Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aščuks: Valsts uzņēmumu politizāciju pilnībā izskaust nevar, bet var mazināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Kā lv pilsonis labprāt daļu no saviem ietaupījumiem ieguldītu kādā valsts uzņēmumā. Dodiet tik variantus!!! Patlaban nekas neatliek kā meklēt ieguldījumu iespējas citur Eiropā.
Mad Max
M
Ha - ha, padomdevaaji atradushies.... Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūts - ieejiet maajas lapaa - LV paarstaav Plaude un Gavrilovs - Kolonna un jociigais atpuutas centrs Purvciemaa...... Laba paarvaldiiba, neko teikt...ljooooti speeciigi...
Specs
S
Diemžēl visu privatizēt ir utopisks plāns. Neizbēgami pastāv tādi dabīgie monopoli kā ūdensvads, valsts meži un elektroapgāde. Valstij ir sava reģionālās attīstības politika, kas parasti tiek atbalstīta caur valsts uzņēmumiem tādā veidā, ko privāts uzņēmums nekad neuzņemtos. Attiecībā uz 10%-15% daļu nodošanu privātam kapitālam, tas, šķiet, ir vienīgais veids, kā likt naudai būt efektīvākai. Taču nešaubos, ka mūsu zemē atrastos veikli pārvaldnieki, kas par zināmu privātu otkatu pievērtu acis uz dažu labu neefektivitāti.
bimbam
b
Protams!
filozofs
f
.. valstij ir jaarada uzņeemeejdarbiibai labveeliiga augsne , lai buutu no kurienes guut nodokļus , citaadi jau bez aizdevumiem valsts savus teeriņus nenosegs .... valsts uzņeemumi tika izmantoti lai atsevišķi grupeejumi iedziivotos uz valsts reeķina...
vilis
v
Savs komisārs vienmēr vajadzīgs.Uz tiem direktoriem vajag glaz da glaz.
$
$
piekrītu pirmajam komentāram tieši vārdus no mutes izņēma! ja pārdos pilnīgi visus valsts uzņēmumus gan latvenergo, gan csdd, gan mežus, tad nebūs vairs jēga iet politikā visādiem liekēžiem, politikā ies tikai politiķi, jo nebūs vairs neviena uzņēmuma, ko "apsaimniekot" pie tam jāpārdod ir nevis biržā, bet vairāksolīšanā, lai ar latvenergo u.c. nenotiktu tas tirgus, kas tagad notiek kuģniecībā un vairāksolīšanas sākmcenai ir jābūt uzņēmuma reālajai vērtībai.
bimbam
b
Var gan izskaust, valstij nav jānodarbojas ar uzņēmējdarbību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas