Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

"Atbildība" neveiksmēs vaino vēlēšanu sistēmu un medijus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edīte pjafa
e
interesanti ko dinēvičš gaidīja, pirms kampaņas metodiski atšujot lejiņu, dobeli un citus viedokļu līderus, nerunājot nemaz par iepriekš paziņotajiem sadarbības partneriem
Axels
A
Sociķu iepakojums (reklāma) bija OK. Diezgan spilgta un pamanāma. Taču saturs (politiskais piedāvājums) ir galīgi garām. Bez Ata Lejiņa neveiksme bija jau ierakstīta zvaigznēs. Āmen!
Dr.xy
D
Biedri Dinevic,man un lielakajam vairumam balsotaju nav vajadzigas partiju reklamas par ko balsot.Katram,kuram ir darga Latvijas Valsts neatkariba un latviesu tauta zin par ko balsot. Un noteikti ne par sociku salasnam.
Tā nu tas ir...
T
Ir jābūt pilnīgam idiotam lai balsotu par tādiem kas taisās kārties un bomžiem. Kāda tur atbildība?
Groznijs
G
Būtu jau labi, ja ATBILDĪBAS faktiskais līderis Dinevičs nemēģinātu ATBILDĪBU par neveiksmi novelt uz citiem, bet apzinātos savu lomu tajā. Bet laikam jau nesagaidīsim........
Sēlis
S
No šitādiem demokrātiem kā Dinēvičs,Daugavas racējsun vēl vesels bars ar A.rubīnu priekšgalā ,ir saucamie pasaules lāoītāji,jo cik partijās pabijuši,visas aizgājuša pa burbuli.Nākošajās vēlēšanās,ja piedzīvošu, apmaksāšu reklāmu ar bijušājie politiķiem un viņu šķībajiem ģīmjiem ,par kuriem nekādā gadījumā nedrīkst balsot.No slimiem ar lipīgām slimībām ir jāizvairās.,
Noteikti
N
Sliktie rezultāti liecina par to , ka partijas vadība ir neprasmīga . Un pilnīgi nejēdzīga reklāmas kampaņa.
Venta
V
Dinēvičam kritiski jāvērtē pašu darbība, ne mediji vai vēlēšanu sistēma. Sociāldemokrātus ik pa laikam grāvuši naudas kārīgi mahinatori. Tādiem tik tiešām nav vietas Saeimā. Neparko nebalsotu ne par Dinēviču, kurš presei teica, ka viņam ar sava dēla izdarībām nav nekāda sakara un reizē ar to apliecināja savu kā tēva bezatbildību un nožēlojamību, kā arī nebalsotu par Baldzēnu ar visām viņa sapiņķerētām naudas lietām, ne par Bojāru jun. -miljonāru.
c. desa
c
dejotājiem olas traucējot, vēlēšanu sistēma un mediji ie bez vainas
Sociāldemokrāts
S
Savā politiskās domāšanas stilā bomzīgais Dinevics mūsdienīgā politikā vairs nekādi neiederas. Un ne prese, ne vēlēšanu sistēma nav vainīga, ka Dinēvicam vislabāk patīk politikā taisīt mefistofeliskus sīkus pigorus, kuri sabiedrību nemaz neinteresē. Ja politiķis zaudē vēlēšanas, viņš sāk domāt un mācās. Ja politiķis nedomā un nemācās, tad viņš hroniski un likumsakarīgi zaudē VISAS vēlēšanas pēc kārtas (pašvaldību, Saeimas, eiroparlamenta) un finālā kļūst par politisko bomzi. Dinēvics reklāmas tēlos JAU IZSKATĀS kā bomzis, bet vēl nav sapratis, ka tā ir viņa iekšējā BŪTĪBA. Bomzi ir žēl, bet bomzi NEDRĪKST laist pie politisko lēmumu pieņemšanas, jo domāšanas un komunikācijas prasme tam nepiemīt. Galvenais, ko Dinevics nekad nav gribējis saprast - sabiedrībai nav vajadzīgas 40-50 partijas, jo neviens vēlētājs nevar izprast šo sīkpartiju bara attiecības. Neviens, kurš nav LSDSP biedrs, neskums par šīs partijas aiziešanu nebūtība, jo sīkas, nenozīmīgas struktūras izzušana atvieglo dzīvi visai sabiedrībai. Jau tagad, kad Saeimā ir TIKAI PIECAS partiju apvienības, to attiecības ir ĻOTI SAREŽGĪTAS. Iedomāsimies, kas būtu, ja tur klāt būtu vēl Dinēvics ar savu gribēšanu TRULI SĒDĒT pie siles. Politika nav privātbizness, lai cik neticami un pretīgi tas Dinēvicam neliktos. Uz neredzēšanos, bomža kungs! Dzīve turpinās! Latvijai IR nākotne!
Žanis
Ž
Zagt arī jāprot...
Ikstite
I
Zaglis tevs un zaglis dels Dinevics, ir norupejies par to ka netika klat pie siles. Dinevicam ir jastajas tiesas prieksa un atlikusa dzive japavada cietuma, noladetais zaglis.
imants
i
Bojāra laikā bez Dinēviča-intriganta pie stūres bija 16 vietas Saeimā. Baldzēnu nopirka labējie, tas paņēma piķi un sašķēla partiju. Parādījās zaglis un iedomājās sevi par fīreru, un šodien ir rezultāts. Sociāldemokrātu vārds krieviem un viņu līdzskrējējiem. Paši LSDSP izklīduši. Jaunieši aizgājuši. Arī Dinēvičam drīz beigsies otkatos Rīgas domē sazagtais. Variet izlietot to zārku, kas Pļaviņam idiotiskajās reklāmās aiz muguras.
Buba
B
Varbūt Dinēvičs lai pieiet pie spoguļa, - tieši tas pretīgais, žuļicīgais tips, ko ieraudzīs, ir īstais vainīgais.
Šampēteris
Š
Vīnogas skābas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas