Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aptaujas rezultāti: Zatleram jānogaida

Tiesa, salīdzinoši līdzīga Latvijas iedzīvotāju daļa — 30,6% — uzskata, ka Valsts prezidentam Saeimas atlaišana jārosina jau tagad, negaidot, vai politiķi izpildīs visus uzdevumus. Piemēram, deputātiem vēl neizpildīts palicis uzdevums grozīt Satversmi, lai dotu tautai iespēju atlaist Saeimu. Savukārt Tautas partijas priekšlikumu veikt izmaiņas Satversmē un Saeimai pašai sevi atlaist atbalsta tikai nepilni 7% iedzīvotāju. Nedaudz vairāk kā desmitā daļa Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka Saeimai ir jāturpina strādāt un ārkārtas vēlēšanas nav nepieciešamas.
Vispirms sagaidīt, vai Saeima un valdība līdz 31.martam būs paveikusi tai dotos uzdevumus, un tikai tad Valsts prezidentam Valdim Zatleram jālemj par tās atlaišanu. Šādu viedokli pauž 35,1% Latvijas iedzīvotāju tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptaujā par to, kā valsts galvai un politiķiem šobrīd būtu vispareizāk rīkoties.

SKDS aptauja arī liecina, ka nedaudz vairāk kā puse Latvijas iedzīvotāju attaisno nekārtības, kas notika pēc 13.janvāra protesta akcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas