Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ārgalis: Šķēle prasīja valdībai parādīt stingru mugurkaulu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oi , ja
o
un izraka bedri, dziļu, dziļu
jaa
j
skeles pareizais cels ir kaa sagrabt sev vel neizsaimniekoto un nosargat jau sagrabto....
Leo
L
Un kāpēc tad Slakteris nestrādā savā profesijā?
Klāvs
K
"Man vienmēr ir paticis,ka cilvēki kļūst bagāti.Džons Kenedijs esot teicis-ja kāds amerikānis paliek bagāts,tad Amerika no tā nepaliek nabagāka. Bet,ja cilvēks top bagāts,strādājot par lauksaimniecības ministra vietnieku,-tas,ziniet, ir vienkārši nožēlojami. Ja viņš pēc tam vēl uzmetas par citu morāles mērītāju,tā jau ir cūcība. Ekspremjers Vilis Krištopans.
Šķila
Š
Vai tā nebija Tautas partija,kas netika galā pat ar savu,partijas statūtu 4.punktā ierakstīto,pamatuzdevumu,kas attēlots pat partijas logo un krūšu nozīmēs (lai neaizmirstu!)!
Ausma
A
Un kurš tad bija tas,kas samazināja līdz 60 latiem pensijas strādājošajiem pensionāriem?
Ausma
A
Tierši Šķēles pirmās valdības laikā tika ieviestas šīs (sākumā konfidenciālās)milzīgās piemaksas pēc vadības līgumiem!
LVD
L
Šķēle nav bijis un nekad nebūs tas, kurš vēlēsies, lai latviešu tauta dzīvotu labklājībā, tas nu ir skaidrs.. Līdz ar to jebkuras runas par šī savas kabatas biznesmeņa rūpēm un spējām ir spekulācija un tukša muldēšana , Ārgaļa kgs! Un , nedod Dies', ka tas vēl veiktu pārrunas ar SVF! Tad mums patiesi draudētu izmešana no ES un atgriešanās mūžam izsalkušās , mūžam neapmierinātās Krievijas ietekmē! Bet , varbūt tādi arī ir TP patiesie mērķi?
gsa
g
Ārgali,kā tas nākas ,ka Rīgas mēri kļūst par miljonāriem?Jūs esit viens prasts pilsētas PĀķis!TP šēmotāja atbalstītājs!
Kaspars Gasūns
K
Maitas, kultivē mītu par nabaga Kalvīti, kuram izgrieza rokas aiz muguras un piespieda izmaksāt algas mediķiem un skolotājiem, no kurām uzleca gaisā inflācija un iestājās nekustamā īpašuma burbulis. Bet tagad daži fakti. 1) Ja inflācijas apstākļos algas aug lēnāk par inflāciju, tad tā faktiski pazeminās. (Ceru, ka saulvedis Šķēle to būs izlasījis ekonomikas mācību grāmatās.) Turklāt mediķiem un pedagogiem bija zema bāze, no kuras augt. 2) Nauda slimnīcu būvei, jaunām iekārtām un skolu sporta zālēm, Šķēlesprāt, ir ok, bet personāla algām gan tā ir "izmesta vējā". Kam vēl būtu jāmaksā cienīga alga, ja ne mediķiem un skolotājiem? Šķēlem patīk tēlot stratēģi, kas domā vairākus soļus uz priekšu, bet gaužām nesabalansēti - piemēram, pret izglītību viņš vienmēr ir bijis nihilists. 3) Šie nebūt nebija vienīgie, ne arī lielākie tā laika budžeta pārtēriņi. Mortena Hansena blogā Cita Diena ir lielisks grafiks ar lielu budžeta ienākumu pieaugumu katrā ceturtajā ceturksnī vairākus gadus pēc kārtas. Un kur tas viss palika. Mediķu algās? Notērēts pa tīro... bez rezervēm... pēc manis kaut vai plūdi... 4) Piekrītu, ka izglītības un medicīnas sistēmā bija daudz maināma, tostarp mazināms personāls... bet kaut kā nebija dzirdētas pravieša Šķēles ierosmes ne "treknajos gados", ne vēlāk, kas tur kas būtu darāms. Tikai par tām pedagogu algām kā maģisko mantru tagad pīkst. P.S. Un nabaga, nabaga Kalvītis - mūsu martīrs.
T
Ārgalis: Šķēle prasīja valdībai parādīt stingru mugurkaulu ------------------------------------------------ ---------- TRULAIS ārgalis pamodies? Neticami! Bet STULBENIS nav pamanījis, ka Latvijas valdībā ir arī dolbojobi no TP ...aiz ko ārgalim tādas TUVREDZĪBA piemetusies, a???
SVF
S
1,2 % barjera, Andri! Runā, ko vien un cik tikai tīk. Game Over. Nepārvārāmajai Tautas partijai vairs nemūžam nepārvaramā 1,2 % barjera! Au revoir for ever!
KOBRA
K
LAUPITAJU BANDA ,,, UN TP. ŠIS VELEŠANAS JŪS NEIEVELES TO PARADA ASTRAALOGIJA TEV DRAUD VISS BARGAKAIS SOD. MĒRS
JENOTS
J
ARGAILIS ŠKELE ABI PSRS POLITBIROJA LOCEKLI
macher
m
TP vai Tava,,,nelaimes,,, Partija . Tikai tupie tur vien palikuši un vēl kaut ko cer dabūt rītā,īsti Kraukļi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas