Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Trīs neskaidrības mēneši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
Nu ko tad tādu Loskutovs ar KNĀb-īti izdarījuši? Kur visu skaļo procesu tiesas? Nav pat līdz prokuratūrai aizgājušas, jo nav ko sūtīt, no pierādījumiem čiks. Diena jau slavināja, "labos" darbus, jau presē notiesāja, un redz pelēkā masa bļauj, aizturēja, tiesas netiesā, laikam sarkanas, oranžas, zaļas vai korumpētas..... Ko tiesāt, pierādījumu nav, kā vien presē uzpūsts burbulis. Nu pastāsti Rodin, kā virzās lieta ar pazudušo naudu????
Andrejs
A
Tikai brīnums varētu nodrošināt KNAB vadītāja amatā cilvēku, kurš nopietni turpinās iesākto un nebūs pašreizējās koalīcijas vadītāju diedziņos iesieta marionete. Neba nu tādēļ tika nomests Loskutovs, lai šajā amatā iesēdinātu kādu tikpat nopietnu cilvēku, kurš, atšķirībā no Loskutova, rūpīgāk uzraudzītu savus padotos. Pierādījums šādai drūmai prognozei- Kalvīša izmisīgā cīņa par Ilmāra Bodes palikšanu KNAB rindās. Bet mēdz jau arī būt tā, ka brīnumi notiek. Arī Godmaņa autosadursme Loskutova atlaišanas epopejas tādā kā kulminācijas brīdī bija brīnums. Tāds laimīgs- bez nopietni cietušiem. Varbūt kaut kāds likteņa pavērsiens ļaus KNAB vadībā iesēsties cilvēkam, kurš gala rezultātā izrādīsies no politiķiem neatkarīgs korupcijas apkarotājs.
degvīns>riko
d
Tā,lūk! Tiklīdz man nepatīk Dienas vai Neatkarīgās politika. Tad 1) meklēju glābiņu pie krieviem: 2) esmu sorosiešu līdzskrējējs. Starp citu, abi laikraksti nemaz neraugās uz Maskavu, bet katram ir savas un pavisam neslēptas intereses Latvijā. Zinu, jau zinu - Lemberga laikraksts, bet arī Diena nav baltmaizi uz Latvijas ceļa atradusi, bet no citiem ievedusi. Kas to noliegs, lai pirmais met uz mani akmeni.
Riko
R
Nu nevajag jau tik atklāti meklēt glābiņu pie krieviem. Rietumnieki jau mums nevēl ļaunu, vien negrib, lai notiktu tik atklāta zagšana, pie kādas pēdīgos 17 gados pierasts.
degvīns
d
Tevi Askold, ko labi pazīstu, baigi uztrauc, ko tur ieliks? Loskutovs, ko jūsu kompānija aizstāv arī bija īsts glumais, bet Strīķe ir manāma histēriķe. Laikam, jau tas atkal uztrauc kādus rietumnieku pseidodemokrātus, kam vajag Mūsu cilvēku Havannā.
dzeris
d
Nu nevar būt, Rodin, kā tu tā vari domāt? Loskutovu taču noņēma tikai lai atklātā un godīgā konkursā izvēlētos godīgāku un neatkarīgāku vadītāju. Tu nu gan esi ciņiķis! Jā, vai kāds zina, kas tur ar to pazudušo naudu KNABā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas