Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Gruzija uz naža asmens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brodskis
b
ne Aphaazi , ne Osetiini negrib dziivot Gruzijaa, jo pret vinjiem bija genociids. un visa taa Amiishu - Krievu speeliites te ir nje pri chom. katrai tautai ir sava izveele!!!
Students
S
Krievija izskatās vienkārši dumji.
dzeris
d
Kamēr rakstīju, Timofeju izdzēsa.
dzeris - Timofejs
d
Neklausies tikai ORT vai RTR, arī krievu valodā var dzirdēt objektīvu informācija, paklausies "Eho Moskvi" vai "SvobodaNews.ru", varbūt domāsi savādāk.
Тимофей
Т
долбанутая статья по-меньше бы таких и статей и авторов.
Nuclear Friend
N
kretinos tupogolovus
dzeris - vecais
d
Atvaino, Buša laikā ASV pieļāva daudz kļūdas, bet, ja man jāizvēlas, es gan nešaubīgi izvēlētos ASV ekspansiju, ar visiem trūkumiem tā ir civlizēta valsts, Bušs aizies, bet ASV paliks, faktiski kā vienīgā valsts, uz kuras atbalstu Latvija vienmēr var paļauties. ASV neptīk korupcija Latvijā, kas faktiski apdraud valsts un arī partneru drošību, tāpēc jau mums te uzradušies kūdītāji pret to.
lno
l
Stāsts nav par Gruziju, bet par ASV ekspansiju... ______________________________ Ko nu fleitē:) Kāda ekspansija būtu iespējama, ja austrumeiropas tautas pamatoti nebaidītos no Krievijas? Kura valsts gan nevēlotos pirkt naftu un gāzi par zemāku cenu, bet visi saprot, ka tas ir siers slazdā. Ko tad galu galā nozīmē AV ekspansija? Okupāciju, aklu pakļaušanos ASV diktātam, angļu valodu?
sms
s
ja tā ciniski, tad kariņš jau tā augstās naftas cenas uznestu debesīs.. līdz ar to krievu , un ne tikai ,peļņu.. Iekšpolitiski būtu interesanti pavērot mūsu mafiozu ārpolitisko " stāju"..,kā nu izgrozītos ,lai izpatiktu abiem bosiem. Droši vien, runasvīri masveidā dotos atvaļinājumos :D
Vecais
V
Sekojot Rodina loģikai - ja Gruzijai būtu cerības uzvarēt, tad karš tai būtu vajadzīgs kā ēst. Stāsts nav par Gruziju, bet par ASV ekspansiju, protams. Skaidrs, ka Krievija negrib pieļaut savu ietekmes zonu zaudēšanu. Un pēdējā laikā, skatoties uz rietumnieku divkosību, trulumu un aprobežotību, nezinu kas labāk - trekni iedomīgi amerikāņi, vai pierastā krievu bratva.
Laimonis Pekstiņš
L
Eiropa piemiegs acis bez varantiem. Gāze, gāze, gāze...
dzeris
d
Jā, Krivijai kā tādai karš nav vajadzīgs, bet Krievijā, neskatoties uz sludināto "varas vertikāli", ir bardaks, dažādas spēka struktūras tur darbojas praktiski autonomā režīmā un cīnās par ietekmi, un tām gan kariņš būtu izdevīgs, lai pastiprinātu savu ietekmi un "apgūtu" naudu, bez tam nestabilitāte apturētu naftas vada būvi kas, apejot Krieviju, iet caur Gruziju. Krievija nemitīgi Gruziju provocē, un te nu ES būtu nepārprotami jāaizstāv Gruzija, kā to dara ASV.
Ilmārs
I
Tiešām, kad Rietumi sapratīs, ka Krievija šodien ir Vācija pagājušā gadsimta 30-tos gados. Laikam jau nesapratīs, kamēr tas neskart viņus personīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas