Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ārstu Ētikas komisijas vadītājs: pacientus pēc tautības nešķiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu!Mirst ne tautības dēļ,BET tiek mērdēti un diskriminēti - tukšā maka dēl,TŪKSTOŠI un tur Vienotība vai pats Zatlers klāt neķeras,jo to atbalsta valsts.Vidiņa dēļ,neviens šovinists nav nomērdēts,jo tā ir LATENTA problēma medicīnā,NE POLITIKĀ!
Jelgavnieks
J
Latvijā pacientus pēc tautības nešķiro pat Vidiņš, jo viņa slimnīcā pārsvarā ārstējas krievvalodīgie. Latvija pacientus šķiro pēc naudas maka biezuma. Ja nevari samaksāt par operāciju, mirsti nost. Veselības ministrijas statistikā var uzzināt, cik liela ir priekšlaicīgā mirstība Latvijā. Viena politiskā partija pat apsolīja savā priekšvēlēšanu programmā samazināt četros gados priekšlaicīgo mirstību par 20%. Un prezidents Zatlers pat neiepīkstējās, ka tas ir noziegums pret sabiedrību un Satversmi. Nav naudas par ko ārstēties- mirsti nost, tikai vienu no pieciem izglābsim, protams bagātāko. 100 pantā ar jaunā veselības ministra pirmo interviju skatītāji uz jautājumu: vai uzticaties Latvijas medicīnai? pārliecinoši 78% atbildēja - Nē, ja nav naudas nav palīdzības. Vai par to nebūtu jāuztraucas valsts prezidentam-ārstam.
daunitis
d
Zaķīt, ja slimnieks ir tik stulbs, ka, piedzimis Latvijā, nemāk runāt latviski, tad tas ir viņa pienākums- meklēt tulku.
daunitis
d
Skatos, ka te kādam mazprātiņam gribētos citu valsts valodu Latvijā.
daunitis
d
Latvijā nevienam ārstam nav pienākuma zināt citu valodu, kā tikai latviešu. Kādas te vispār var būt diskusijas?
Jukums
J
A Jewish doctor walked out of an operating room in Germany last week after seeing a Nazi tattoo on his patient’s arm
galvenais nauda
g
Tad ārstēs jebkuru. Protams svarīgi ir blati. Ja to nav - grūtāk.
lauķe
l
Nu tad uz priekšu - pie krievu dakteriem.......Kļūsi "mūžam dzīvais"....kā Ļeņins! DDD!
VVV
V
Pacienti ari par arstiem var pastastit. Nebus taburetes bet cietsirdiba, neprofesionalitāte un t. t. skar pacientus pa taisno
pilsētnieks
p
savulaik kaut kur aiz Urāliem" pastudējusī' doktorša ar vieglu roku aizsūtīja uz viņpasauli manu radagabalu ------------------------------ Cik labi, ka latviešu ārstiem pacienti nekad nemirst!
lauķe
l
Ieva, vai nu esi pārāk jauna, lai atcerētos krievu laikus vai arī pārprastas tolerances nozombēta.Es gan vēl gluži labi atceros, kā savulaik kaut kur aiz Urāliem" pastudējusī' doktorša ar vieglu roku aizsūtīja uz viņpasauli manu radagabalu.......Tā man mācība uz visu mūžu - pie krievu dakteriem neeju......Labi, ka tagad ģimenes ārstu var izvēlēties pats.....
diemžēl
d
Ja tas nav latviešu ārsts,tad iesaku pārbaudīt noteikto diagnozi.Neiziet no prāta uz Telavivu braucošās dakteres murgi Rīgas lidostā.
replika
r
CILVēKUS DRĪKST ŠĶIROT PĒC TETOVĒJUMIEM !!!
zvirbulēns
z
Ikvienam ārstam ir tiesības atteikties ārstēt konkrētu cilvēku, un tas ir tikai normāli! Soristu ievazatā ideoloģiju, ka konkrētam cilvēkam ir pienākums ko darīt otra labā, ir augstākā mērā amorāla. Nav un nevar būt tāds pienākums brīvā sabiedrībā, brīvos cilvēkos. Ja gribēšu, ārstēšu, ja nē, tad nē, cilvim jāmeklē cits ārsts. Ikvienam cilvēkam ir tiesības būt brīvam, un tās stāv pāri sadomātiem pienākumiem. Ja tev ko vajag, tu vari vien mīļi lūgt, bet es varu teikt - pazūdi no manām acīm, nelieti! Un labi, ka tas tā! Savādāk sabrūk morāle, ētika!
Bībelnieks
B
Toties šķiro pēc maka biezuma!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas