Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Attaisno visus sešus krimināllietā par DLRTC likvidāciju apsūdzētos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Pareizi. Nodokļu maksātājiem jau šī nepamatotā tiesāšanās izmaksā daudzus tūstošus latu, bet prokurors jau ne par ko neatbild, šķērdē tik naudu, ar;i Tavu, Einār ! UN, ja būsi iedziļinājies šajā lietā, tad redzi, ka ar Šķēli te nav nekāda sakara, bat vienīgi ar likvidētā uzņēmuma bijušās valdes kliedzošām pretlikumībām, ko atbalsta prokuratūra lai sasniegti savus mērķus, bet cieš nevainīgi cilvēki. Un to jau tiesa redz, nemēri visu pēc savas ollekts, viss nav pērkams.
Einars
E
Domāju ka ar 100 Ls šajā gadījumā ir par maz, lai tiesneši(kā dažos gadījumos) pieņemtu lēmumu. Domāju, ka tie ir daudz tūkstoši, ar ko ir NOPIRKTS šis tiesas lēmums. Arī galvenais prokurors jau tagad ir savējais. Izskatās ka atpirksies.Vai tiešām kāds domā ka Šlosera un Šķēļuka pakalpiņi sēdēs?
.0k
.
Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) meitasuzņēmuma Digitālais Latvijas radio un televīzijas centrs (DLRTC) bija kormuška tur pietuvinātajiem un arī advokātu kantorim, ko jēlie vēl tagad izmanto, tādēļ arī tika safabricēta lieta par likvidāciju. Bet, likvidācija bija vienīgais līdzeklis lai pārtrauktu naudas izpumpēšanu no šī uzņēmuma.
Miera balodis
M
Tev taisnība, bet nevisai, viņš ir gudrāks arī par senatoriem !!
Miera balodis
M
Vai Tu domā, ka viņi aicinās sodīt negodprātīgu prokuroru, kas fabricē lietas un met ēnu uz godprātīgiem prokuroriem ? Jācer.
Kad beidzot
K
..... valsts amatpersonu pienākumu nepildīšanu, kas izraisīja smagas sekas. Vēlāk krimināllieta papildināta ar Krimināllikuma pantiem par krāpšanu lielos daudzumos un par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu........................ - tās tādas "prokuroreļu" fantāzijas, bet KAD PAR LATVIJAS VALSTIJ RADĪTIEM ZAUDĒJUMIEM TIKS ATMAKSĀTS NO šo prokuroru PERSONĪGĀM KABATĀM!!!!!!!!!
īstie šķērdētāji
ī
Manuprāt, te ir jāuzsāk kriminālprocess un jāceļ apsūdzība procesa virzītājiem par valsts līdzekļu izšķērdēšanu sevišķi lielos apmēros, jo kompensācijas likvidatoram te nebūs mazās.
mēsls
m
Tu pat komatus nemāki salikt, bet pretendē uz "lielā visziņa" statusu.
Mantra
M
Ko tu par to Jaunā laika nopirkto narkomāni Jaunalksni te satraucies. Viņai par to maksā un viņa vērpj tās intrigas.
gudrinieks
g
Pundurs noteikti ir gudrāks un zinošāks par 1.instances un Apgabaltiesas tiesnešiem.
miljons
m
Cik valstij izmaksās kompensācija Rukmanim par liegto iespēju turpināt advokāta praksi? Un kas to apmaksās? Maizītis, vai viņa bijušie padotie?
Hūtainis
H
Redzēsi,ka 3 instance lems par labu prokuratūrai :))
kika
k
patīk vai nē, bet tas jau ir 2.instances lēmums, izskatās, ka prokuratūrair slikti strādājusi...
Uno
U
Jaunajam ģenerālprokuroram bija taisnība, ka prokuroriem ir jāceļ sava kvalifikācija. Arī šajā lietā ir jātaisa inventarizācija, vai netiek izšķērdēti valsts līdzekļi.
Pelēkais Vilks
P
labi ka to strunta kantori likvidee citadi suktu naudu vel shobaltddien sazinkadiem tur pietuvinatajiem VAdonim !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas