Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Mājasdarbs Ukrainai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Japonskij Gorodovoj
J
"1. Kas attiecas uz globalo ekonomisko ekspansiju-piekritu ASV to izved,bet Krievija un citas lielvalstis ar censas turet lidz,vai ne ta? 2. Kina,kaut ari totalitara valsts-tomer ar pilnigi savadaku arpolitiku-ekonomiski atverta investicijam un bez imperialistiskiem kompleksiem 3. Tu laikam skaties VESTI tikai,ieej eho moskvi,grani ru-palasi ari pretejo viedokli.Chau:) 31 *************************************** ************************************************************ ****** 1. "Globālo ekonomisko ekspansiju" šeit nekas neskar, jo militārais ASV uzbrukums Irākai (pat naftas deļ ...) par tādu nav devējams ... 0 :) 2. Cik interesanti ... Vai tiesības uz "ārpolitikas" "savādību" ir vienīgi komunistiski-progresīvai Ķīnai un "demokrāSTski" degradējušajām ASV ...? 0 :) Par Ķīnas "imperialistisko kompleksu" trukumu, lūdzu paziņojiet ASV Valsts Departamentam ... Viņi šai ziņā līdz šim maldās tumsībā ... 0 :) 3. Es lasu tavējo ... Un redzu ... "eho moskvi,grani ru-" un "rodinu-zatleru" garlaicīgo murmināšanu ... 0 :)))
Japonskij Gorodovoj
J
"Visa "Krievijas" nafta nāk no tās ilgākā laika posmā sagrābtajām teritorijām, citiem vārdiem, no kolonijām." xyzzy *************************************** ************************************************************ ******* Aga ... Tātad Krievija nemaz nav sliktāka par "demokraSTijas paraugu" ASV, kas teritoriju un naftas dēļ atņēma Meksikai Teksasu ...
xyzzy
x
Visa "Krievijas" nafta nāk no tās ilgākā laika posmā sagrābtajām teritorijām, citiem vārdiem, no kolonijām.
31>turpinajums:)>Japonsk
3
Kas attiecas uz globalo ekonomisko ekspansiju-piekritu ASV to izved,bet Krievija un citas lielvalstis ar censas turet lidz,vai ne ta?Ko es gribeju teikt ir tas,ka ekonomiska attistiba nav iespejama aiz dzelzs aizskara,ko pieradija PSRS.Kina,kaut ari totalitara valsts-tomer ar pilnigi savadaku arpolitiku-ekonomiski atverta investicijam un bez imperialistiskiem kompleksiem(starp citu-nekas vinjus ta neiepriecinatu, ka aukstais kars starp rietumiem un Krieviju-jo vinnetaji butu vinji).Un vel-demokratija ta ir konkurence,brivais tirgus-kas modernize ekonomiku,cik zinu Krievijas(PSRS) zinatniskie panakumi parsvara saistiti ar slegtas pilsetas sindromu-ar varu saved gaisos pratus vienvietus ,lai ko sameistaro-parsvara gan tikai militarus produktus,diemzel.Un vel,nedoma,ka esmu pret krieviem-tikai gribas to redzet ka demokratisku brivu valsti:)Tu laikam skaties VESTI tikai,ieej eho moskvi,grani ru-palasi ari pretejo viedokli.Chau:)
Japonskij Gorodovoj
J
"1. Rietumu vertibas-ka demokratija,varda briviba,cilvektiesibas ir bijusas un bus.Bet kadas jaunas vertibas atkal izgudros Kremlis gan noslepums.Vecas-totalitarisms,meli,represijas,vai varbut,kas jauns? 2. Jau tagad Krievija sak domat par to vai nav jakeras pie valsts budzeta rezervem,un tas bez jebkadam ekonomiskam sankcijam. Visa ta vareniba plika grasa verta-tuksa pljapasana-ar gazi,atombumbu-bet savadak ar pliku dibenu un dezinformaciju savos masu medijos talu netiks:),ja vien ari nepienjems rietumu attistibas modeli." 31 ********************************************** *********************************************************** 1. Cik interesanti ... 0 :) Bet kāpēc gan šo "mūžīgo" un "demokratisko vērtību", galvenajiem aizstāvjiem tik bieži un tik nekaunīgi jāmelo ...? 0 :) Un kāpēc šo "sorosvedīgo aizstāvju" dienas sekotāji šiem melēm tik labprāt piekrīt un tos izplāta? 0 :) Droši vien, "aizliegtie masu iznīcināšanas ieroči", kuru dēļ, letas naftas meklējumos, rietumu barbari, "demokrātijas vārdā", sākuši kārtējo agresiju pret suvereno valsti, tiek meklēti līdz šim brīdim ... 0 :) Cik tālu esat tikuši ja nav noslēpums ... Bet es gan labprāt ieklausītos jūsu paskaidrojumos, kas būtu spējīgi pierādīt ka esošās "rietumu labklājības" pamats sakņojas tieši "demokrātiju" principiālās piekšrocībās pret "totalitarismiem", nevis trīssimtgadu ilgā pasaules un pašu valstu tautu aplaupīšanā ... Ctarp citu, pat sengrieķu "klāsiskājās demokrātijās" uz vienu "brīvo pilsoni" strādāja 5 - 6 vergi ... Tiešam īstas demokrātijas, vai ne? Bet nav vietas sarūgtinājumam ... Tieši tāda situācija bija arī senlaiku totalitārajās diktatūrās ... 0 :) 2. Ja es nekļūdos, pat šinī lauciņā aizokeānas tigus un brīvības "demokrātijas citadele" Krieviju jau krietni apsteigusi ... 0 :) Buša k-gs, amerikāņu mietpilsoņiem, to asaru noslaucīšanai, jau pirms pusgada bija uzsācis atklātu "naudiņas" izdalīšanu ... "Taukšķi" uz vienu degunu ... Droši vien, tas ir veiksmīgas ekonomikas "dividendu" brālīgā dalīšana ... 0 :) Un kāpēc gan Krievijai būtu kauns ķerties pie TĀŠ rezervēm, ja "rietumu vērtību" aizstāvji drosmīgi un bez mazākām šaubām, ķēras pie SVEŠAS naftas ... 0 :)
31>>Japonskij
3
Rietumu vertibas-ka demokratija,varda briviba,cilvektiesibas ir bijusas un bus.Bet kadas jaunas vertibas atkal izgudros Kremlis gan noslepums.Vecas-totalitarisms,meli,represijas,vai varbut,kas jauns?Jau tagad Krievija sak domat par to vai nav jakeras pie valsts budzeta rezervem,un tas bez jebkadam ekonomiskam sankcijam.Visa ta vareniba plika grasa verta-tuksa pljapasana-ar gazi,atombumbu-bet savadak ar pliku dibenu un dezinformaciju savos masu medijos talu netiks:),ja vien ari nepienjems rietumu attistibas modeli.
Japonskij Gorodovoj
J
"Ja neizdosies atjaunot "oranžo" partiju koalīciju parlamentā, pie varas var nākt promaskavisks vairākums, kuram būs citas prioritātes." Rodins ************************************ ************************************************************ *******" Bet ja "izdosies", tad prorietumnieciskai "oranžo" koalīcijai būs veinas balss "pārākums ... 0 :) Vai Jums pašam, Rodina k-gs, cerības uz tik izturīgi impotento "rietumu vērtību" "atbalstu" Ukrainā nešķiet par smieklīgām ...? 0 :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas