (2009) Ir jābūt idiotam, lai iedomātos, ka šādam uzņēmuma vajag LNT kukuli, lai sabojātu reputāciju pasaulē. Bet bailes gan drusku ir, vai ne? Tiem politiķiem, kas ignorē tautas viedoklis.
otto
o
Es nesmu krievs, nesmu ari tirs latvietis. Polija, Baltkrievija, Latvija forever))))))
nacional-intellektualists
n
Par līdzšinējo līderi, apvienību „Vienotība” balsotu 15,7%. - Komatu ieraksti! Vai neatceries? Mēs, pionieri, ejam pa Ļeņina ielu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas