Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Apvienoto vides un pašvaldību ministriju, visticamāk, pārņems ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vējonis par ministru
V
Vējonis par ministru - tas neizskatās sevišķi nopietni. Nu labi - vidē, kur nekas jēdzīgs nav jādara, tur vēl kaut kā. Bet pašvaldības - pilnīgi garām!
Zalins
Z
Es uzskatu, ka reg.att. lietas butu janodod EM, nevis Vides ministrijai. Pedejo vispar butu pedejais laiks likvidet un visus vides jautajumus integret citu ministriju pamatdarba... Vai tad Latvijai ir tik slikti ar vidi, ka ir vajadziga atseviska ministrija?!
glaukoma
g
ziniet, veči, BITĪT MATOS"daži simti tūkstoši"ir nauda - vai nav atklājums?? par dažiem simtiem tūkstošu - par 500 000 uz papīra - es saņemtu algu TIEŠI 1000 MĒNEŠUS: 2008 gadā 12 mēnešos 6000 2009. gadā 12 mēnešos 6000 2010. gadā 12 mēnešos 6000 2011. gada 12 mēnešos 6000 2012. gada 12 mēnešos 6000 Tātad 5 gados - JOHAIDII - tikai 30 000 !!!!!!!!! Veči, ejam tālāk: 10 - gados = 60 000 20 - gados = 120 000 40 - gados = 240 000 JOHAIDI - KNAPI PUSE EJAM TĀLĀK 80 GADOS = 480 tūkstoši un maķenīt vēl piesviežam 3 gadiņus un 4 mēnešus klāt - un tā, biedri fiziķi, LAI NOTĒRĒTU TO, KO JŪS TĒRĒJAT 1 GADĀ, MAN NĀKSIES DZĪVOT LĪDZ 110 GADU VECUMAM! Uz priekšu, mērgļi, ņirgājieties tālāk!!
JA
J
jau sen vajag izdzenāt to Vides ministriju, ar ko viņi tur nodarbojas, ar veikalu ķemmēšanu un solāriju apmeklēšanu darba laikā. Uzpūsti štati, kur izveidoti veseli departamenti, kas veic viena cilvēka darbu
Riks
R
" veel pavisam mieriigi vareetu pievienot gjimenes un beernu lietu ministriju kaa departamentu labklaajiibas ministrijai" papildinot - un otru departamentu Tieslietu ministrijā - īpaši pēc sižeta LTV par to, kā BĢLM ierēdnis plāta rokas un murmina, ka Latvijas pilsoni neviens vairs nespēs aizstāvēt, ja Itālijas tiesa lēmusi, ka viņas bērns viņai jāatdod Itālijas biušam vīram... un šie tiesu jautājumi TM karājas gaisā, jo nevar īsti saprast, kurš par to īsti atbild - BĢLM vai TM.
nezis
n
Godmaņpaps raidījumā KNL pats apgalvoja, ka varot nolikvidēt kaut visu ierēdniecību ,bet tāpat ietaupītas tiktu druskas.. Tad jautājums, ko viņš tagad ņemas ar tiem pāris sekretariātiem? Kas, citu problēmu valstī nav ,ka tagad jāmetas mēnesi skaidroties par šo tēmu?
Kiki
K
Vajag apvienot un optimizēt, tikai nepiekrītu šādam risinājumam "e-lietu sekretariāta funkcijas pārņems Izglītības un zinātnes ministrija" nez vai tas ir pareizākais!
Ansis
A
NEVAR VADIT VALSTI UN TAAS EKONOMIKU AR MUTI................. TIKAI SUNI UN KOMUNISTI AR MUTI MAIZI PELNA !
Neizpratne
N
Principā jau taisnība. Tik neviens speciālists neies strādāt "lielāko kretīnu" vadībā, bez instrumentiem un pie tam saņemot vispārēju tautas nosodījumu, jo visi ierēdņi jau tiek iedalīti liekēžos pēc definīcijas.
Ansis
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas........................................ DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !!!!!!!
autoriem ! ! !
a
VM ir Veseliibas ministrija; VidM - Vides
auns
a
Ja nav speciālistu, tad arī instrumenti nav vajadzīgi! Būtu tikai lieki tēriņi! Mana doma bija par to.
edgars
e
Savulaik jau bija Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, taču Repšes laikā tās f-jas sadalīja starp 3 ministrijām. Vēl no Ekonomikas ministrijas vajadzētu dabūt atpakaļ būvniecību
alias
a
Rupjš tirgus un nekas vairāk. Kamēr partijas tirgosies ar varu, nevis patiesi sāks beidzot domāt par reālu budžetu, šajā valstī nekas nemainīsies. Ir jāpieņem likums, kas ļauj Saeimā vienam un tam pašam cilvēkam būt ne ilgāk kā 8 gadus, tas ir - divus sasaukumus. Ilgāka atrašanās šajos krēslos smagi degradē uztveri un cilvēkus sāk pārņemt nesodāmības apziņa. Tāpēc arī visur ir politiskās spēles un cīna par varu, ne reālas rūpes par valsti un valsts labklājību.
x
x
normali. vienigi BGLMun Kastena kantorim dizak butu vieta TM. Parejas neraksturigas funkcijas-delegjejamas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Normunds Broks (TB/LNNK), īpašu uzdevumu ministrs:

"Ja tas upuris ir svarīgs, šīs četras darba vietas, uz kopējā ekonomiskā fona, tad, protams, es atbalstītu."

Oskars Kastēns (LPP/LC), īpašu uzdevumu ministrs:

"Es piekrītu finanšu ministram, kurš agrāk ir teicis, ka sekretariātu likvidācija nekādu būtisku ietaupījumu valsts budžetā nedos."

Ministru viedokļus lasiet rakstā Ministri skeptiski par savu sekretariātu likvidāciju.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas