Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Atklātā vēstule Dienas darbiniekiem un lasītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tontons
t
kā gribētu Jums noticēt. tik vienkārši- diena sačakarējusi cilvēkiem prātu! likvidēsim dienu, un viss būs ok? nevāries naidā. tā nav diena, kas sēj pesimismu un bezcerību. es varu Jums pastāstīt, kur rodas pesimisms un bezcerība: tie rodas no cilvēku pārliecības par kristīgās morāles pareizību- ka eksistē taisnīgums un viena patiesība. bet tā nav.
[email protected]
h
Cienījamais Aleksandra kungs! mans lūgums Jums: apsveriet, lūdzu, vai nebūtu iespējams pāriet atpakaļ uz avīzes "Diena" lielo formātu. Redziet, pilsētas iedzīvotāji, sevišķi tie, kuri dzīvi un pasauli vēro caur luksusa automašīnu logiem, var nezināt, ka laukos avīzi pēc izlasīšanas mēdz izmantot dažādām saimnieciskām vajadzībām. Piemēram, lai ieklātu miskastes spainī utt. Mazais formāts , jāteic, šādiem mērķiem ir ļoti neizdevīgs. Ja godīgi, tad "Diena" manās acīs ir zaudējusi 30% vērtības šī faktora dēļ. Otrus 30% vērtības tā ir zaudējusi aizrautīgās pr-opederastiskās nostājas dēļ . Nenoliegšu, ka turpinu abonēt "Dienu" tikai tamdēļ, ka citi laikraksti ir vēl nesalīdzināmi tizlāki, nekā populistiski sekulārā "Diena". Lai Jums veicas Jūsu centienos to padarīt sakarīgāku. Ar cieņu - Juris.
Pauls
P
"Dienas" žurnālistu reakcija uz savas avīzes pēķšņo pārdošanu nezināmiem investoriem pierāda, ka viņi nav pārdevušies kā piem. NRA Avotiņš, Daukšte, Krautmanis, Veidemane u.c. Lembergam. Ja "Latvijas Avīzei" ir 34.000 abonentu, "Dienai" pāri 30.000, bet NRA tikai 8.-9.000, tad acīmredzot pieprasījums pēc "Dienas" žurnālistikas vērtībām ir un būs. Tas vieši cerību, ka "Dienas" vieta tukša nepaliks.
Letiņš
L
Zabriski: "Jūsu dēļ latvieši ienīst savu zemi". Levan: "Veiksminieku nicināšana ir Dienas vizītkarte". ----------------------- Vienas avīzes dēļ latvieši ienīst savu zemi... Stulbāks arguments nu patiešām ilgi nav lasīts. Tātad "Dienas" iespaids uz cilvēku domāšanu tomēr milzīgs... Forši jau būtu... Ar "veiksminiekiem" Levans acīmredzot domā Šķēli, Lembergu un Šleseru. Paldies "Dienai", ka Latvijā bija un vēl ir vismaz 1 medijs, kas cīnās pret šiem valsts izzadzējiem un kropļotājiem. Rietumu liberāļu vērtību (ar visiem gejiem, ar visām citām problēmām) popularizēšana & aizstāvēšana bija un cerams paliks "Dienas" žurnālistu kredo - ar vai bez Tralmaka, ar vai bez pašas "Dienas". Ja nebūs vairs šo vērtību (labāka, bagātāka, taisnīgāka sabiedriska iekārta pasaules vēsturē vēl nav bijusi) aizstāvji Latvijā, tad arī man & daudziem citiem neatliks nekas cits kā atstāt šo grimstošo Latvijas kuģi Ušakova & Šlesera & Putina tipa politiķu rokās un pamest Latviju Rietumu virzienā. Bet vēl cīņa nav galā un cerība mirst pēdējā.
vinnijs
v
Man nebūtu iebildumu pret Tralmaku vai kādu citu, ja darījums būtu saprotams un pārskatāms. Pāreizējā Tralmaka uzvedība man, kā lasītājam, rada neizpratni un šķiet, ka viņš ir tikai kāda maza skrūvele lielā ofšoru spēlē. Tāpat, neliela skrūvīte ir Ušakovs, pie kura vizītē jau ieradās Maskavas delegācija, arī skrūvīte Jūrmalā, kas ļoti intensīvi tūlīt sadarbosies ar Tomsku... Pēc kāda laika uz Rīgu tikšot pārcelts kāda tur Uralmaš vai kaut kā tamlīdzīga birojs. Un vēl Rīgā runā, ka Parex'ā ieguldītā nauda esot galvenokārt ceļojusi austrumu virzienā... Šīs visas ir publiskas ziņas, kas publicētas nepilna mēneša laikā. Godīgi sakot, es ļoti gribētu kaut kur izlasīt, ko par šīm "skrūvītēm" domā Satversmes aizsardzības birojs un Drošības policija.
Levan
L
Es pievienojos Zabriskim par to, ka Diena slavē tikai tos, par ko paši var justies pārāki un kas ar savu personību neapdraud viņus: vēža slimniekus, nabadzīgus dzejniekus, tantiņu Latgalē, bankrotējušu uzņēmēju utt. Ok, arī kultūras grandus, jo nedz Hermanis nedz Vasks nepretendē uz Dienas nišu. Jebkuru citu spēcīgu personību Diena mēģina iemīt zemē. Veiksminieku nicināšana ir Dienas vizītkarte. Un kā valsts var pilsoņos attīstīt vēlmi sasniegt labāko, ja jau 17 gadus tiek formēts viedoklis par uzņēmēju kā noziedzinieku.
anna
a
..."Mēs nevaram ilgtermiņā kalpot sabiedrības un lasītāju interesēm, ja esošais biznesa modelis nes zaudējumus."....NU RE! TRALALAMAK!
Zabriski
Z
Tā kā raksts vairs nav atrodams Dienas lapā, lūk vēlreiz mans koments DIenai un tās žurnālistiem: --- Diena, jūs domājat, ka esat taisnīguma sargsuņi un kalpojat sabiedrības interesēm. Ziniet, nē. Jūs esat Latvijas informatīvā lauka ļaundabīgais audzējs, un jūs ir jāizoperē un jāiesviež miskastē. Jūs cilvēkiem esat iedvesuši bezcerību un naidu, sašķēluši Latvijas sabiedrību, noķengājuši visu, ko vien var. Jūsu acīs vērtīgs ir tikai tas, ko jūs varat pažēlot – invalīds, bezpajumtnieks, slimnieks uz nāves gultas. Daudzu gadu laikā jūs esat indējuši ļaudis ar pesimismu, nihilismu, depresiju un nolemtību. Jūsu dēļ šodien vairs nav jaunu talantu, kas gribētu iet politikā. Jūsu dēļ latvieši ienīst savu zemi, lai gan pie tādas pašas ekonomiskās situācijas desmitiem valstu iedzīvotāji joprojām ir lepni par vietu, kur dzīvo. Jūs esat lējuši mēslus uz visiem, paši vienmēr būdami pārāk gļēvi, lai uzņemtos atbildību un dotos politikā. Viss,ko jūs domājāt baltu, jaunu un taisnu esam, ir melns, sarūsējis un greizs. Jūs esat sabiedrības noziedzīgi ilgi auklēts indes pods, un manī vieš cerības tas, ka tā pati sabiedrība no jums ir novērsusies. Jūs esat mīnusos, ar sarūkošu lasītāju skaitu, miljonu zadējumiem, par grašiem stŗādājošiem nozombētiem žurnālistiem. Kā viņi jūtas? Viņi jūtas kā nacistu armijas virsnieki 1945. gadā. Izrādās, ka viņi nav nesuši pasaulei brīvību un laimi. Izrādās, ka viņi ir ļaunums. Viss entuziasms, niknums un paštaisnums – pakaļā. Es jūs neapskaužu. Bet esat to pelnījuši. Kāds man te pārmeta, ka es sludinot kā Ļeģajevs. Īstenībā Ļeģajevs varētu apskaust jūsu sistēmu, kā jaunus, naivus, ideālistiskus tīņus apstrādā un liek strādāt par grašiem, uzkurina kā tādus bulterjeus un laiž politiskajā cīņā, kamēr Ašerādens močī ar jahtām apkārt pasaulei un Ēlerte skaita savus miljonus. Jūs samaļ, kā samala Jolkinu, jūs izmanto par lielgabalu gaļu, un jūs starojat svētlaimē. Organizējiet kursus Ļeģjajevam cilvēku nozombēšanā, viņam būs daudz ko mācīties.
petka
p
nu, tad jau viņi var rakstīt uz salvetēm, ne?
Hmmm
H
DienA ir cilveki, zurnalisti, nevis formati
petka
p
ļoti precīzi - pirmais trieciens bija Izklaides pornogrāfiskais dizains un tonis. Kad laikraksts zaudēja iegareno, eleganto lielformātu un loģisko iekārtojumu, nospriedu, ka kāds Dienā ir nojūdzies. Uzmācīgās "minoritāšu" tiesību kampaņas bija gana bezgaumīgas. Tomēr ne pati tēma, bet tas, kāds bija tās īpatsvars laikrakstā, izraisīja īgnumu - itkā Latvijā vairs nebūtu citu svarīgu un nopietnu kopīgu, visiem svarīgu problēmu un tēmu.
pokemons
p
Vai Tu nezināji, ka teikuma beigās ir jāliek trīs izsaukuma zīmes nevis viena? ????????????? KAS TEV IEDEVA NAUDU ?????????????????
I
I
Nu, ja Diena pēkšņi sāktu pielaizīties "aplokšņu Valdim", tad gan tā būtu pēdējā reize, kad es to avīzi rokās turu.
Andris2
A
Domāju, ka avīzei jāsniedz informācija, nevis jābūt (kā Ļeņins savulaik teica) "kolektīvajam aģitatoram un kolektīvajam organizatoram". Kamēr avīzē goda vietā ir pederastu un praidistu politiskās vēlmes, avīzes pataloģiski saasinātā nepatika pret prezidentu Valdi Zatleru (un priekšrokas došana "Saskaņas Centra" kandidātam A.Endziņam), Lemberga dēvēšana katrā numurā par "smagos noziegumos apsūdzēto" un citi joki - tikmēr lasītājs tiek kaut kur nomests maliņā un aizmirsts. Nav slikti būt "ceturtajai varai", kas maina sabiedrību. Bet tad ir vajadzīgs kāds Kataras šeihs, vai sliktākā gadījumā - boļševiku partija, kas dod naudu. Normāliem žurnālistiem ir vairāk jādomā, kā veidot lasītājam vajadzīgu un interesantu produktu. Nevis vīzdegunīgi demonstrēt savu varu. Tieši tad, ja tiek korekti atspoguļoti fakti, ja avīzei ir intelektuāla kapacitāte saprast visu to šļuru, kas notiek valstī - tad viņas vara un ietekme pamazām pieaug. Otrādā virzienā to nevar izdarīt.
Līks
L
Žurnāli gan ir feini, īpaši Veselība, Vēsture, Zinātne, Una, reizēm arī Sestdiena. Bet tos jau laikam izdod pavisam cita redakcija? --------------------------------- jā, jā, žurnāli jau feini, tos var lasīt bez domāšanas! (te nedomāju par Ilustrēto Zinātni, tā tiešām ir ok). bet dzīvē vajag arī ko citu, ne tikai vieglo literatūru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas