Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Atteikšanās no veselības apdrošināšanas valsts pārvaldē vissmagāk ietekmēs privātklīnikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eu
e
domāju polises var pirkt, tikai jānosaka vai nu visiem vienādas un bez masāžām u.tml ekstrām bet gan tīri apdrošināšanai - teiksim tikai stacion'arie pakalpojumi virs 300 Ls :) vai arī piedāvāt nopirkt katram savu polisi, par privātpersonu polisēm daudz info - veselibasapdrosinasana com
Godīgais brokeris>>jaut
G
ja nolikumā ietver 148-extras kā obligātu prasību, zema cena nav iespējama
:)
:
Ļoti pareizi, jāpiever šī bodīte. Paldies Dombrovskim par pieķeršanos šai lietai.
dOMBROVSKIS VĒL NAV KĻŪDĪJ
d
TURAM ĪKŠĶUS, LAI IZDODAS.
!!!
!
Nav godīgi, ka dažu ministriju darbiniekiem ir polises, bet citu ministriju darbiniekiem nav. Paldies Dombrovskim.
J
NU TĀPĒVC KA "TO" IESTĀŽU VADĪTĀJI VISI NO TP................un naivais loskutovs pa vidu kā peļu sūds putraimos. LOSKUTOV, NOTELO VECI, PASEDI REIZ ZAGĻU SABIEDŖIBĀ....NU TEV BŪS MUTE VALA. PILNĪGI CITA DOMĀŠANA. UN TEVI VIŅI PIE CILVĒKIEM NEPIESKAITA. VIŅI ŅIRDZ PAR GODĪGAJIEM. VIŅIEM GODS IR KRĀPT VALSTI VISUR KUR UN KĀ VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NODOT MELĪGUS ZIŅOJUMS PAR GODĪGAJIEM UN APŅIRGT PAR SEKĀM. U.T.T.T.T.T. KAS TEV LIEKK VIŅUS PIESKAITĪT PIE CILVĒKIEM???????????????????????????????????????????? MES ESAM DIVEJĀDI. UN VIENI PATSTĀVĪGI AUGOŠI UN KUPLOJOŠI UN OTRI IR PARAZĪTI.
Godīgais brokeris>>jaut
G
Gari būtu jāstāsta par paņēmieniem... bet mēģināšu īsi. Brokeris izkārto konkursa nolikumu tādu, ka daudzi apdrošinātāji to izlasot, jau saprot, kurš uzvarēs.Tie kas ir tirgū mani sapratīs... Ir dzirdēti gadījumi, ka brokers pats staigā pie apdrošinātājiem un saka, ja man maksāsi, uzvarēsi, kurš piekrīt, tas uz vienu roku... tā ka, tur būtu ko rakt, un daudzi varētu sēdēt, ja valstij būtu vēlme tos procesus sakārtot...
ne ar vārdu
n
nav minēta VESELĪBAS apdrošināšana šajā likumā. Kādi idioti juristi ,likumi..................
ne ar vārdu
n
nav minēta veselības apdrošināšana.
jautājums
j
Bet ir taču Iepirkuma likums. Pakalpojuma iepirkums ir jāpublicē, visi gribētāji var pieteikties. Parasti ņem zemāko cenu. Ja konkurentiem šķiet , ka nav godīgs iepirkums, tad ir pārsūdzības procedūra un instance IUB. Un KNAB var sūdzēties, ir viņiem tas jāpārbauda. Nu kāpēc tad godīgie nepiesakās tajos konkursos? IT valsts iepirkumos firmas mačojās uz dzīvību un nāvi. Ne iepirkums bez pārsūdzības !
protams
p
tur atmazgāja budžeta naudu. Bet lūdzu nejauciet privātu klīniku ar pašvaldību, valsts likumdošanu. Uz abām darbojas KOMERCLIKUMS!!!!!!!!!!!!!!!VIENS. KOPĒJS!!!!. VISIEM variantiem vai nu ir vai nav līgums ar APDROŠINĀŠANAS SABIEDRĪBĀM un VOAVA vai nav, tagad VM EC. Tātad visu īpašnieku īpašumi cietīs vienādi. TIK STULBI VIDUSSKOLAS ABSOLVENTI KĀ LATVIJA EKONOMIKĀ , LAIKAM VĒL IR ĀFRIKĀ...................JEB TIK STULBAS SKOLOTĀJAS. Jesus, glāb šo stulbo bauru valsti!!!!!!!!!!!!!!!!!1 MAIZĪTIM TAČU VIDUSSKOLAS IZGLĪTĪBA IR, BET NEJŪT..............
santa
s
Nedomaju, ka medicinas pakalpojumu cenas kritisies, ja atteiksies no polisem. Cenas tiesam ir uzpustas un tam maz sakara ar kvalitati, tapat ka daudz kam saja valsti. Krize ir laiks, kad jadoma par kvalitativam reforma, nevis veidu ka stavokli vel vairak pasliktinat.
pareizi
p
Ļoti pareizs solis. Pateicoties polisēm fantastiski uzpūta cenas ARSā.
santa
s
Stradaju iestade, kur polises gada maksa ir 151 Ls, nedomaju ka tas ir daudz, salidzinot ar piemeros minetajiem gadijumiem 240-500 ls apmeta, tas protams ir arkarteji. Domaju, ka nemot vera arvalstu praksi, apdrosinasana, ipasi sabiedriskaja sektora, ir normala paradiba. Ir ari obligatas medicinas apskates, par kuram jamaksa darba devejam. Vajadzetu noteikt kadus pakalpojumus drikst apdrosinat un kads ir pielaujamais limits. Darbiniekiem, kuri sanem mazu algu (lidz 350 ls) tas noteikti ir atspaids un stabilitates garantija. Pasreizejie valsdibas vlemumi liecina kartejo reizi par profesionalitates un kompetences trukumu. Varbut tas ir galvenais iemesls kadel musu valsts ir sada stavokli.
Godīgais brokeris
G
Beidzot tā āža kāja no brokeriem ir izlīdusi. Brokeri un, bieži vien ministriju, valsts aģentūru vadība bija ļoti ieinteresēta pēc iespējams dārgākās polisēs, smukas summiņas skaidrā naudā abiem ietecēja kabatās. Vai zināt, ka brokeri par starpniecību veselības apdrošināšanā ieguva 15-20% no prēmijas summas? Piemērs. Ministrija noslēdz polisi par 500 000 LVL. Brokers saņem 75 000 LVL (15%). Atklāts jautājums - cik brokers atstāj sev, cik noskaita ieinteresētām personām ministrijā ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas