Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Askolds Rodins: Palīdzēs policijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elmārs
E
Rodin, civilizētā pasaulē šādus procesus sauc par streiklaužu kustību. Policistam ir juridiskā izglītība, atšķirībā no zemeņusarga pamat vai vidējās, padomā, pirms jūsmo... Vai nepietiek ar MK un saeimas analfabētiem?? Tā arī veidosim nejēgu valsti, "atslēdzniekiju".
ivs
i
Nu varētu stumt policijas auto,ko no viņiem citu vēl prasīt?
we
w
Pag, pag, a no kurienes tie zemessargi taa peekshnji radiisies? Savaa laikaa zemessardzi praktiski likvideeja kaa sugu, tos kas tieshaam bija ar sirdi un dveeseli .... Tagad gaidiis, ka kaads pa velti, taapeec ka taukumuulji visu nolaidushi liidz klikjim, ies teelot polichus, un ja kas, iet uz nazi vai pistoli.....
affa
a
mazaak policiju. vairaak briiviibu
kāmis
k
kas ta nu? askolds, tā kā pa pieri dabūjis. pat spēj pozitīvi novērtēt kādu valdības darbiņu. jeb vai tikai bail izsaukt zemessardzes dusmas? p.s. paši vainīgi , ka valdibas laika gaitā nav pieņēmušas pietiekoši radikālus lēmumus. nekad nevienam nav bijis labs neviens nodoms. izvazās pa presi , ka maz neliksies, jeb draudēs ar streikiem vai vēl nezin ko.
Joe
J
Lai kompensētu profesionāļu samazināšanu, būtu atjaunojama aizsargu organizācija un brīvprātīgie ugunsdzēsēji (BUB). Varbūt arī brīvprātīgie kārtības sargi ("družiņņiki") jeb tautas milicija.
AD
A
"...zemessargu apmācība, ne viņu piedalīšanās kopīgos sabiedriskās kārtības nodrošināšanas pasākumos Iekšlietu ministrijai neizmaksās ne santīma — visus izdevumus segs Aizsardzības ministrija..." Kaut kā neredzu, kur te tas efekts. Man izskatās, ka vienkārši nauda tiek pārbērta no vienas kabatas otrā un pie viena tiek sagatavots attaisnojums iespējamam nekvalitatīvam policijas darbam nākotnē - nu jā, redziet, mēs jau neko, bet tie zemessargi... Jo lielāka migla, jo grūtāk saskatīt gaismu.
kaimiņjanka
k
Iekšējā rezerve esot arī caureja...!!!
dzeris
d
Pēc manas pieredzes, es vairāk uzticos zemessargiem.
zvirbulēns
z
Ākstās, laikam nezin, kur naudu likt :(
Gove
G
nav bijis izjūtams,ka zemessardze kautko būtu darījusi mūsu ļautiņu labad.
LAPSA
L
Iespējams,ka šis lēmums ir ļoti pareizs,jo līdz šim mūsu zemessargi ir bijuši pēc būtības un nepārtraukti tikai saņēmuši atalgojumu,bet viņu darba un vajadzības koeficientu šī Valsts nav saņēmusi,varbūt vienreiz pietiks.
kukainis
k
Īstas iekšējās rezerves ir koalīcijas ilgu gadu sarūpētais privātām vajadzībām (lasiet amatpersonu ienākumu deklarācijas un piedomājietklāt arī nedeklarēto). Vajadzētu likt atmakasāt!
kukainis
k
Jau uz dažu policistu raugoties (to, kas divatā pastaigājas gar Brīvības pieminekli, piemēram), īsta drošības sajūta un uzticība nebija, zinot arī dažu labu zemessargu, kas par visiem gudrāks, taisnīgāks un varenāks - pavisam baisi paliek.
poohstick
p
Iekšējo rezervju? Nu ļoti apšaubāms arguments. Katram ir jādara savs darbs un profsionāli jāpilnveidojas. Vai ir jāatlaiž policisti, jānogriež viņiem benzīns, utt un tad iztrūkums jākompensē ar pusmilitārajām vienībām? Tikpat labi var apgalvot, ka iekšējās rezerves būtu "družiņiku" parādības atjaunošana. Vai tas viss ir solis uz priekšu? Šaubos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas