Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Apvienība pret nacismu vēlas 1.jūliju noteikt par Latvijas okupācijas dienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
Mana berniba ... 1. es, vecaku netraucets, spelejos Rigas vide, draudzigo blondo, zilacaino parasto krievu kareivju vidu ,kuri manuvros izlietoja Daugavas krastus ... un iemacijos 'vissuligi' lamaties ... ari ta bija dzives maciba, kas gan sedesanu uz laiku padarija, teva plaukas del, loti sapigu. Bet, pret politrukiem, instinktivi radas bailes no vinu aziatiska izskata un naganu apbrunojuma, ka ari aturosas, pat naidigas, izturesanas pret latviesiem, un, sur tur jau bija pazudusi kaimini pec vinu apmeklejumiem, 1941 gada ... Velak, no 1943. g. rudena, Rigas Maskavas forstate vairs nevareja paradities bez vecakiem ... tur jau valdija aziatiskas krievijas huliganu grupas !!!! 2. es, ap 3. juliju 1941.g., capojam ar mati pa Vidzemes soseju atpakal uz Rigu ... pret vacu armijas esaloniem. Kur ari celmalas atputa apmetusies vacu zaldati , redzot musu nozelojamo stavokli, padzirdija un paedinaja visus ... velak Rigas ielas likas korekti, nelamajas un nesplaudijas, ka ieprieksejie ... turpretim, nacistu partijas piederosie un to formas terptie berni bija jau kadas ideologijas samaitati ... biezi iznaca izkauties ar siem ap Bastejkalnu ... ... Tatad bernibas piedzivojumi pierada to, ka parastais zaldats bija tads pat cilveks ka mes ... un tad jajauta: Kas bija musu istie asinskarie ienaidnieki un okupanti ???!!!! Ka vini radas ??!!!! Ko isti vini parstaveja, un ko vinu pecnaceji un atbalstitaji parstav vel sodien, ar savu nelikumigo pretvalstisko unpretlatvisko propogandu un darbibu ???!!! ... Tas sodien ir zinams, ka ari vinu pasu 'drosmigi' atklats, un pietiekosi dokumentets!!!!!!! Tamdel tadi jaunfasisti, ka Kuzins lai pietur muti, jo driz tacu pacietibas meram ir gals, pat miermiligam letinam.
Ansis
A
Atzīmējama diena noteikti būs tā diena kad pēdējais kuzins būs aiz Zilupes.
un tā diena
u
- ātrāk vai vēlāk, bet pienāks! Un ja nebalsosim vairs par liberāļiem un kosmopolītiem, tad tā pienāks drīz. Par latvisku Latviju!
  • 1
  • 0
Kartejais Latvijas nodevējs
K
Drnkja Jana Kuzina CVK DP! Apcietaniet viņu lūdzu
Pretlatviskā rīcība
P
Jānis Kuzis ir apsolvents no tās Krievu Cionistu Specskolas kura mērķis ir iznīcināt visus Latviešus un un Latvijas patriotus. Ltvija paliks Krieviems un sabiedrotiesm ebrejiem. Skaidri redzams Krievi un Ēbreji strādā kopā iznčināt Latviju. Man liekas Jānu Kuinu kusttībasi un politiskiem atbalstītājiem jāatbild ar spēku.
Nilss
N
Gejiskāku seju par šo neesmu redzējis.
Manā bērnībā,
M
kā stāstīja vecāki, vācieši deva bērniem šokolādi, mīlēja, lutināja, smaidīja, visi dzīvoja labi, bija paēduši un mierīgi. Ko darīja apvienības pret nacismu "varoņi"? Izvaroja, laupīja, slepkavoja, salika cietumos un simtus tūkstošus izsūtīja uz Sibīriju, bet TAGAD grib tālāk uzspiest mums SAVU viedokli, kas nekad NAV sakritis ar mūsējo un NEKAD NESAKRITĪS...
Fritz
F
Jā !
  • 0
  • 1
kuņa
k
Un tad jau varētu noteikt 25.martu par uzvaru par brīvo Latviju un Lestenē pieminekli atbrīvotājiem.
nāvi okupantiem
n
par Jāni Kuzinu lasīt šeit:
Gatis
G
Domāju, ka šo priekšlikumu vajag ignorēt tikai tāpēc vien, ka to ierosina kaut kāds slāvs...
Viņš
V
jau nav pat slāvs,parasts čangaļu kangarelis.
  • 6
  • 1
vēsturnieks
v
Vācu karaspēks daudzu rīdzinieku acīs nāca kā glābiņš, pārtraucot Ļaunuma Impērijas Sarkano Suņu izvērsto asiņaino teroru, civiliedzīvotāju asiņainās slepkavības un deportācijas. Tikai vēlāk izrādījās, ka vācu okupācija nebija diez ko saldāka par Sarkano mēri. Atbalstu biedra Kuzmina viedokli, pie viena nosakot visu okupantu un viņu pēcteču apzināšanu un deportāciju uz dzimteni: kā Vācijas, tā PSRS okupantiem te nekas nav darāms.
Nezinu
N
nevienu Vācijas okupantu ,kurš būtu palicis Latvijā,toties to ,kuri te savilkās no PSRS-pārpārēm.Runāt varam tikai par PSRS okupantu aizvākšanos no Latvijas.
  • 6
  • 0
brrrrrrrrrr
b
Kuskinu Jancis grib svētkus-lai svēta aiz Zilupes -miers un Bērziņš ! Ja nopietni,tad kā tādu Latvijas zeme nes?
Edvīns Puķe ,Rīgas partija
E
Kurā dienā sērosim par 3. okupāciju ? Kad ienāca ārzemju lielveikaili ,bankas un uzņēmumi iznīcinot visu vietējo.
L
L
Vairāk uzmanības ir jāpievērš Latvijas ienaidnieku - sc u.c. darbībai Latvijā! Kāpēc nekas netiek darīts, kāpēc neviens Latvijas ienaidnieks par savām darbībām nav sodīts? Ja cilvēks vienkārši pievelkas pie karoga kāta, viņu soda ar reālu sodu, ja nošņauc degunu Valsts karogā, tad nekas, ja aicina atklāti "šūpot valsts varu", arī nekas? - TVNET rus pēc koroļova vizītes vesu dienu kā dienas citāts bija šis viņa aicinājums . Kāpēc tā?
stingrā mamma
s
Kuzin, a par OKUPANTU MAIŅAS DIENU 1. jū;liju negribi saukt?
stingrā mamma
s
Čekistu, ef-ess-be-ešņīkovu priekšā pateikta viltība: ja 1. jūlijs būs vienīgā okupācijas diena, -- viss kārtībā -- hitlerieši okupanti un citu okupantu it kā nebūtu bijis un... Un visiem būtu jātic, ka 4 vācu okupācijas gadi bijušī pārāki par padkrievu/komuņāgu 50 gadiem?! 5. kolonna sagribējusi rullēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas