Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Artmanes piemiņai varētu rosināt viņas vārdā nosaukt kinofestivālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Tā tiešām ir laba doma!
D.DAUKA
D
ja jau tas lomu saraksts tik īss vai vēl precīzāk gandrīz nekāds tad tiešām jāsāk domāt ka popularitāti devusi tikai un vienīgi pantiņu skaitīšana svētku koncertos un un runas no kongresu tribīnes ...
kapumīlis
k
Varbūt Pokrova kapus jāpārdēvē par Artmanes kapiem, tā arī būtu laba akcija!
es
e
Visvairāk jau sirdi sildīja latviešu tautu meitas loma valdības koncertos ar pateicības vārdiem par iecelšanu saulītē.
Daukam
D
Tās jau ir populārākās. Vēl Andromedas kaut kas, kur Artmane sudraba kombinezonā gariem matiem kopā ar Stoļarovu (kādreizejo Sadko). Es domāju gan, ka visi PSRS krievvalodīgo bērni, kuri vārdā Krisķina un Edgars ir kādreiz iesākušies ar Artmani un Pūcīti.
D.DAUKA
D
lūdzu tikai nepārprotiet bet es tiešām nezinu tās lomas kuras padarīja V.Artmani slavenu Padomju Savienībā viena varētu būt kopā ar Matvejevu Dzimtās asinis otra vai pareizāk pirmā Teātris to kuru sauca Edgars un Kristķina diezin vai var pieskaitīt nu nenāk vairāk prātā bija tāds Sverdlovskas murgs Garā stiprie tikai neesmu pārliecināts vai Artmane tur arī bija jo pārsvarā visi bija latviešu aktieri palīdziet !
t
t
dimiters jau dos mājienu ar mietu, ka tā cita valsts ir kf skatjertju dorošku!
Šampēteris
Š
Lai kā sabiedrība necenstos ar pieminekļa veidošanu, nepārspējams paliks Artmanes pašas veidotais - Kaspars ar izstieptu roku.
Jā, manuprātam
J
Tas mūžīgām saitēm stiprinātu mūs pie atsaucīgā lielā brāļa, un radinieki varētu vēl 100 gadus gozēties priekšplānā ar jaunām atrakcijām
Manuprāt...
M
... piemiņai varētu Artmanes vārdā pārdēvēt Brīvības ielu. Tomēr - ar gaziku pēdējā gaitā pa to štrāsi tika vesta. Un Pokrova kapi arī turpat blakus, nemaz nerunājot par Dailes teātri un valdības māju.
Anta
A
Vai tad tagad pēc skandalozu radinieku pasūtījuma jāuzsāk sacensība kurš ātrāk uzcels pieminekli, nosauks kinofestivālu, balvu vai ko citu? Varbūt jāizsludina konkurss par vērtīgāko piemiņas veidu par labu viņas ģimenei? Bet varbūt vienkārši nevajag iesaistīties provokācijās.
bimbam
b
Tas būtu tikai adekvāti! Atšķirībā no aptrakušo radinieku pieminekļa ieceres!
Inga
I
Vinjas radiniekiem buutu zheel? Man gan nebuutu zheel, es tikai priecaatos, ka arii kaads cits ir noveerteejis sho izcilo personiibu! Kaapeec buutu jaabuut zheel!? Tieshi otraadi - tas buutu liels gods!
a
a
/../ būtu žēl, ja kādā citā valstī parādītos Vijas Artmanes vārdā nosaukts kinofestivāls vai arī tiktu iedibināta balva, kas nosaukta Artmanes vārdā./../ . Man nebūtu žēl. Galvenais, lai tikai mazāk acīs rādas viņas trakie radinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas