Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Atver skolēnu autobusu konkursā saņemtos piedāvājumus, līgumu vēl neslēgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un
U
Kāpēc Latvijā vēlējās "oranžus", ja ĀRVALSTĪS skolēnu autobusi ir DZELTENI ??? Tas patiesi bija TP projekts ar to "oranžo" krāsu kas sāktu braukāt PIRMS saeimas vēlēšanām ...tā teikt BEZMAKSAS TP reklāma! Lai TP klauni vēl NAV atmaksājuši MILJONU Valsts kasē no 2006.g. saeimas vēlēšanām!
redīss
r
Lēts alus, bet ļoti dārga tualete.
redīss
r
Par latvijas tenderiem jāraksta grāmata, jātulko un jālaiž pasaulē.Vecajai Eiropai būtu ko pamācīties ,kā jāshēmo.
cērme
c
Solvita, mēs to rudenī pieminēsim.
Latgurķis
L
Latursus winnn!
Aija
A
var jau būt ka tā nav un es tiešām ceru, ka nav nebija slinkums papētīt VRAA lapā pieejamo protokolu... It kā ir pieci pretendenti uz lielāko kumosu - 3. iepirkuma daļu - 47 lielie busi. kvalificējas puslīdz 5 pretendenti Scania piedvajumu īsti nevar saprast, bet tas nekādu būtiski izšķirošu lomu nespēlē. Visu samuhļī Domenikss, kurš nosauc nepamatoti zemu cenu pozīcijā "Tehnisko apkopju izmaksas" 0,00012 Ls , kas ir TIKAI 0,70% no otras zemākās cenas... (neskaitot Scania pied kuru nevar saprast).Rezultātā lielāko punktu skaitu iegūst ne tas lētākais piedāvājums. Domenikss pēc punktiem uzvar, kaut gan ir trešais dārgākais buss. Otro punktu skaitu iegūst Latursus, kurš ir pats lētākais pied. jāsaka, ka tehn apkopju izmaksas cena ir astronomiski zemāka kā citiem kas ļauj MB izcīnīt zeltu. Kā lai šādu cenu nopamato IUBam? džeki pārrēķinājāties...toties valstij šāds gājiens šājā iepirk daļā papildus izmaksās 1,036 milj. Ls, ja nenoairēs MB. Pus rudens kampaņas nauda dažam labam sanāks….
Jānis
J
Ne jau iesniegto piedāvājumu skaits ir no svara. Nozīme ir tam, cik no iesniegtajiem piedāvājumiem būs nolikuma prasībām atbilstoši.
anonīmais šakālis
a
Un aizsūtīt cenu aptaujas e-pastu pa taisno rūpnīcām nevienam no valdības neienāca prātā? Kam mums spekulantu -uzņēmēju starpniecība???
anonīmais šakālis
a
atšķirīgas ir arī piedāvātās tehniskās apkopes izmaksas, garantijas termiņš u.c. ---------------------------- Es nesaprotu, kāpēc specifikācijā nevar paredzēt garantijas termiņu un akopes izmaksas, tad nebūtu problēmu izvēlēties tikai un vienīgi pēc cenas?
Ērglis
Ē
Tas, ka iesniegti astoņi, neko nenozīmē - vajadzīgais kandidāts varēs to visu piedāvāt par lētāku cenu, jo būs tam iepriekš sagatavojies.
Buba
B
Kompaktais Toyota Coaster,cena ap Ls 30 000, laba komplektācija ( t.sk.Webasto) 20 - 30 vietas, šaurākas sēdvietas, plastmasas sēdekļi ( bet vai bērniem tās plašās, mīkstās tik nepieciešamas) ? Paņemt pārdesmit testēšanai. Protams, ja noteicošais ir oranžais otkats, tad jau tikai uz max pieļaujamo cenu Ls 90 000!
tm
t
Nu ko, visi kas te aizkautā rīklē bļāva, ka nolikums pieskaņots vienam piegādātājam? tagad nāksiet rindiņā atvainoties par saviem vēmieniem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas