Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Askolds Rodins: Totalitārisma iezīme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Nekad man nav bijušas ilūzijas, ka Krievija reiz varētu kļūt par demokrātisku valsti. Tā vienmēr būs drauds saviem kaimiņiem. Kārtējais pierādījums...
Fitzenfelds
F
Tas, ka krievi ir slimi un nespēj pārdzīvot "visvarenās SSSR" sabrukumu skaidri parāda šo "likumu" idiotismu. Ja kādam ir iespēja redzēt īstos krievu (ORT, ROSIJA, NTV , kurus kontrolē kremlis -caur NTV+ satelītu) kanālus - jūs sapratīsiet, ka smadzeņu skalošana krievijā ir tik augstā līmenī, kā nevienā citā bijušā SSSR valstī. TIk jābrīnās, kā paši krievi to spēj paciest vēl. Un nevajag tik aibildināties ar vdk un vēl nezin ko.
repat
r
"Likumprojekts paredz sodīt arī par "Antihitleriskās koalīcijas dalībvalstu rīcības pasludināšanu par noziedzīgu". Iznāk, ka Staļina režīma rīkotās deportācijas nevar vērtēt kā noziedzīgas. " ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------ Tā gluži nav. !941.g. 14.jūnijā PSRS bija hitleriskās nevis antihitleriskās koalicijas dalībniece.
dzeris
d
Dabīgi, tas ir tīrais murgs, un, visvairāk jau nobažījušies krievu vēsturnieki un liberālie politiķi, bez tam tas mērķē uz to, lai skolās un augstskolās vēsturi mācītu "pareizi", piemēram, ka Staļins bija efektīgs menedžeris un visas represijas bija tikai sarežģīta starptautiska stāvokļa izsauktas, un audzināt "patriotiskā garā". Bez tam tas noņēm no Krievijas atbildobu par Molotova - Rībentropa paktu, tātad arī par kara sākumu, par Katiņu, utt. Krievija grib būt nevis tās Krievijas, kas bija līdz 1917g, bet padomju Krievijas mantiniece. Nedomāju, ka Latvijā vai kur citur kāds tāpēc pārskatīs vēsturi, visvairāk jau tas viss kaitēs pašai Krievijai, kaut arī zināmas neērtības Baltijas valstīm un Ukrainai nodarīs. Bet, vispār, tas pats vecais - vajag iekšējo un ārējo ienaidnieku, jo ekonomiskais stāvoklis pasliktinās.
Judeische Allgemeine
J
nevareetu teikt , ka Latvijai ar šo komisiju nebuus nekaadas saskares, Latvijai ir taada eiropas parlamenta deputaate kaa Ždanoka , kura Eiroparlamentaa paarstaav ne tikai krievijas intereses , bet arii 5. kolonas intereses Latvijaa , šiem pasaules uzvareetaajiem tikai celsies pašapziņa , spriedze sabiedriibaa pieaugs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas