Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Dīvainā iecietība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais - Uldim
J
Laikam pašu izmeta laukā par stulbumu, no tā tāda nostaļģija.
Jautrais
J
Uldim, Jautrais. Laikam jau Tevi izmeta āra par stulbumu, ja tāda nostaļģija.
Jautrais
J
Nebūtu par skādi uzināt patiesību.
фр
ф
šos britu atsaldeņus tupina cietumā visā ES..Drošības naudas sākas no 10-20 000 mārciņām un uz augšu , ja paredzemā atsēdēšana ir ilga! kaa sauc tiesnesi?
Uldis
U
Vispār, ja jau Latvijas Universitātes Juridiskā fakultāte gatavo analfabētus, par ko tad brīnīties? No kurienes tie gudri tiesneši radīsies, ja viņus augstskolā mācījuši tādi pasniedzēji - padomju okupācijas paliekas...
Uldis
U
Vakar to tiesnesi rādīja televīzijā. Kā tik aprobežoti cilvēki vispār var strādāt par tiesnešiem? Pat sētniece spētu pieņemt labāku lēmumu. Kas vispār ir ar Latvijas tiesnešiem? Par atkailināšanos cilvēku uzreiz apcietina, bet par policista piekaušanu palaiž brīvībā? Vai viņi ir galīgi stulbi? Varbūt visa šī Latvijas tiesu sistēma ir jālikvidē pie velna un jāizveido no jauna? Un pirms iecelšanas jāpārbauda katra tiesneša veselais saprāts.
lasītāja
l
Nu skaidrs, ka večiem pateica kur un cik jāmaksā. Tāpēc jau arī nepaturēja, jo zināja, ka nav tik daudz naudas, lai samaksātu kukuli un soda naudu. Kādam vajadzētu to ķēķi izmēzt.
doremi
d
Neesmu pārsteigts.Kalpu gēnus ar rokas mājienu neizmainīt. Pazemīgā pacietība pret pašu mafiozajiem kungiem ir no tās pašas sērijas- pašcieņas ta nav, ...un ar likumu to atdzīvināt nevar.
Nu kā ta var!
N
Ja es piekautu policistu Londonā, es pieļauju, ka diezin vai ieraudzītu sauli nākamos 20 gadus. Bet pie mums dīvaini sanāk: var iekaustīt un par to nekas nedraud. Pretī gan runāt nedrīkst, jo tad ceļu policistu onkuļi sastāda protokolu par pretī runāšanu... Tad jau sanāk, ka labāk nerunāt pretī bet sadot pa koko? (Es neaicinu nevienu uz vardarbību!!!) Policists ir mana tauta! Mans gods ir policista gods! Nelausim to aizskart!
mērglis
m
mees dikten miilam aarzemju noziedzniekus , bija taads Bū Johansons, nobrauca divas jaunietes , ja nemaldos tad policista teerpaa , ši iciksons vienaa mieraa pameta valsti un peec daudziem gadiem tika atsuutiitas kautkaadas kapekas cietušo piederiigajiem kaa mierinaajums , šos meergļus jau nu gan interesanti atlaida , ja muusu žuļiks kautko taadu britu pavalstii izdariitu ilgi saules gaismu neredzeetu..., ja šiem liidzeejis muusu advokaats tad nebriinos.
Jautrais
J
Ja kādam vēl nav skaidrs, kāda ir mūsu tiesu sitēma lai piekauj policistu.
Mjāa
M
Bet mani nepamet sajūta, ka mūsu policistiem britu tūristi ir viegls laupījums, no kuriem izplēst milzīgas drošības naudas, kuras pašu latvieši nemūžam nemaksātu.
Econ
E
Cietušais policists varētu vērsties tiesā, aizejot pat līdz Eiropas Cilvēktiesību tiesai (Art.1,6,20), pieprasot kompensāciju par šo gadījumu no Latvijas valsts, respektīvi to, ka viņa pāridarītājiem netiek piemēroti tādi soda līdzekļi, kas ir norādīti Latvijas likumos - kaut kādas īpatnības lielbritāņiem gan ir ar starptautisko tiesvedību, taču te ir runa par uzbrukšanu un tīšu miesas bojājumu izdarīšanu (un vēl pie visa - grupā). Ja paši pieprasa izdot aizdomās turamos (kas gan ir pamatoti), tad arī Latvijai ir jāizmanto šīs tiesības, un jāapcietina - lai iepazīst Latviju no visām pusēm. Beidzot taču ir jāsāk cienīt pašiem sevi.
dzeris
d
Gribēju teikt, kādos krūmos nolīduši visi profesionālie patrioti, sākot ar Visu L., dažāda veida dobeļi, gardas utt., šis ir īsts spļāviens Latvijai, kad būtu īstā reize plēst kreklu. Nu, neesošo Abreni "atkarot" tak izdevīgāk. Tizlo valstiņa!
Kāpēc
K
Policista piekaušana ļoti bargi tiek sodīta Rietumos. Tāpēc šo huligānu atlaišanu es uztveru, kā mani pašu pazemošanu. Šis tiesas lēmums nedrīkst palikt neizskaidrots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas