Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arodbiedrības piketēs pie Saeimas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
raksts ir tikai kā afiša par plānotu pasākumu, tā norises vietu, laiku. ko tad tur komentēt- pieņemt zināšanai un viss(?).
Darbu Latvijā!
D
darbulatvija.lv/lv/paraksties
Ega
E
Īsti nesaprotu, kāpēc tādā laikā, tad, kad cilvēki strādā! Bet, tam visam tāpat nav jēgas, jo neviens nelīdīs un nepiketēs, jo sabiedrība ir degradējusies!
Pensis, īstais
P
Mums atlikuši tikai divi vadoņi, kuriem uzticēties. Iesaku par valdības vadītājiem Gavrilova vai Krīgera kungus. Viņi ir īstie cīnītāji par tautas interesēm. Labākus ministru prezidentus neatradīsim. Iztrieks tos aizdevēju sūtņus kā suņus ar kaunu no mūsu valsts un mēs atviegloti uzelposim.
Vientulais vilks
V
VAI darbalauzu aizstavji ,ZORGEVICS,KRASTINSun RADZEVICS ari piedalisies?
borcinsh
b
...piketiet gan var un vajag ! nu bet ja Valstii nav naudas ??? ...tad ir vieglak likumiigi panemt to kas ir nozaagts ! ... vel nedzirdeeju ka bijs kads pikets pie nozaagtas nekustamas ipashiibas ! ( tas ir lielakaajs minus tiem piketu "organizetajiem" !!! ...ved Tautu pa korumpetiem koridoriem - tautieshi stav pie eekam un gaida ! ka padomju laikos maizes dificitaa - stav rindaa un nezin pietrukst vai nepietrukst....
Oskars
O
Piketēt nav NOZĪMES tur visi JĀPAKAR un organizētajam laikam jābūt tik garam līdz visi VALDOŠIE būs LIKVIDĒTI,jo viņi pat EIROPAS palīdzības NAUDU trūcīgajām ģimenēm spēj apgrozīt ,lai tā nonāktu VALDOŠO ZAGĻU KABATĀS. JL vai tiešām Jūs arī esiet ZAGĻI-LAUPĪTĀJI.
l'avocat
l
labzz laiks 8.30-10.30, tieši laiks lai strādājošie arī varētu piedālīties! :) LOL
He he...
H
A šiem pie astes ....
Pensis, īstais
P
Vai nākamo valdību mēs jau esam sastādījuši? To pareizo un labo. Nav jēgas cīnīties pret kaut ko, bet jācīnās PAR. Tikai tā var kaut ko panākt. Varētu sagatavot lielas bildes ar tiem, kurus mēs vēlamies redzēt valdībā un turēt rokās augsti paceltas, par kaunu šai valdībai. Lai jūt, ka pakausī viņiem ir gudru cilvēku elpa un nokaunās. Man ir viens tāds bildes nesamais uz kāta. Varēšu paņemt līdz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas