Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ārvalstu mediji: vēlētāji devuši mandātu īstenot drakoniskus taupības pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Es savā pirmajā komentārā nokļūdījos, jo patiesībā gribēju teikt - Rezultāti liecina, ka Latvijas iedzīvotāji ir zaudējuši pēdējās saprāta paliekas. Tāpēc arī ārzemnieki par mums tā brīnās.
fakts
f
Jusu atbalstitas PLL programma neatradu, ka viniem butu jau pieejami 7 miljardi latu, kas tiek iegulditi valsts budzeta, lai nemazinatu terinus un atteiktos no aizdevuma...
Ēriks
Ē
Dombrovskis ir izcēlies ar to, ka meklējis vieglāko ceļu, tupību veikt uz jau tā nabadzīgāko un nākotnes (bērnu) rēķina, bet nav darījis neko lai veiktu strukturālās reformas mazinot uzblīdušo ierēdniecību vai darījis jebko, lai iekasētu nodokļus no patreizējā ēnas sektora. Rezultāts ir masveidu imigrācija, pilnīgs saiknes pārrāvums starp iezdīvotājiem un pārvaldi un neticība, ka nākotnē dzīve Latvijā būs labāka, bet to ierodoties rīga uz pāris stundām vai labākā gadījumā dienām nesapratīsi...
depo
d
Vismaz ārzemnieki saprot īsto situāciju. Pāgājušo nedēļu runāju ar vienu grieķi, viņš teica ka algas esot drusku samazinātas, nu varbūt par kādiem 10%. Neviens normāls ārzemnieks nesaprot kā var samazināt ieņēmumus darbiniekiem par 40 un vairāk procentiem. Gaidiet gan jau būs vēl!!! Bet tikai tagad būs jāiet balsot lidostā uzrādot pasi pie check-in.
fune
f
Veselais saprāts Latviju nav pametis, lai izdodās Dombrovska valdībai noturēties. Saiemā vēl nekad nav tik daudz izglītotu, kompetentu un neangažētu(jācer) cilvēku ievēlēts kā šogad no Vienotības. Apsveikums no Merkeles un ārvalstu mediju atzinība Dobrovskim ir nenovērtējams fakts visiem LV iedzīvotājiem.
Gatis Ozoliņš
G
Kāpēc šo ziņu virsrakstā - t.i. prezentcijā sabiedrībai uzsvērts pats sabiedrībai nevēlamakais aspekts - taupības pasākumi, ja ir arī citi cerīgāki un optimistiskāki ?
A Š kvadrātā
A
PLL = PAR LĪKDEGUŅU LABKLĀJĪBU LATVIJĀ SIA " KAMPĒJCŪKAS "
march
m
Soross triumfē, naudu atkal griezīs - izskatās, ka arī nākamos četrus gadus būs vien jāstrādā ar minimālo algu. Sādai valstij es vairāk nodokļos nemaksāšu!
DL
D
piekrītu pa 100%
DL
D
trāpīts precīzi :)
diskobumba
d
nu ko? Dienu tulit likvides? Pārdos māju?
Santa
S
Paldies par novēlējumu, rudens ir skaists, tikai nesaprotu, kāpēc jūs tik uzstājīgi visiem, kas kaut nedaudz apšauba "vienotības" kursu, pierakstāt kalvīti un treknos gadus? Latvijas iedzīvotājiem pēc jūsu domām, citu viedokļu vairs nav?
Apmierinātais
A
Vai nu tu esi tāds pat zaglis kā TP/LPP/LC, vai nu tu esi izmucis no Ģintermuižas, oi, atvainojos, Ģintermuižā tomēr ir gudrāki cilvēki par tevi.
Randy, BRD, EU
R
Normaali. Politikji ir kaa apakshvelja - dienu jaamaina, citaadi saaks smirdeet. Un tomeer - par ko juusu nervozitaate?
Randy, BRD, EU
R
Lai atjaunotu bijusho komunistu sapostiito Latvijas Valsti, tieshaam ir nepiecieshami drakoniski pasaakumi. Par taadiem es arii balsoju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas