Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

ASV politiķu atbalsta gūšanai pirms iekļūšanas NATO Latvija lobijiem maksājusi 250 000 dolāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NATO biedribu akcija
N
Tas sanak apmeram 100,00 LVL. Ko var Laviija nopirtk ar 100,000 LVL??? Varbut mazinu 25 kvm dzivokliti Riga vispar labs pirkums!
Janis
J
Vai Latvijas valdiba tiesam uzskata ka var tiesam nopirkt NATO biedribu, un pat par tik letu cenu.??? Normali cilveki ta nepuntiere, tikai Latviesu valdibasmau kas spej ta domat. Arzemnieki un Soroisti laikam vainigi par Latvijas problemam va ne??? itseviski par VIAI (Valdiba ar Ierobezotu Atbildibu un Intelektu)
sindroms
s
Lielākais kretīns tagad arī LNT.
@
@
Latvijas Nesakarīgā Televīzija.
Lasiitaajs
L
Man saak likties, ka tas ir krievu spiegu cum provokatoru, latvieshu idiotu cum kangaru darbs. Tos kretiinus kas shitaadu piili palaizh shajaas dienaas buutu jaaizolee no sabiedribas. Pa taisno uz sarkankalnu vai atpakalj uz varen plasho, atkariigi no dokumentu formas un paveida, jo esam tachu civilizeeta zeme.
prātiņ, nāc mājās
p
LNT sēž pilnīgi idioti, lai nāktu klajā ar šādu "sensāciju" šādā brīdī.
Neapmierinātajiem
N
Lobijos ieguldītā nauda, ja paskatās nī cenās: ir viena Rīgas centra dzīvokļa vērtībā. Neapmierinātajiem iesaku paskatīties kas tagad notiek Gruzijā, un kādi tur ir tagad zaudējumi. Ne jau viens dzīvoklis vien...
Bezdievis
B
Toties gala rezultāts ir sasniegts un tas ir labi!
kexxx
k
Par sho zinju runaja jau pirms paris gadiem. Zhurnalisti nemak savus arhivus skatities. Tika ari ieguldita nauda lobijos, lai lobetu, ka NATO sammits notiek taisni Riga. Un kretine mani ara ka visu laiku gudrus jautajumus uzdod Zatleram. NU NEZIN VINSH NEKO !!!!
Vuarzazi
V
Arkartigi leti !!! Cik Maskava maksaja par Abreni?
pakausis
p
nu jaa.. LNT laikam pavisam nebija ar ko eetera laiku aizpildiit.. zinja reaali sataisiita babuku biedeeshanai... es personiigi domaaju ka taa ir viena reti sakariigi izteereeta naudinja! :))
Oskars
O
Varēja maksāt miljonu,kad tik tālāk no KRIEVIJASun drošībā.
Lasiitaajs
L
Jaa, jaa pagruud veel kaadu dumiibu lai Krievijai buutu ko pljerksteet. Iistais moments shitaadus siikumus celt gaisaa! Bitiite matos kaadi idioti seed redakcijaa!!! Buutu taksh rakstijushi par to kaa krievu zaldaati laupa un izvaro okupeetajaa Gruzijaa neskatoties uz parakstiito pamiera liigumu. Buutu rakstijushi kaa Putins un Medvedevs melo pasaules sabiedriibai! Vai tieshaam Latvijaa ir palikushi tikai Krievijas dirslaizhas?
stabule
s
es teiktu, ka ļoti maz samaksāts par tik svarīgas virzības atbalstu..varētu maksāt kaut 100x vairāk, lai nebūtu tāda ķeza kā tagad Gruzijā.
grieta
g
man gan sķiet, ka to citreiz arī visu sauc citādi... un - Latvijas dalība NATO ir izmaksājusi 250 000 + tos visus izdevumus NATO no valsts budžeta, puišu dalība "miera misijās". un droši vien arī citus solījumus, ko lobisti sarunāja... tas jau bija tikai viņu darba atmaksa... realitātē - par ko un ar ko mēs maksājam, tas nav zināms... nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas