Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Asmusens nesola Latvijas pievienošanos eirozonai jau nākamgad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
demokrats
d
Ļoti labi! Jāsaglabā lats!!! Eiro ieviešana ir neizdevīga. Latvijai nav jāapmaksā citu valstu parādi. 11.jūnijā Spānijā SVF banku audits. 17.jūnijā Grieķijas parlamenta vēlēšanas. Un tad paskatīsimies....! :)-
dfdf
d
Labi ka kāds vismaz redz Latvijas strukturalās problēmas, jo Latvijā tās neviens neredz, jo normals clvēks te ir pēdejā vietā..
replika
r
ir problēmas ar Latvijas centrālās bankas neatkarības juridisko nodrošinājumu. "Ir zināmi traucējoši apstākļi jūsu centrālas bankas neatkarībai un monetārajai politikai --------------- kā'pēc šim ierēdnim tas ir tik svarīgi. Pēc iestāšanās ierozonā vairs nebūs nekādas LB monetārās politikas un kādu neatkarību LV valdība varēs ietekmēt?
pakausis
p
mums tā centrālā banka nav privāta.. varbūt tā ir problēma šim privātās bankas pārstāvim? Banka nav gana "neatkarīga" no vēlētām valsts struktūrām.. Varbūt tā tas bija domāts?
  • 1
  • 0
Buratīno
B
Nu atkal iespēja bezsmadzeņu mietpilsoņiem nospīdēt ar ģeniāli debīlistiskajām ekonomistu spējām neapzinoties, ka tai paurī smadzeņu vietā gadu gadiem lietas samazgas. Kad Idiotjas.lv zombiju bars beidzot, kaut mazliet sāks apjēgt dinozaurisko primitīvismu ? Tautas pārtikušā dzīve vai agonējošā iznīkšana vienmēr pirmām kārtām būs atkarīga nevis no valsts iekšējās vai ārējās valūtas,nevis no iekārtas vai sistēmas nosaukuma, bet no KRETĪNU KVALITĀTES un to DAUDZUMA ATRASŠANOS VARĀ un NO TAUTAS ATBALSTA vai NICINĀJUMA tādai VARAI. Tikai gan jāņem vērā,ka Idiotijas.lv politkriminālam ar kretīnseimu, priekš izzagšanas megaorģijām tas Ls ir izdevīgāks,jo reizē ar kriminālam pakārtoto finašu sistēmas kontroli reizē tiek arī pilnībā kontrolēts Ls un tā kurss. Tāpēc arī ieplānotā LV atrasšanās dziļā kritēriju tūplī un pat bauru bara pareizā sazombēšana referendumam par Eiro ir nekas vairāk, kā kretīniskā ilgtermiņa pakaļperspektīva Eiro NEIEVIEŠĀNĀ. Pēcāk, jebkurā brīdī, pēc čekisKremļa iegribas un attiecigajām komandām marionetsaeimai, tam mākslīgi uzturētajam, bezseguma Latam KIRDIK.....ko tālāk ???......bauru valsts sagruvums......glābējs Lielais brālis ar savu rubūli..........???
....
.
Mūsu darba tirgū nav strukturālu problēmu, ir tikai darba vietu trūkums. To šie zina vislabāk, taču ķeras pie katra salmiņa, lai pamatotu, kādēļ nevajadzētu pieņemt Eirozonā.
Kā tad
K
Nu negrib ECB eirozonā redzēt Latviju.Bet Dombrovskim nu nepielec un nepielec.Grūtgalvītis.
Viss skaidrs
V
Pārsvarā Latvijas iedzīvotāji ir un paliek provinciāļi.
replika
r
kas tu tāds par "vērtētāju"? :)
  • 0
  • 0
Mark Manteufel
M
ECB un Latvijas valdība viennozīmīgi kaut ko noklusē un dažādu apsvērumu pēc nepasaka līdz galam. ECB iespējams ir zināmi fakti, kas pretēji mūsu apgalvojumiem, ir ar negatīvu zīmi. Pastāvīga mūsu sasniegumu lielīšana, bet klubā tāpat iekšā negrib laist.
Runcis
R
Bet paši komentētāji, kas tā apšauba eiro nepieciešamību, naudu krāj eiro valūtā un , ceļojot pa Eiropu, nepārtraukti zaudē naudu, mainot latus uz eiro.
replika
r
pārsvarā lieto virtuālo naudu debetkartēs/kredītkartēs. Līdz ar to zaudēšana mainot ir samazinājusies līdz minimumam ------------------------------- Apskaties, pēc kāda kursa banka Tavus latus pārvērš eirās. Būsi nepatīkami pārsteigta.
  • 1
  • 0
Billei
B
It kā Jums būtu taisnība, taču , ja brauc ar auto cauri vairākām valstīm, šo valalstu valūta obligāti vajadzīga arī skaidrā naudā. Vairākas reizes ir gadījies, ka lgan leišu, gan poļu Statoilos, gan arī kādos tur čehu benzīntankos attiecīgajā brīdī kartes neņem. Dari, ko gribi.
  • 1
  • 0
piere
p
debilikjim ha ha; nonaakot valstiis, kur ir eiro, vinji maina valuutu. pat eirofobam nav obligaati jaabuut debilam.
  • 0
  • 0
piere
p
un ko tu Billiite gudriite dariisi, ja nevienu no tavaam trim karteem vieteejais bankomaats nenjems pretii? otrs arguments - panikas ceelaajiem nebuus iespeeju graut valuutu, draudot ar devalvaaciju. tresais - stabila ekonomika ir vajadziiga ne tikai Rimsevicam, bet arii Billei. protams, ja vien Billei nav savas personiskaas Latvijas, kuru eiropas kriize neskar.
  • 0
  • 0
piere
p
pakausiit nacbolikjiit, vajag glabaat naudu normaalaas bankaas, jo siis bankas nevar sagraut pat ar organizeetaam provokaacijaam. turpini dot savu naudu mavrodijiem un naidaa bljaut, ka skandinaavi vainiigi pie taa, ka esi debils. sudrabs oksideejas gan un vecas sudrablietas ilgaa laikaa vispaar var beigt pastaaveet. tas pirmkaart. otrkaart, vai tu iibliit zini ko dariija vecos laikos, kad sudraba pietruuka? 1. izlaida samazinaata svara moneetas 2. izlaida moneetas no sakauseejuma ar zemu sudraba saturu 3. vispaar izlaida vara moneetas un lika pienjemt kaa sudrabu. kas meeginaaja balsi pacelt, tam sekir bashka. bet tu vaukskji drosi uz bankjieriem; sociaalaa naida kurinaasana ir vieniigais pilniigi nesodaamais naida kurinaasanas veids.
  • 1
  • 2
pakausis
p
muļķi krāj eiro un glabā bankās.. un sitās no vienas nakts piedzīvojuma un nākamās nakts piedzīvojumu.. prātīgāki ļaudis glabā sudrabā.. naudai katru dienu vērtība krītas.. sudraba klucis pat nerūs :) bet nu paši gudrākie taisa bērnus un audzina par krietniem cilvēkiem :)) bet jā - muļķu ir vairāk :))
  • 2
  • 0
Bille
B
Toreiz, kad notika pievienošanās ES, daudzo valūtu jautājums ceļojot bija viens no argumentiem (vismaz priekš manis). Tagad visi pārsvarā lieto virtuālo naudu debetkartēs/kredītkartēs. Līdz ar to zaudēšana mainot ir samazinājusies līdz minimumam un vairs nav arguments.
  • 3
  • 1
ha=ha
h
Nez kā bez eiro ceļo UK, Zviedrijas iedzīvotāji? Tu it-to savu supperdomu pasaki arī viņiem! Viens slavens Latvijas izcesmes jokdaris jau UK ir (Gatis Kandis). Vai tikai Tu nebusi nākamais?
  • 3
  • 4
ceļotājs
c
un tas ir vienīgais arguments?
  • 3
  • 5
...
.
Nedomaaju,ka ar tik vaaju ekonomiku un tik lielu nabadziibu, Latvijai izdosies pievienoties zonai tuvaakajos 5'os liidz 10 gados...
Opā!
O
Nu un paldies Dievam! Lia citiem ir tā "laime"....
Buratīno
B
Nu ja jau tā laime palikt ar Ls, tad vai nu dziļi silē brists vai nu dziļi tas prātiņš samazgās peld. Tauta jau no tās "Dieva" dotās Ls laimes nezina kā galus savilkt un ģimenēm močī prom no šīs laimes lata brīnumzemes, garantējot nācijas drīzu iznīkšanu.
  • 0
  • 0
Buratīno
B
Nu ja jau tā laime palikt ar Ls, tad vai nu dziļi silē brists vai nu dziļi tas prātiņš samazgās peld. Tauta jau no tās "Dieva" dotās Ls laimes nezina kā galus savilkt un ģimenēm močī prom no šīs laimes lata brīnumzemes, garantējot nācijas drīzu iznīkšanu.
  • 0
  • 0
Buratīno
B
Nu ja jau tā laime palikt ar Ls, tad vai nu dziļi silē brists vai nu dziļi tas prātiņš samazgās peld. Tauta jau no tās "Dieva" dotās Ls laimes nezina kā galus savilkt un ģimenēm močī prom no šīs laimes lata brīnumzemes, garantējot nācijas drīzu iznīkšanu.
  • 0
  • 0
Oskars
O
ECB arī labi izpratuši, kādi ZAGĻI grib iekļūt šajā ĶĒDĒ un jau tieši liek Latvijas aizņemtos MILJARDUS tūlīt atdot tautai ( kurus VALDOŠĀS PARTIJAS nolikušas uz % ZAGĻU - KRIEVIJAS BANKĀS )
narkologam :)
n
pakausiit nacbolikjiit, neviens neko nezog, bet verdziiba ir nelegaala. -------------------- Es tikai iebildu otrajam no taviem apgalvojumiem, jo no tava kret`iniski teiktā izrietēja, ka ja verdziiba ir nelegaala, tad tās it kā nav. Bet, diemžēl, tā pastāv. Palasi šodienas Sestdienu - tur ir īss raksts par verdzību komiksa veidā - un, ceru, ka pat Tu to spēsi saprast.
  • 0
  • 0
spiitiigajam bljaaveejam
s
speciaali debilikjiem atgaadinu, ka vergs ir beztiesisks cilveeks bez jebkaadaam tiesiibaam, pat ne tiesiibaam uz dziivibu. verga nogalinaasana nebija noziegums. vergam nevareeja buut paraadu, jo vinjam nebija iipasuma, vinsh pats bija cita cilveeka iipasums. tas bija atgaadinaajums visiem beebijiem, kas joprojaam neesaa pamperus un nezina, ks ir verdziiba.
  • 0
  • 1
spiitiigajam bljaveejam
s
nu un tas, ka par nelegaalo nodarbinaatiibu atbild organizeetie noziedznieki, nevis ECB. un veel tas, ka pat visdebilaakajam eirofobam nav obligaati paraadiit sevi kaa pilniigu padibeni, kursh prot tikai melot un gaaniities. P.S. No visaam cilveeku ipasiibaam man visvairaak nepatiik spiitiiba. Taa ir stulbuma paziime. (c) Gljebs Zheglovs
  • 1
  • 1
pierītes priekšādiņai
p
hahaha.. piere atkal mauc savus bukletiņos salasītās prāta pērles :)) Nu un, ka verdzība ir nelegāla?.. Nu un? Kas par to? Tad tāpēc viņas nav? :)) Narkotikas arī ir nelegālas? Tad narkomānu nav? :))) baltā verdzība pastāv.. bērnu verdzība - pastāv.. nato darbinieki neskaitāmas reizes ir pieķerti baltās verdzības ķēžu organizēšanā - paguglē un paskaties :) Cik latviešu daiļavas nav notirgotas maukumāju ķēdēm? Un valstis ņemot kredītus no privātām "pasaules" bankām kā ECB, ieliek ķīlā savus nākotnes nodokļu ieņēmumus - tādejādi šo valstu iedzīvotājiem būs jāstrādā, lai šos ievēlēto vai neievēlēto valsts darboņu izveidotos parādus atmaksātu. Tavu darbu augļi vairs nebūs tavējie, vai tavai valstij - un nestrādāt tu arī nevarēsi.. Tādas opcijas nav. Un tā dauni ir verdzība. Paskaties, kā mūs tiko uz 5 miljardiem dēļ 500 milijonu parexa kredīta uzsēdināja.. A tu ko domā? Tā nauda nekad nebūs jāatdod? A tu ko domā - celsim te bērnudārzus un parādi nebūs jāatdod? pigu.. nebūs bērnudārzi.. nauda ies pa reni pasaules baņķieriem, kamēr tādi kā tu tik gaudos uz valdību, ka bērnudārzu redz nav. :) Bet galvenais, ka ECB ir privāta banka, kas principā nevienam neatskaitās par to cik daudz naudas nodrukā. Viņi to dara pēc saviem ieskatiem.. gluži kā amīšu federāļi. Tur ir tie paši īpašnieki principā. Nu lūk.. drukājot naudu - samazinās tās vērtība, aug cenas, veidojas krīžu un burbuļu cikli.. Tie nav nekādi dabas procesi, tie ir mākslīgi radīti procesi. Kamēr zelts bija par naudu - šādu ciklu tupa nebija. Šādi viņi regulē tādu bremžu kā tu dzīves.. un tu vēl pat tuvu neesi piegājis tam, kādā nabadzībā viņi spēj tevi iemērkt un iemērks, kad vajadzēs. Gribi te strutot aiz katra stūra redzot nacboliķus un esot absolūti akls uz reālajiem faktiem un faktisko pasauli - uz priekšu.. Turpini slavēt savu debilitāti un priecāties par daktera izrakstītajām dzeltenajām tabletēm :)) Bet godīgi sakot tas tavs tupums vairs nav nedz uzjautrinošs, nedz interesants.. Tīri cilvēcīgi tava eksistence sāk palikt ļoti garlaicīga.
  • 2
  • 0
debilikjim
d
mafijas kontroleetos pagriides uznjeemumos; diivaini, ka Dienas komentaaru bljaaveeji un naida urinaataaji uzskata, ka mafijai buutu kaads sakars ar ECB vai ECB buutu darbaspeeka piegaades kantoris siim mafijas firmeleem. ja nav ko teikt, varbuut tomeer nespiiteejies. biuusi vienkaarsi diskusiju zaudeejis, nevis diskusiju zaudeejis iespiiteejies idiots.
  • 0
  • 3
narkologam
n
neko neesi dzirdējis par mūsdienu verdzību.?Dīvaini... :) Protams, ka tā ir nelegāla, bet pastāv.
  • 3
  • 1
piere
p
pakausiit nacbolikjiit, neviens neko nezog, bet verdziiba ir nelegaala. pat nacbolikjim nav obligaati jaabuut pilniigi debilam, lai gan gudrs vinsh nevar buut.
  • 1
  • 5
pakausis
p
Oskariņ.. tu vēl neko no dzīves nesaproti, ja mūsējos par baigajiem zagļiem uzskati :)) Mūsējie, salīdzinot ar ECB un amīšu federālo rezervju večiem (kas ir vieni un tie paši veči) ir vien tādi gabataszaglēni nošmurgušām mutēm :))) Kamēr mūsējie zog reālo naudu caur visādiem projektiņiem, ECB veči zog tavas naudas vērtību, tavas pensijas vērtību, tavas maizes vērtību, tavu bērnu nākotnes algu vērtību un principā arī tavus bērnus verdzībā notirgo tev pašam to neapjēdzot :)))) Salīdzināt mūsējos ar šiem lopiem nu tiešām ir nevietā :))
  • 4
  • 2
borcinsh
b
pilnigi pikritu ! zagliem vispar nav ko darit ES ! lai megin nozagt no krieviem ( varna varnai acis ....... )
  • 0
  • 3
zb
z
a kurš tad te baigi sacepies, lai pievienotos?
jautaajiens
j
nacbolikju nometnee sveetki? paskatiisimies, kursh svinees peedeejais.
  • 1
  • 0
Vārds
V
hahaha.. precīzi!
  • 0
  • 0
bz
b
Lāčuks.
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas