Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Arī ES priekšsēdētājs apsveic Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ierēdņu triumfs
I
kaut kas apsveic kaut ko. Kaut kādas savienības kaut kāds prezidents apsveic kaut kādas kolonijas kaut kādu kaut ko ar amata pilnvaru termiņa pagarināšanu. Kaut kāda tautiņa sajūsmā aplaudē un pēc tam dodas iepirkt lētās aviobiļetes, lai kaut kur muktu prom un meklētu kā izdzīvot.
dazhi izredzeetie
d
Van Rompijs ir no Belgijas.Tas ir tas spoks, kas teica, ka cilvekiem jaizdzesh no atminjas pilniigi viss nacionalais, lai varetu trekni dziivot. Vai varat iedomaaties dziivi bez muzikas, maakslas, literaturas - tam visam tachu ir nacionals pamats. Ja tadas "idejas" vareetu realizeet, mees buutu kaa dziivnieki, kam vajag tikai eest, guleet un, atvainojiet, kjeeziities.
Ha Ha Ha
H
Garlaicīgais Rompejs sveic vēl garlaicīgāko Dombrovski. Ne tikai Latvijā, arī ES nemīl harizmātiskus līderus. Jo garlaicīgāks, jo labāks . It kā - stabilitāte? Par ko balsojāt, to arī dabūjām!
Oskars
O
Un pasniedza zārku....
Человек
Ч
Он человек! :)
Человек
Ч
Ответ простой как копейка! :)
Человек
Ч
Разгадай загадку - какого связь Кабановa с Человеком?
Человек
Ч
Человек 12:51 Да и простите меня, глупого, за былое. Не понял я тогда, кто есть кто! ---------------------------------------------------- ------------------- Собственно, кто есть (есмь!) я - до сих пор не понимаю...
Человек
Ч
Vēlētājs » Человек 12:34 12:47 vai tiešām pastarā diena jau klāt? Skatos un neticu savām acīm, šī odiozā persona pat logiski spriest ir sākusi, un kaut ko sakarīgu ir uzrakstījusi. --------------------------------------------- -------------------------------------- Ta nesaceries. TO jau tikai kaps labos. Šis ir viens no jautriem un asprātīgiem kloniem.
Человек
Ч
В психушке меня называли сталиным и в поединках я побеждал наполеонов, чингизханов и нельсонов. Но вот гитлера мне победитъ никак не удалось.
^6
^
Obamam vajadzēja piezvanīt, lai ES pamanītu ko dara viņu "lauku reģions". Liekas mums būtu jākļūst par nākamo ASV štatu, nekā jāturpina dalība ES. Vēl pasakiet ka tā nav.
pensionārs
p
van Rompejs: "Valdi, dod ķepu... malacis! še tev cepums... redz kāds tu man esi labs puika!"
Человек
Ч
"Iespējams caur geju dārzu vai sazin vēl kādu dārzu." -Да не было у его никакой особой "ориентации". Уверен!
hhh
h
Un kāds no tā labums?
Voldemārs
V
van Rompijs ir ievēlēts tikpat demokrātiski kā Zatlers. Caur zooloģisko dārzu. Iespējams caur geju dārzu vai sazin vēl kādu dārzu. neviens, izņemot dažus izdredzētos, nezin kas tas tāds, no kurienes cēlies, un kāpēc ievēlēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas