Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aptieku īpašnieki vēršas pie augstākajām valsts amapersonām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā nu tas ir...
T
Kļūst skaidrāks kāpēc Beļevičs iesaistās viņaprāt, labā kustībā - "Par labu Latviju". Desmit gadus tika veidotas aptieku ķēdes labi zinot ka likums paredz ka aptiekas drīkst piederēt tikai farmaceitiem.Bizness acīmredzot ir ienesīgs tādēļ arī tāds uztraukums,raksts prezidentam un kustība Par labu Latviju,lai dabūtu savējos nākošajā valdībā. Aptiekas praktiski ir pārvērstas par zāļu lieltirgotavām,uzvietas zāles praktiski vairs negatavo.
xxx
x
Vai mums ir aptiekas? Tie ir gatavo zalu lielveikali, kur no plaukta katrs pats var nemt,ko grib. Sen pusi var drosi vert ciet un bus daudz labak. Varbut,tad uzradisies aptiekas, kur ari zales var izgatavot.
krabis
k
Nu reti alkatīgi ir zāļu tirgotāji Latvijā! Pat par aspirīnu un vēl dažām vienkāršām zālēm pēdējos pāris gados tā cenas sacēluši, ka nemaz negribas domāt, kas ir sarežģītākos gadījumos!
!
!
Kāpēc? Izvērstāk, lūdzu. Var jau ar dzīvsudrabu, kā Mocartu vai Ļeņinu. Ja tev to vajag.
ululiņš
u
Homeopātija - placebo efekts.
ululiņš
u
Varbūt vajag samesties pa kādiem 10 pastāvīgajiem zāļu lietotājiem un veselāko aizsūtīt komandējumā uz Amgliju ? Lai šitie superdārgo zāļu pārdevēji bankrotē!
krustiņš
k
Kāpēc uzpirka no farmaceitiem aptiekas un veidoja lielas aptieku ķēdes, ja jau 10 gadus likumā stāv rakstīts, ka sākot no 2011. gada aptiekas drīkst piederēt tikai farmaceitiem? Tak laikam jau paļāvās, ka likums tiks izgrozīts kā kungiem labpatīk! Bet kāpēc tas vēl nav mainīts? Domājam jautājums ir tikai par cenu. Nevar vienoties, cik kam jāmaksā, tāpēc tagad panikā sūdzas prezidentam, ka treknā sile slīd no rokām ārā! Bet tautu cirps tā vai tā. Vienkārši tādā sabiedrībā dzīvojam, kur viens otram esam gatavi ādu pār acīm novilkt. Nekādas mēra izjūtas peļņas gūšanā nepastāv.
alma
a
Svēta vieta tukša nemēdz būt. Gan jau atradīsies katrā miestā pa kādam farmaceitam, kas atvērs aptieku. Nevajag rūpes par savu maku jaukt ar rūpēm par iedzīvotāju veselību.
tā viņš ir:
t
Interesanti, kapēc Latvijā zāles aptiekās ir daudz dārgākas nekā Eiropā un itīpaši Krievijā!? Uz kā rēķina Beļēviči ir kļuvuši par multimiljonāriem, gleznu uzpircējiem, tagad "Par izzagtu Latviju" dibinātājiem. Jāturas pie siles, lai varētu nabaga tantiņām par trīskāršu cenu tirgot zāles. Nekāda kontrole pār cenām nepastāv, monopolisti darbojas!
!
!
Pacientam sen laiks pievērsties homeopātijai, kad ir tāda vajadzība. Pietiks šos koncernus uzturēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas