Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Arodbiedrības: Koķei neatliek laika sarunām biežo ārzemju komandējumu dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
učene
u
nu ko tā arodb-ba d......., vakar tak' visu tik smuki sarunaja. nu ja, ari Krastinam vajag spalvu spidinat. a Koke arzemes izdara labumu valstij, jo no majas sedesanas ucikiem pikis neradisies.
kaka
k
var kkur redzeet uz kurieni komandeejusies un ar kaadu meerkji?
skolotāja
s
Tādēļ jau nepietiek naudas skolotāju algu paaugstināšanai!
zinātkārais
z
Uz kurieni būs nākama ekskursija?
Jātaupa,
J
kā izrādās ir tikai pensionāriem un invalīdiem! Ne Baltriņa mums pastāstija par saviem iespaidiem Riodežaneiro ,ne Koķe mūs informēs tagad!
Taupām!
T
Kāda jēga no šiem biežajiem ārzemju komandējumiem?
Oskars
O
TAD JAU LAIKAM CEĻ TUR SAVU PILI.
Fura
F
Bet ta tacu ir visus sos 17 gadus, ka ne Latvijas prezidenti, ne ministri, ne augstie ieredni strata, bet tikai celo,celo, celo un notriec LAtvijas nodoklu maksataju naudu. Vajag atcereties so pasaules turisti W.Freibergu, kurai vispar nebija ne laika iepazities ar valsti, ne sajegas kas vispar Latvijas valsti notiek, kur atrodas vien vai otra pilseta? Freiberga menesi pirms amata pamesanas saka apbraukat Latvijas valsts teritoriju, lai iepazitos ar tas pilsetam, novadiem, visticamak, tas tika ari darits savtigu interesu del, piemekleta vieta, lauku majas celtniecibai. Nekas jau tas kauns nav, ka visa valsts slaka tikai celo, ta pati JL Circene, cik esi lidost tik vina kaut kur celo ar savu vitru, meitu un ta bez gala....protams, ka viniem nav laikak stradat un tapec jau Latvija vlasts ir bankrotejusi, vajadzeja tika 17 gadus.....
Mg
M
Bet ja arī būtu tikušies par ko tad vienotos? Vai tiešām Jānis Krastiņš vēl naivi cer, ka tagad kāds no valdības apsolīs paaugstināt skolotāju algas no 2009. gada 1. septembra?
vilburs
v
Vai smadzeņu apjoms ir pietiekams, lai pārvestu mājās kādu vērtīgu pieredzi izglītības jomā un to vēl arī realizētu mūsu sistēmā?
@
@
JĒGA KĀDA, tiem komandējumiem?
kexxx
k
Izskatas ka kokje ir svarigaka par daudziem citiem arvalstu ministriem, teiksim Gordonu Braunu, kuru neskatoties uz daudziem arzemju komandejumiem vismaz reizi nedelja var redzet TV vai nu parlamenta vai Downing Street.
Varbūt
V
Droši vien tāpat kā citi bezgala aizņemtie valsts ierēdņi mēģina uztaisīt sev doktora disertāciju un studē doktorantūrā.
Skauģis
S
Vēl jau ir arī darbs ārpus ministrijas...
dids
d
Man kaut kā šķiet, ka IZM ir visnotaļ mazs sakars ar darīšanām ārzemēs, it sevišķi vēl ja tepat ministrijas kūrētajās jomās sūdi kalni tikai pieaug . Ko tad īsti Taņka komandējumos dara? Nav gadījumā tā, ka viņai visi komandējumu nejauši iekrīt eksotiskās un siltās zemēs ar vispārīgu, ūdeņainu un aiz matiem pievilktu pamatojumu ala "savstarpējās sapratnes stiprināšana", "pieredzes apgūšana"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas