Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ar sirdi un prātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šejieniete
š
Jā, krieviem varētu uzticēties tikai tad, kad viņi sevi pierādītu kā Latvijas patrioti un sadarbotos ar godīgiem biznesa cilvēkiem Krievijā, kas būtu izdevīgi Latvijai. Bet, lai to panāktu viņiem ir jāļauj darboties, par ko tik ļoti baidāmies! Un kā nu ne, kļūdīties nedrīkst, tas iznīcinātu mūsu valsti pavisam. Tādēļ ar to sirdi un prātu ir kā ir. Jo mēs nezināsim, kas notiek mums aiz muguras. Saprotu, ka patreiz raudzīties uz vēstures faktiem un tos visu laiku piesaukt ir muļķīgi, jo kas bijis, tas diemžēl ir izbijis, bet krieviem es tā pa īstam sirdī nevaru uzticēties, viņiem šī uzticība ir jānopelna. Apburtais loks.
NWO po pribaltijski
N
Nu kas ir, PIZLUKI,uc. naciet ara no kapostiem, un beidziet riet pazobeles. *** Baigais. Politika cilvēkiem TIKAI ar aizmuguri? Vēsturē , liekas pazīst šādus uzsaukumus un kas sekoja pēc tam.
Juris Dreifelds
J
Paldies Andrej par trapigu situacijas analizi. Tik tiesam daudziem latviesiem dalas prats un emocijas. Tapec ari vajadzigi isti vaditaji kas spej parkapt emociju barjeram lai izveletos to celu kas butu Latvijas ilgtermina intereses.Man zinamaa mera visa si pseidopatriotiskaa burbulosana atgadina to troksni kas tika sacelts ap Skrundas lokatoru. Toreiz Ulmanis aizbrauca uz Maskavu un parakstija ligumu kurs atlava pakapenisku Krievijas militaro parstavju aizvaksanos. Toreiz LNNK avize ar trekniem burtiem rakstija "NODEVIBA". Kas mani uztrauc ir visu tavu rakstu komentetaju pseidonimi. Vai tad vini visi vel baidas no chekas vai vienkarsi atspogulo savu mazdusibu kas paradas gandriz visas jomas iznemot uz celiem kur dzivibu gatavi upuret lai aizdzitos garam otrai masinai. Nu kas ir, PIZLUKI,uc. naciet ara no kapostiem, un beidziet riet pazobeles. Taisni drosme ir taa kas Latvijai sodien trukst visvairak!
G.K.
G
"Žogam, ko uzceļ prāts, jūtas viegli pārkāpj pāri" Blaumanis
lno
l
Biju sapulcē LU telpās, kur autoru izvirzīja uz TF kongresu. Sēdošos apstaigāja aģitātori: šo noteikti jāatbalstot: tā gribot augšas piedevām esot ļoti gudrs. Tālākā darbība gan īpašu gudrību neapstiprināja tāpat kā šis glupais raksts uz LA publicētā Bojāra raksta fona:)
Vārds
V
Tie bija ļoti interesanti laiki....
  • 0
  • 0
Sivēntiņ , sivēntiņ , tici man!
S
Kaut kā neizskatījās, ka viņš ir satraucies par Somijas «orientāciju», kaut gan tieši Krievija ir Somijas lielākais ārējās tirdzniecības partneris. Nu tas Nato un EU arī nav tik cieti akmenī iecirsts, lai tagad escēizski dancātu kažačoku!
41
4
Pantaļējevs= Točs... Dienas Putins& Medvedjevs
Helena
H
Redzēju to sižetu un večiņu arī-prats tai, acīmredzot, palicis kaut kur tālu no mājās...
zvirbulēns
z
Lai sirdi ar prātu dabūtu kopā, ir jāveic deokupācija, jā, visus kolonizētājus uz slāvzemēm! Un jānoārda LC paliekas!
@
@
Lasīju, un likās, ka Točs rakstījis. LC "prāts" ir viens no tiem, kas to putru ir cītīgi vārījis.
pižļuks
p
Uzsvars manis teiktajā būtu jāliek ne tik daudz uz valodu (kas ir būtiski!), cik uz saskaņiskās branžas mentalitātes uztiepšanu.
pižļuks
p
Panķūzis raksta: "Kā, būdami mazākumā gan Saeimā, gan valdībā, Saskaņa mūs pēkšņi padarīs prokrieviskus?". Salīdzinājumam varētu ņemt piemēru no mūsu ikdienas - ja parastā (sadzīves) situācijā satiksies 4 vai 5 latvieši un 1 krievs, tad kādā valodā viņi savā starpā sazināsies? Nav nemaz trīs reizes jāmin. Tas 1 krievs ar savu mentalitāti un uzvedību pakļaus tos 4 vai 5 gļēvuļus-latviešus. Un "Zaķis" (kā viņu dēvēja skolas laikā) (t.i., VZ) arīdzan nav nekāds "Lauva", kā te brašojas.
Autoram
A
Pieļauju, ka lasiet arī komentārus, ja tā, tad lūgums Jums - paskaidrojiet, lū dzu, vai uzskatāt par kolaboracionistu arī bijušo LPSR ministra vietnieku? Jau iepriekš pateicos par iespējamo atbildi.
to A.P. vietā
t
Jūsu atbilde ir tik asprātīga, vedinot domāt, ka esat no ''bijušajiem''. Satriecoša ir atziņa - ''kopējais dzīvesprieks nevairosies'' To silti Jums iesaku pavēstīt deportēto ģimeņu radiniekiem, kuru tuviniekiem nokļūt Sibīrijā palīdzēja pašmāju partorgi un čekisti, okupantu pakalpiņi, kolaboracionisti, kuri, nu veiksmīgi ''pārkrāsojušies'', ir vai nu zaļi, piemēram, kā biedrs Brigmanis, vai vēl zaļāki - kā Puzes milzis ar 145 apsūdzības sējumiem mugursomā. Un tieši viņiem noderētu Jūsu ieteiktie psihoterapijas kursi. Ari bijušajiem LPSR ministriem un to vietniekiem. Piebildīšu - tas gadījumā, ja arī Jūs atzīstat - okupācija ir bijusi.
  • 3
  • 2
A.P. vietā
A
Atbildēšu autora vietā. Kamēr starp latviešiem notiks nemitīga "kolaboracionistu", "oligarhu"un citu raganu medības, tikmēr latviešu tautas labklājība un kopējais dzīvesprieks nevairosies. Mans piedāvājums. Organizēt lielus masu psihoterapijas seansus, lai atbrīvotu daudzu latviešu no naida un dusmām sagrauztos prātus.
  • 3
  • 2
opa
o
Kāpēc Andrejs Panteļejevs iedomājies, ka viņš šeit saprot vairāk par mani un tagad ieteiks ko man darīt. Viņam pat prātā nevar ienākt, cik ļoti mana sirds ir saskaņā ar prātu! Tas ir viņš pats, kuram viņš var ieteikt ko padomāt. Tātad sanāca kungam tāda publiska domāšana.
Zirka
Z
Un vēl! Jūs tik agri esat cēlies mierināt latviešus nebaidīties no krieviem, ka nepaguvāt izlasīt Bojāra rakstu portālā Apollo. Un es šoreiz vecajam čekistam ticu vairāk nekā Jums.
Vārds
V
Piekrītu- vecais čekists ir pateicis 100%t aisnību. iesaku visiem izlasīt šodienas Latvijas Avīzē nopublicēto viņa viedokli. Viņš taču ir starptautisko tiesību profesors un nav mankurts.
  • 0
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas