Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ASV vēstniece nākamnedēļ apmeklēs Rēzekni un Jēkabpili

ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere nākamnedēļ dosies darba vizītē uz Rēzekni un Jēkabpili, informē ASV vēstniecība Latvijā. Abās pilsētās viņa tiksies ar vietējo pašvaldību vadītājiem, sabiedrības pārstāvjiem, uzņēmējiem, skolēniem un studentiem.

Rēzeknē vēstniecei un vēstniecības delegācijai pievienosies divi skolēni, kas sekos viņu gaitām ēnu dienas ietvaros. Šī vizīte ir daļa no vēstnieces centieniem labāk iepazīt Latviju un satikties ar cilvēkiem no dažādām Latvijas vietām.

17.februārī vēstniece tiksies ar Rēzeknes domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču. Viņa apciemos arī Latgales biznesa inkubatoru un kompāniju Carbon Neutral Biofuel. Vēlāk Dž.Gārbere piedalīsies bērnu zīmējumu izstādes atklāšanā Latgales Kultūrvēstures muzejā un satiksies ar sabiedriski aktīviem rēzekniešiem. Otrajā vizītes dienā vēstniece dosies uz Rēzeknes Robežsardzes koledžu un Rēzeknes Universitāti, kur viņa vadīs diskusiju ar studentiem par ASV – Latvijas attiecībām.

18.februārī ASV vēstniece dosies uz Jēkabpili, lai tiktos ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču un apciemotu kompāniju LatGran. Jēkabpilī vēstniecei plānotas kopīgas  pusdienas ar sabiedriski aktīviem Jēkabpils vidusskolēniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas