Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ar Lemberga ietekmi saistīta nauda — politiķu, partiju barotava

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edmunds
e
restes saeimai laba ideja! :)
Kaupēns
K
faktiski vajadzeetu to smagos kriminalnoziegumos apsuudzeeto nošaut un iestaatos miers un sveetlaime ... haoss neiestaatos un Kalviitis vienaa mieraa vareetu snaust taalaak.
lno
l
Tagad skaidrs, kādēļ TB tā turas pie koalīcijas: kopā mirt vieglāk.
@
@
Pielieciet restes Saeimai. Un lai viņi tur paliek, ja reiz tā vēlas. Visi.
nu nu
n
tak zinajam mes to visu jau sen! Tikai referenduma dienā tauta pierādija ka domajošu cilveku palicis tik maz. Mes pasi sevi varejam glabt bet mums tak slinkums atrauties no alus sešpakām, un stulbiem meksikanu serialiem! Atliek atbadinat " cienijamā" Ostapa Bendera - lielā mahinatora un acim redzot šo noželojamo mūsu politiķu skolotāja teicienu: " sliktošo glabšana pašu slikstošo rokas!" Neviens cits mus neglabs , neceriet!Tas butu ceribas , kas patiesiba ir muļķu mierinajums! Bet diez vai referendums par saimas aylaišanu bus tuvako 10 lidz 15 gadu laika , vini vairs to nepieļaus , jo tik erti ir apzagt savu tautu , ja viņa labpratigi to ļauj:((((
ZBL
Z
Kādi konkrēti fakti pierādīja Repšes valsdības slikto darbu? Varat nosaukt, ja nē , tad esat vienkāršs melis, kas nespēj argumentēti diskutēt.
Fakts
F
Vai šobrīd šī sistēma ir sagrauta vai tomēr turpina pastāvēt? --- Turpina pastāvēt, tikai cipariem klāt nākusi vismaz viena nulle.
laikavecis
l
Tikai pacieties. Sēdēs visi, kam jāsēž. Tās dzirnas maļ nepielūdzami.
Egis64
E
Tas ir normāli, jo nav tādas valstis, kurās netiek pirkti politiski lēmumi. Visienesīgākais bizness ir politika. Tāpēc jau visās valstīs vēlēšanās tiek tērēti miljoni, lai būtu iespēja veidot savu politiku. Latvija protams nav izņēmums. Ja grib iesēdināt Lemberga kungu, tad pārējiem jāsēž blakus. Tas, kas notiek pašreiz, ir politisks teātris un mēģinājums pārdalīt varu.
degvīns
d
Precīzāks raksta virsraksts būtu nevis pra Lemberga naudu, bet par Ventspils bagātnieku vai Ventspils grupas naudu. AL tagad mazgās par visiem, bet ja papurinātu gandrīz katru no kādreizējiem sabiedrotajie, kuri tagad dažādās frontes pusēs, tad patiesi iznāktu gadsimta prāva.
SANIY
S
man vel patika ka ventspils iedzivotaji lembergam(rakstu ra mazo, jo vins tiesam nav cienijams cilveks) vai kajas bucoja, cik vins ir labs un sakartojis par zagto nelegali ieguto un atmazgato valsts naudu visu V-pili...ha ha ha un kas tagad musu valsti sakartos un stabilizes gadiem kopuma iztrukstosos miljardus...cik ta tadi cukas ka lembergi un visi tagad vel sedosie ilgi mocis visus. Tads, ka lenbergs ir jaaizsuta uz psihiatrisko ekspertizi, ka tik vins nav slims ar kadu mankaribas tieksmi vai kaut ko tadu. Cik tad cilvekam naudas vajag, lai labi dzivotu?
degvīns
d
Lasīju, jau lasīju. Visvairāk žēl mūsu I. Gores-Krietuses, kura referenduma naktī bija tāda ļauno spēku apkarotāja, ka bail palika. Te nu vietā parunas par spoguļiem, akmeņeim svešā dārzā utt.
brandvīns
b
Par vēlu tu nāc! Tieši šoreiz "Diena" izgājusi ārpus noslēgtās Lembja tēmas un sākusi iztaustīt visu politmafijas tīklu, pie tam jau ieskatoties arī tā tapšanas laikā 90. gadu sākumā.
degvins
d
Manuprāt, Repšes premjerēšana un JL dalība citās valdībās labi pierādīja, ka strādāšana nav solīšana un kritizēšana. Strādāt šī partija (izņemot dažus indivīdus) nemāk. Attiecībā par Lembergu - ja Diena tikapat karsti apkarotu ēnā esošos diriģentus kā atklātībā nokļuvušos (Lembergs, Šlesers), tad varētu visam ticēt. Tagad, ieraugot kārtējo rakstu par šo tēmu, pārņem garlaicība. Turklāt AL jau ir tiesas priekšā un nav vairs ko velti dzisināt muti atmaskošanai - lai publicē atskaites par procesa gaitu.
Parastais
P
Uzskatu, ka šādus uzskatus rada t.s. kalpa komplekss - it kā izvēle būtu starp 2 mantraušiem. Esi ar pašcieņu un neļauj nevienam kretīnam Tavā vietā pieņemt lēmumus! (vai piedalījies referendumā, vai pēc Daudzaes pavēles bailīgi tupēji mājās?)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Stipendiāti?

Zvaigznīšu brīdis, iespējams, TB/LNNK vai ekspremjers, bijušais ZZS līderis Indulis Emsis

Pleskavas šoseja, iespējams, savienība Latvijas ceļš (LC)

Arājs, iespējams, Latvijas Zemnieku savienība, vai kāds tās pārstāvis

Zaļie, ZP, iespējams, Latvijas Zaļā partija

DP, iespējams, A.Kreitusa vadītā Darba partija vai Andra Amerika veidotā Demokrātiskā partija

TB, iespējams, Tēvzemei un brīvībai

LSDSP+LSD, iespējams, Latvijas sociāldemokrātiskā strādnieku partija un Latvijas sociāldemokrātiskā partija

Mācītāji, iespējams, Latvijas Pirmā partija

JP, iespējams, savulaik Aināra Šlesera, Raimonda Paula un Ingrīdas Ūdres Jaunā partija

L un V, iespējams, A.Lemberga vadītā Latvijai un Ventspilij

Jaunais laiks — vienīgā partija, kuras līderis Einārs Repše atzinis, ka saņēma finansējumu no Ventspils, taču legāli

J.Lor., iespējams, bijušais LC ģenerālsekretārs Juris Lorencs

V.Krišt., iespējams, bijušais ekspremjers un LC prieksšēdis, Zaļo un zemnieku savienības lokomotīve uz 8.Saeimu Vilis Krištopans

Birk., iespējams, ekspremjers, bijušais ārlietu ministrs, Latvijas ceļa līderis Valdis Birkavs

Apinis; Pēteris, iespējams, bijušais LC Saeimas deputāts Pēteris Apinis

Šoferis, iespējams, kāda ar Satiksmes ministriju saistīta amatpersona

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas