Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Aptauja: Šonedēļ Saeimā visvairāk vietu iegūtu SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Re
R
Vai tiesam cilvēkiem nav viss ar galvu kartiba, lai balsotu par SC. Nu, ja par viniem balso tadi "pilsoni" ar kuriem es katru dienu darba tiekos, tad nebrinos, ka viniem tik daudz vietu!
K-K
K
... Mja ! Piekritu ! ... Latviesiem pastavet, ka autohtoniski tiesigai un kulturas pamattautai, SOREIZ nav citas izejas ka balsot tada samera, ka VL/TB/LNNK/DP + spetu panakt >15 balsu, 11 Saeima, lai ka strategiski balsojot par Vienotibu pagajusa, apturetu SC ar latviskai valstij draudoso programmu, jo, valsts iestades nespej vai negrib to panakt ar Satversmes pantos noteikto par likumigu un atbildigu politisko partiju darbibu. ... Noskana valsti, pazistamos un jaunas paaudzes ierindas atlauj domat, ka Nacionala apvieniba to panaks un piespiedis koalicijai to soreiz uznemt sastava !!! ... Latvieti, nepadodies kardinajumiem !!!!
Mjā ...
M
GfK prognozes 2 nedēļas pirms vēlēšanām. 2010. gads. SC - 36. Vienotība - 31. ZZS - 19. PLL - 8. VL/TB/LNNK - 6. Reāli attiecīgi sanāca 29, 33, 22, 8, 8. 2011. gads. SC - 38. Vienotība + ZRP - 35. ZZS - 19. VL/TB/LNNK - 8. Pēc analoģijas tad varētu būt: SC - 30. Vienotība + ZRP - 38. ZZS - 21. VL/TB/LNNK - 11. Situācija interesanta - SC atrašanos valdībā varētu izšķirt tas, cik vietas iegūs VL. Ja 13 ... 14 - tad SC, visticamāk, nebūs valdībā. Ja VL dabūs 12 vai mazāk vietas - SC nokļūšana valdībā ļoti ticama. Vēlētājiem jāizšķiras. Kas grib, lai SC būtu valdībā, balsot var par vienalga ko, tikai ne par VL. Kas negrib, lai SC būtu valdībā - tiem atliek balsot par VL.
Tauta
T
Nobalsosim par VISU LATVIJAI un SC paliks opozīcijā. Par 8. sarakstu!
nu un
n
Un ko tālāk - pēc pusgada atkal bļausi par to, ka saeima ir jāatlaiž? Štrunts par to ka sūdīga dzīve, galvenais lai SC paliek opozīcijā?
  • 0
  • 0
Zaiga
Z
Muļķības! Nekad ZZS nebūs vairāk par NA. Tas ir pasūtījuma raksts.
Dr.xy
D
Dargie tautiesi, neatdosim musu Valsti Latviju tas ienaidniekiem un izlaupitajiem SC,PCTVL,LPP/ LC,Schloesser`a RP un ZZS !!!
hā hā hā
h
bifeļus liksim arklā...........sen bija laiks...........
Hi-Ha
H
uzjautrina, ka krievijas pilsoņi tik aktīvi uzdarbojās mūsu zemītē. Ja sagājuši lai dabūtu lielāku pensiju svešas valsts pilsonībā, tad lai klusē komentos par mūsu valsti!
elo
e
Lielie dzērāju prieki!! Pēc tām krievu filmām ko rāda mūsu valsts televīzijā rodas priekštats, ka krievi ir kolosāli dzērāji. Tie seriāli par policistiem ir kā komēdijas.
Raitis
R
Šī aptauja ir pierādījums tam, ka latviešiem jābalso par VL/TBLNNK, kas vienīgie pateica, ka nekādas sadarbības un SC aicināšanās valdībā nebūs, domāju ja šajās vēlēšnās neuzvarēs VL/TBLNNK latviešu nacionālā apvienība, tad Latvijas valsti vadīs Maskavs kremlis SC veidolā, kur acīm redzot prezidenta krēslā Maskavā tiks atkal ievēlēts Putins. Gribētu paskatīties to savu tautiešu latviešu acīs un uzspļaut viņam par savas latviešu nācijas nodevību, kurš to pieļautu pārējās lielākās partijas kā redzu gatavas nodevībai. Manā skatījumā vienīgā izeja ir šajās vēlēšanās saglabāt savu latviskumu un Latvijas valsti latviešiem ir tad, ja cilvēki sevišķi mani tautieši nobalso par latviešu NA, tātad sarakstam Nr.8 šajās 11.saeimas vēlēšanās ir jāuzvar, par sevi varu pateikt man būs grūti skatīties acīs tam latvietim, kurš šajās vēlēšanās balsos savādāk.
tīrās mūļķības
t
GfK = "go fuck"?
hallo
h
SC 50 gadus ņēma Latviaju priekšā, acīmredzami patika, Stuškas un ļenina piekritēji
haba
h
vai tad nezinat, kā tās aptaujas tiek veiktas, piezvana kāds naivs meitiņš kādam krievam , prasa, vai tu pilsonis, šis atbild - da , ja graždaņin. Par ko balsosi , atbild- par SC vai PCtvl. Bet nav garantijas, ka tas krievs trubas otrā galā ir patiešām graždaņin. Tā lūk rodas pirms vēlēšanām tie lielie procenti Kremļa partijai.
Super
S
Ja tā būtu-ļoti normāli-SC ar ZRP uztaisa koalīciju un visi āksti sēž pie ratiem,Ideāli.
Pensionārs
P
Pagājušo reizi SC veda uz Jelgavu ar autobusiem balsotājus. Par maksu nezinu, bet kautkāda cienāšana esot bijusi.Cilvēki tak ir pērkami. un pārdosies arī tad, ja mūs atkal pievienos Krievijai. Aizmirstam arī, ka Brigmanis ceļu pie Kalpaka ar mēsliem nobēra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas