Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ārsts Apinis aicina ārstu Zatleru boikotēt olimpiādes atklāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ance
A
Apini Apini, nu kaapeec toreiz, kad izdariiji nieciigu paarkaapumu, sleepies aiz Saeimas muguras???? Tagad, manās aciis, tu buutu goda viirs, bet taa....nee...neee...neticu taviem labajiem nodomiem! Tev viss ir apreekjins!
uldis
u
tur nu nav ko daudz spriest, jabrauc un viss kads boikots, kadi orgni un elle dir** kada politika, tas ir sports un tomer piedodiet bet sporta suda politikai nav vietas, tapat ta ir neglabjama situacija T.i. Latvija.
AV
A
Kas ir Olimpiādes atklāšanas ceremonija? Rīkotājvalsts vairāk vai mazāk pompoza izrādīšanās, sportistu līdzdalība tur ir niecīga. Zatlera minētais iemesls, ka viņš braucot atbalstīt mūsu valsts sportistus, neiztur kritiku - lai brauc tieši uz sacensībām /piekrītu Apinim/. Bet ja jau ģimene grib aizbraukt izklaidēties... Nu ja - uz valsti, kas orgānus transplantācijai iegūst necilvēcīgā veidā, uz valsti, kas nu jau 50 gadus tur savā pakļautībā Tibetu, uz valsti, par kuras cilvēktiesību pārkāpumiem runā visa pasaule... Zatlers brauc - kā viens no pieciem ES valstu galvām. Man ir kauns...
Kārlis Streips
K
Es arī aicinu viņu boikotēt Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Ķīna ir komunistiska diktatūra, kura apspiež mazākumtautības. Kaut kur tas kādreiz ir dzirdēts, Zatlera kungs. Bija tāda PSRS. Komunistiska diktatūra, kura apspieda mazākumtautības, piemēram latviešus. Bet tas Zatlera kungu netraucēja, jo viņš prata krievu valodu, un tas ļāva no pacientiem ņemt "pateicības". Un pateicoties šīm "pateicībām" un Tautas partijas marasmam, viņš tagad ir Valsts prezidents. Laikam viņa došanās uz Komunistu partijas diktatūras pašslavināšanu ir likumsakarīga.
????
?
Forss! Ko daris lielais liekulis???
andis
a
Apinim jāiemācās pavēles izteiksmes veidošana un vārda treniņš rakstība!
fans
f
Apinis nodzēris prātu! Nebāz politiku sportā.
lno
l
Tādēļ tieši Ķīnas NOC jāpieprasa savai valdībai, lai tiktu ievērota olimpiskā harta. +++++++++++++++ Šis teikums man atgādina rietumu mietpilsoņa jautājumu padomijas pilsonim: Kad čeka lauzās jūsu dzīvoklī, kādēļ jūs nesaucāt policiju...
Zigurds
Z
Vispirms jāsaprot, ka Ķīnas olimpiskā komiteja {NOC] pārstāv Starptautisko olimpisko komiteju [IOC] Ķīnā un ne otrādi. Tādēļ tieši Ķīnas NOC jāpieprasa savai valdībai, lai tiktu ievērota olimpiskā harta. Nupat Irakā IOC sodīja viņu valdību, jo tā bija vērsusies pret IOC pārstāvijiem šajā valstī. Olimpiāde ir laika vienība un teikt ka braukšu uz olimpiādi ir absurds. Tāpat kā braukšana uz 2008. gadu. Demokrātiskajās valstīs parasti ciena NOC darbību. Tā 1980. gadā Lielbriānijas valdība nolēma boikotēt Maskavas spēles. Bet britu NOC bija citādās domās un brauca uz Maskavu. Bet pārādē, protestējot par Afganistānu, gāja ar savu olimpisko, ne valsts karogu. Sebastians Kou tur uzvarēja 800 m skrējienā un būs saimnieks XXX Olimpiādes spēlēs Londonā pēc četriem gadiem.
ululiņš
u
Tā gadās, ja olimpiskās spēles rīko valsts ar apšaubāmu demokrātiju.
buu
b
Olimpiāde ir SOK nevis Pekinas vai Ķīnas valdības pasākums. Olimpiāde ir sporta pasākums nevis politiska tribīne.
Berta
B
Dīvaini, ka Pēteris Apinis, kurš tik dedzīgi aizstāvēja Zatlera tapšanu par prezidentu un par visu varu centās izdomāt, kā Zatleru atmazgāt baltu, tagad aicina viņu klausīt saprāta balsij. Iespējams, ka šī patīkamā pārmaiņa nav tomēr no zila gaisa grābta, un TP sāk mīt Zatleram uz papēžiem ar brīdinājumiem neiet pret saviem bīdītājiem.
Ieva
I
Galu galā var taču uz to paskatīties praktiski: just sportistam zīlējot, ar ko tad viss beigsies, ir viena vieta, bet skatīties parādi, kuras norise jau tagad ir pilnīgi skaidra- pavisam cita.
Laima
L
Prezidenta kungs, turiet augstu Latvijas godu, nebrauciet uz atklāšanas ceremoniju!
ABC
A
Zini, tās brošūras par diženo kombandu arī bija ļoti prātīgas - katrs vārds tur bija balta patiesība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfdf

Latvijas Ārstu biedrības prezidenta atklātā vēstule V.Zatleram

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas