Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Atstāt glābējsilītē jaundzimušo meitiņu, iespējams, piespieduši mātes vecāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Varbūt vispirms bāriņtiesai vajadzētu izpētīt ģimenes apstākļus, izvērtēt un izlemt, vai bērnam būs normāli apstākļi?? Un tikai tad tērēt tos simtus analīzēm..??
Anda
A
"ko tev būs darīt" - vai algu maksā lai tā kropļotu latviešu valodu?
zini
z
Visiem te nosodošiem komentētājiem,ja pašas kaut reizi esat dzemdējušas,vajadzētu saprast,stress ir liels,un ja vēl mājās ir psiholoģiskais terors un gados jauna sieviete bez neviena tuva cilvēka atbalsta,tad varu iedomāties mātes garīgo stāvokli,ja būtu briesmone,tad atrastu bērnu mirušu kaut kur atkritumos.Turaties abi!
Liva
L
Divas nedēļas nav daudz, bet ir jānosaka kāds limits - piemēram, mēnesis vai divi, un pēc tam bērnu atgūt nav iespējas. Nevar tā bērnu atstāt, tad viņš atrod sev jaunu, mīlošu audžuģimeni kuri droši vien jau gadiem ir gaidījuši šādu iespēju, un te pēkšņi pēc pusgada uzrodas drosmīgā māmiņa kura, redz, tomēr pārdomājusi! Bērns nav liekie nagi, kurus var izmest un likt atpakaļ, cilvēkiem ir jāiemācās pieņemt atbildīgus lēmumus par savu dzīvi, nevis atstāt bērnu un gaidīt, ka bāriņtiesa vēl piecus gadus skries tai čiksai pakaļ ar bērnu un prasīs - nu varbūt pārdomāji? Varbūt uz vienu dienu tomēr būsi māte? Tas jau nekas, pēc nedēļas varēsi atdot, ja apniks!
Kaija
K
Principā iespēja jau bija. Bērns nav loterija. Un ko nozīmē iespēja - iespēja paspēlēt mammu? Ja nav zināms cik māmiņai gadu, grūti, protams, spriest, bet ja māmiņa pilngadiga, tad tas nav normāli tā rīkoties, it sevišķi, ja 9 mēnešus bērniņu iznēsāja, bija laiks padomāt...
Pārdomas
P
Varbūt patiešām mātei jādod iespēja.
gaida
g
Kaut māmiņa ātrāk atgūtu savu bērniņu un dzīvotu laimīgi, darot visu, lai tādi pārpratumi nekad neatkārtotos. Gan vecāki pēc dažiem gadiem lūgs piedošanu meitai un Dievam. Būs labi.
Dīzels
D
Vecākiem varu pateikt jūs esat STULBEŅI.
Nesapratne
N
tikai tāds sīkumiņš - vienas mutes vietā būs divas jābaro. Gan jau vecāki labāk savu meitiņu pazīst nekā tu. Kā tad tā normālu cilvēku var piespiest bērnu atdot? opīši ar šaujamo nabaga nelaimīgo māmiņu veda uz to boksu? iespējams pateica, zināji uztaisīt, tagad zini pati pabarot, bija tā šausmīgā piespiešana.
Lelle
L
Tas valsts institūcijas ir pilnīgs marasms! Ja šī jaunā māmiņa bija ārstu uzskaitē un dzemdēja slimnīcā, kur viss ir fiksēts, kāds vēl tur maternitātes tests jātaisa?! Tiešām muļķu zeme!!!
Lelle
L
Kād stulbums no vecāku puses!!! Būtu priecājušies par savu mazmaitiņu un meitu, ka viss ir normāli un abi veseli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas