Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ar mērķi veicināt akcīzes nodokļa iekasēšanu piesaka cīņu ar cigarešu kontrabandu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Veikalā protams,bet ja gadās kreisās tad tās,jo lētāk.Bet normālā valstī ir jārada apstākļi kad kontrobandai zūd jēga un ar to nodarboties nav vienkārši izdevīgi. Bet pie mums ja ne grāvis tad tuksneša barhāni visur.Un kā sacīt jāsaka,KO IEVĒL TAS IR.
zanE
z
Kur Tu pērc cigaretes?
Terorists
T
Nu gluži kā sociālisma cēlāji.Paši sataisa sū......s,bet vēlāk varonīgi domā kā šos sū......s izstrēbt. Vai no sākuma Rumpītim skolā nemācija domāt un pēčāk darīt nevis otrādi. Cīnītājs no otra gala.
bimbam
b
Ceresim, ka reidi dos rezultatus, tacu ar "ne mazak ka 1 reizi menesi" varetu but stipri par maz. Bez tam jamaina likumdosana, lai butu dota iespeja bez liekas cieresanas apcietinat iesaistitas personas, atsavinat cigaretes/snabi nelegalajas tockas, ka ari pasas tockas atsavinat par labu valstij/attiecigajai pasvaldibai, ja tas jau tam nepieder. Bez tam butu jaievies sistema, ka specialas "atras" tiesas piespriez adekvatus sodus bez kadas vainigo aizstavesanas iespejam, jo citadi ar sim fruktiem gala netiks. Bez tam deretu ostas un uz sauszemes robezpunktiem uzstadit rentgena aparatus, kuriem jaizbrauc cauri visam kravas masinam bez iznemumiem! Butu izdevumi, tacu tie loti atri atgrieztos valsts budzeta. Bez tam te varbut butu darbs ari LV izgudrotaju branzai. Atrastu ne tikai cigaretes vien! Cita starpa: Francija ir tadi aparati, kas uztver pat nelegali parvadatu cilveku sirdspukstus kravas masinas.
Oskars
O
Bet kade sāksies cīņa bret BADU ???? Kad sāksies cīnā pret ZAGĻIEM-LATVIJAS IZSAIMNIEKOTĀJIEM un valdošo PARTIJU LAUPĪTĀJIEM ?????
Dr.xy
D
Patiesam varens atklajums!Varetu pat salidzinat ar ritena izgudrosanu.Ka paaugstinot kadu nodokli uz atsevisku produktu,Valstij ienakumi samazinasies,butu tacu jabut katram skaidrs. Secinajums varbut tikai tads,ka Latvijas finansisti ir vai nu kontrabandisti,vai absoluti idioti.
zanE
z
Mēs jau varam atcelt vispār akcīzes nodokli tabakai, vai tad kontrabanda nenāks iekšā? Neesi naivs! Tikai stingri piegriežot kontru ir iespējams nodokļu pieaugums, kaut vai tas būtu O,5% apmērā. Pie mūsu caurajām robežām, kontras saistību ar lieliem vīriem un attiecīgām iestādēm - nekas šai valstī ne-mai-nī-sies!!!
Balaganovs
B
vajag mest cietimaa visus kuri andeleejas ar kontru, nemaz nerunaajot par tiem , kuri to ieved... tad arii buus miers
Mg
M
Ko gan dod tas, ka palielinājies atklāto gadījumu skaits, ja akcīzes nodoklis nepildās, t.i., jūtami ir pieaugusi kontrabanada?
mao
m
Apkarot kontrabandu ir tikpat viegli , kā piem uzcelt komunismu.UZ PAPIRA!
zanE
z
Un ievērojami palielināja atklātos kontrabandas gadījumus. Sakritība?
ruksis
r
Dobrovskis ir sivens ka parejie. vinam vienalga par si valsts iedzivotaju veselibu, tikai nodoklu iekasesanu.
Gusļiks
G
Jā, jācīnās ir, bet šai problēmai ir vairākas citas problēmas: nepārdomātā akcīzes nodokļa celšana un resursu "apcirpšana" iestādēm, kurām ar to būtu jācīnās. Kad pienāks tā diena, kad premjers vai finanšu ministrs atzīs, ka pieeja nodokļa paaugstināšanai bija matemātiska, nevis loģiski izsvērta? Vai kāds atbildīgais pateiks, par cik % samazināti resursi, algas un vai darbiniekiem maksā par virstundām un darbu brīvdienās?
K
K
Un pret valsts iestāžu , aģentūru ,padomju , Latvijas bankas, FKTK, Latvenergoutml. tūkstošu algām Dombrovskis nevēlas beidzot sākt cīnīties ???????
Predicador
P
VID jau sen cigarešu kontrabandu pieķer pa pāris miljoniem paciņu ik mēnesi, taču vai kāds ir ievērojis interesantu sakarību? kopš Jakāns izdzīvots, ir krasi mainījušās vietas, kur to pieķer - ja agrāk pārsvarā ķēra uz dzelzceļa, tagad ķer fūrēs un ostā. secinājumus izdariet paši. un vēl - Dombrovska "valdības" ideja paaugstināt akcīzes nodokli cigarešu kontrabandas biznesa apjomu ievērojami palielināja. secinājumus izdariet paši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas