Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Ož pēc pateicības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Motocikli Rīgas kanālā???? Kur par nevarēja atļaut sēdēt zālītē, jo tā tikšot sabojāta??? Kas tas par aunu baru, kas sēž Rīgas domē??? Kanālu vispār vajag likt mierā. jo tas ir tik mazs, ka pa to kuģot nevajadzētu
Bondžorno
B
Te bū īss stāstiņš : pagājušajā vasarā , skaistā , saulainā svētdienā ar buru laivu piestājām pie Baltās Kāpas Priedainē - lai mazdēls padraiskojas smiltīs un krasta seklumā . Nezinātājiem : pieiešana , tas ir atbildīgs brīdis it seviški ar buru laivu un ja manevram vietas tā pamaz , jo krasts bija nosēts ar biezākām un mazāk biezām motorjahtām un motorlaivām . Piesējāmies un tad tik ievērojām , kas tur notiek : krasts nosēts ar tukšām šampiņa pudelēm uc "kulturāla " piknika drazām , tepat pa seklumu ārdās pāris ūdens moči , nesimpātiska publika tusējas . Un tas viss notiek uz Baltās Kāpas un tās pakājē . Ar likumu saudzējama dabas objektā !! Jautājums : priekš kam mums Vides ministrija ja savā degungalā neredz šādas nejēdzības un noziedzīgas darbības . Kur Rīgas rajona un Jūrmalas atbildīgie dienesti ? Kāpēc gadiem nekas netiek darīts Kāpas aizsardzībai . Šeit izskatās , ka apbūve jau drīz vien būs uzrāpusies pašā Kāpā . Mēs mudīgi mudīgi atdevām galu ( atsējāmies ) un devāmies meklēt klusāku vietu . Teiksiet , ka es ne par tēmu . Bet cienītie , visas šīs nejēdzības ir cieši saistītas ....
zvirbulēns
z
Ož pēc spekulācijām un netīru žurnālistiku, Rodin! :((((
Komon
K
Lai nu paliek noskaidrošana, kas kam iedeva un kurš kuru uzmeta, es no malas to redzu tā - puisis rīkojās pēc klasiskās lietu kārtošanas Latvijā, tas ir ,vispirms uzcelt un tad kārtot celtniecības atļaujas, vai kā šajā konkrētajā gadījumā - pirms saskaņot savu biznesu ar pilsētu, nopērk 2 laivas pa 200 000 naudiņām. Labi, ka nebija iecerējis ar pāris NEOPLAN divstāvu autobusiem vizināt tūristus pa Vecrīgu!!! Formulējums ''straumes ātrums kanālā" pievienosies tādiem latviešu teicieniem kā - ''kad pūcei aste ziedēs'', vai ''kad cirvja kātam lapas plauks'' Un kas tie vispār par transporta līdzekļiem, kuriem ir problēmas braukt pa šo ''straumi'', varbūt tie nav droši arī tad, ja pūš vējš, vai ceļā pagadās kāda pīle...
Bondžorno
B
Tā ka nekur komentos neatrodu sava brāļa nosūtīto komentu ( cenzūra ?? ) , tad mēģināšu nocitēt: " Tā nu tas pie mums ir , ka tiem , kam ir vara ,neinteresē ne sabiedrības ne speciālistu pat ne ekspertu viedoklis , jo , kad esi ticis " tur " ievēlēts , vari visus pasūtīt un lemt pēc savas saprašanas un galvenais , ka par to tev nekas nebūs .. " Slikta smaka " ir slikta smaka tikai Vakareiropā un Amerikā . Pie mums post-sociālismā tā ir " normāla lietu kārt'iba " !! Tikai savas savtīgās intereses un ja neesi pieķerts vai atmaskots , tad viss ir kārtībā .
Šampēteris
Š
Ūdens motociklu ielaišana kanālā, zinot Juglas ezera pieredzi... Jeb domnieki par to neko nezina?
Marta
M
Kādam vajadzētu rūpīgi pārmērīt, piemēram, Māra Gaiļa koka floti...
neieinteresētā
n
es rakstu tikai kā nezinošs vērotājs, bet man ir dažas neskaidrības: 1) kāds ir kanāla pilnais garums, un kādā laikā ekskursiju kuģītis plāno to pieveikt? minūtēs vai kaut kādā laika posmā, par kuru vērts maksāt biļetes cenu? Varbūt 5 km/st nemaz nav par maz? 2) vai ekskursiju kuģītis kuģos vienlaicīgi ar ūdens motocikliem? 3) kāds ir kanāla platums? vai uz kuģīša sēžot, man kāds neiebrauks sānā? 4) skolā krietni sen mācījos fiziku, bet - kādi ir kanāla pagriezienu leņķi, vai 12 m (godīgi sakot, nestādos priekšā, cik tas ir garš) garš peldlīdzeklis kādā pagriezienā nenoštopēs kanālu? Ja kāds man apstiprinās, ka kuģot būs droši, būšu biļešu pircēju pirmajās rindās, jo tas varētu būt forši
aploksne
a
Ja kaut ko vispār saprotu, tad tieši motorlaivas tikek aizliegtas - gan trok''sņa dēļ (rīgā pietrūkst?), gan cit''a kontekstā pieminētās krastu izskalošanas dēļ!
Ērglis
Ē
Kad vēlētāji ievelēs godīgus tautas priekštāvjus...kas varētu būt......pēc kādiem pāris gadu simtiem? Viss ir mūsu rokās. Ja tauta ir smagi nospļauties, tad tā arī nospļausies un gaudīsies tālāk, cik idiotiska valdība, cik idiotiska RD.
J
īsi un skaidri- kāds atkal saņēmis kukuli , vai pateicību , citādi šo domnieku stulbo rīcību izskaidrot nevar. Kur KNAB ? Kad vienreiz beigsies šis murgs RD ?
kukainis
k
Vai tik tagad rīdzinekiem nevajadzētu ķerties pie airiem un aizairēt visu to RD ar viņu absolūti uzpirktajiem lēmumiem. Viņi pat necenšas paskaidrot, kāpēc tā izdarījušies.
&
&
Tie glītie šenlaicīgie kuģīši, ko rādija Tv, izdaiļotu kanālu. Piešķirtu sakoptības un eiropēiskuma akcentu. Trokšņainās motorlaivas ne acij, ne ausīm nav tīkamas. Kanālam būs lēts, haotisks, arī cūcusks izskats. RD turpina pavadīt "oža pēc pateicības"
peldetajs
p
Neticami stulbs lēmums. Braukt ar 5 km. stundā nav problēma, ja vajag var arī lēnāk. Taču tā ir vienīgā sakarīgā šī lēmuma daļa. Stulbi ir ieviest kaut kādus garuma ierobežojumus. Ir taču definīcija - kas ir mazizmēra kuģošanas līdzeklis. Maksimālais garums 12 m. Kur tie gudrinieki rāva 8 m.? Droši vien Zaržeckis nomērīja savu laivu. Augstumu gan ir jāierobežo, citādi kāds krutais iesprūdīs zem Stockmana ar visu atļauju. Kurā virzienā braukt? Labāk protams pret straumi, to zina katrs, kas vismaz vienreiz stūrējis laivu, bet vai esat manījuši Rīgas kanālā straumi ar kuru būtu vērts rēķināties? Cienījamie RD shēmotāji - ļaujat tak tam Čaunānam braukt ar savām laivām, tas nāks par labu gan mūsu(ne jūsu) pilsētas tēlam, gan piesaistīs tūristus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas