Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Arī ZZS vēlēšanām piesaka 115 kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lai iet
l
Lai tik Purne tinās un Saeimai tuvumā nerādās! Kā beidzās ministrēšana, tā atrada siltu vietiņu, kļuva par VSAC "Rīga" direktori! Savāca tur administatīvo personālu, visus savējos salika, kas nemitīgi rīko tusiņus, dzer n-tās reizes dienā kafiju, par ko viņi tur saņem naudu, nezinu! Un reāli visu VSAC "Rīga" darbu vada viņas vietniece Elvīra Kisele! Nu ko, Purnei krēsls sašķobījies, ka atpakaļ uz Saeimu vajag, ko?
Kate
K
Kur zaļzemnieki valsti ir aizveduši šajos 20 gados. Lauku atbalsta dienests 3 reizes brauc uz deklarēto 4ha lielo lauku un mēra smilgu garumu, lai atbalsta pieteicējam atņemtu atbalsta maksājumus. Kaut kāds murgs, samazināt to aprobežoto ierēdņu skaitu. Es šo iestādi redzu, kā lielāko ienaidnieku maziem zemes īpašniekiem. Kapēc visi atbalsta maksājumi netiek saslēgti vienā datu bāzē un laisti caur ieņēmumu dienestu. Kāpēc savējie atbalstu saņem pa visiem kanāliem un kur ir pretī nomaksātie nodokļi. Tādu, kā Bērziņs, kas saņēma 170 tūkstošus atbalsta maksājumus ir tūkstošiem. Bet zemes īpašnieks ar 4 ha, nesaņem neko. Jo nav savas firmas. kas raksta projektus, sava lobija lauku atbalsta dienestā un nevar dabūt arī līdzfinansējumu. Un vienkārš cilvēks ar savu mazo zemes gabaliņu nevar izdzīvot. Uzskatu,ka katram, kam ir zeme un viņs vēlās to apstrādāt ir jāsaņam eiropas fondu atbalsts- starta kapitāls uzņēmējdarbības uzsākšanai, tie varētu būt 5-10 tūkstoši, neatkarīgi, kur lauksaimniecības zeme atrodās.
Sūdu dakša
S
Jau starp nosaukumu ZZS un šī kriminālā grupējuma būtību vien ir nelietīga,ciniska un Latvijas valsti piesmejoša pretruna. Ta nu gan zemes arāji un līduma plēšēji kuri jau no jaunības gadu gadiem štukojuši,visiem režīmiem,tai skaitā arī okupantu,pakaļā līduši lai tik pie tās bļodas un caur varu ar to lielo karoti rītu cik vien spētu vienmēr tautai uz kakla. Tagad jau pie tiem uzplēstajiem līdumiem un apartajiem laukiem klāt vēl nācis Karakums,kurš drīz vien ziedēs pilnā krāšņumā pēc izrītajiem mežiem.Kā nekā tautas bagātība zaļais zelts. Tak ne jau par velti pēc austrumu bandītmafijas pavēles un savas ārprātīgās apetītes nodrošināšanai ar perspektīvu tika nokosta investīcija !,3 miljardu Eu Zviedru-Somu celuloze.Nu ko tagad piecreiz uzmestā un desmit reiz pārčakarētā bauru tauta varēs gudrējoties palikt pie bālēliņu izrītajiem mežiem,kamēr protams papīru ražoja un ražos citās vietās izmantojot 3.kategorijas koksni. Driz vien atkal unikāla iespēja hroniskajā transā iedzītajam lumpenim atkal iedot šiem zaļajiem arājiem ČETRU GADU IZRĪŠANAS MANDĀTU.
arvids
a
Kāpēc Imants Kalniņš Kurzemē tikai ?
kurš
k
balsošu par Petru Beķeri - no Vidzemes
Vēlētājs
V
Noteikti balsošu par ZZS , jo šeit ir cilvēki , kas var izvest valsti no purva.
Alda
A
Es par jaunajiem saraksta apakšā. Es Vidzemes ZZS sarakstā balsošu par jaunajiem nevis vecajiem perdeļiem.
nazis
n
Speeciigi! 4 veci komunisti un shahiste
vairis
v
pareizi ir nav ko vienai vienotibai izlekt
tv
t
Saimā iekļūs septiņi... nu varbūt astoņi...
Jā,
J
un hūti viņš novēlēs brigmanim - uzticamajam cīņu biedram par komunisma uzvaru visā pasaulē
  • 8
  • 1
radio
r
un viens, kurš neiekļuva saraksos, nokļūs cietumā
  • 8
  • 0
Kaža
K
Pēc balsojuma par ZZS varēs noteikt cik potenciālo brigmaņu un lembergu ir un cik lielas briesmas draud Latvijai un latviešu tautai. Katrs, kurš balso par ZZS, atbalsta Latvijas postīšanu.
sicher
s
šito saukli vajag afišeet uz visaam maaju sienaam un reklaamu baneriem, tad rezultaatam jaabuut
  • 1
  • 0
beta
b
Ja kādam Rīgā ceļas roka ņemt ZZS sarakstu, svītrojiet Seržantu, kurš piepalīdzēja tagadējam prezidentam iecelt dibenu krēslā. Par to viņš "nopelnījis" augsto 2. vietu sarakatā...
Puzes pāķis
P
Labāk gan nesvītrojiet neko un ņemiet to sarakstu mājās un uzspraudiet uz nagliņas!
  • 13
  • 0
interesanti
i
kaapeec diena par Shlesera kunga pratinasanu neko neraksta?
Viņu
V
nepratināja, KNAB izmeklētāji interesējās tikai par Šlesera kucēna veselību.
  • 12
  • 2
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
ZZS balsoja par Abrenes atdošanu slepkavām- krieviem. Brigmanis bija tas, kurš "noslīcināja" Kalpaka pieminekli. Tikai idioti var balsot par ZZS. Lūk noziedznieku saraksts: ---- Atcerēsimies šos noziedzniekus, kuri uzdāvināja noziedznieku režīmam latviešu karavīru asinīm slacītu Latvijas zemi. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņi visi tiks arestēti un sodīti atbilstoši starptautiskajiem Likumiem- Nirnbergas variants:Balsoja „PAR”:1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. Buzajevs Vladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP Šie noziedznieki pildīja politisko pasūtījumu un tāpēc tiks tiesāti ar ASM. Šiem viepļiem nav nekas kopīgs ar Demokrātiju un Tiesiskumu. Tirānijas un noziegumu veicinātāji nedrīkst atrasties Demokrātiskā vidē !!!
valdis
v
Atlaist Saeimu!
Человек
Ч
Jā, latviesiem saeima nav vajadzīga, viņi kā atsevišķi indivīdi ir spējīgi iekļauties kādā parlamentārā sabiedrībā, bet pašiem ko līdzīgu izveidot viņiem nav pa spēkiem
  • 0
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas