Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

AUDIO: Kastēns ielaižas sakaros ar jaunu meiteni. Skaidro, ka tikai spēlējies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saule
s
jautājums par mediju ētiku...
Mega
M
emma arii aafrikaa paliek emma :DDD vesela, meiten, tu toch neesi ;)
hmm
h
Var gadiem rakstīt par to, kas integrācijas jomā joprojām Latvijā nav izdarīts. Bet var pa mēnesi sataisīt eksperimentu, atklājot, ka Kastēnam it, maigi sakot, padirst uz visām tām labas ģimenes prakses vērtībām. So, labāk tomēr tā un ar rezultātu.
sanita
s
Vienīgais ko es secinu ir, ka cilvēki nespēj dzīvot saskaņā ar to kam tic pat paši to neapzinoties. Šis laikments ir atnesis tādas neremdināmas alkas, ko varbūt izraisa neapmierinājums ar sevi, varbūt vienkārši cilvēka instingti ir spēcīgāki kā vēl jebkad. Es nonosodu un netiesāju nevienu, tikai vēroju kāda ir cilvēka daba jo tādi esam mēs visi.
rpg
r
Happy New Year Kasten! :D
Minkucs
M
vienkārši pretīga provokācija... tipa vienīgais ministrs tāds. un kā tad ar Māri Gulbi? tas bez visādām provokācijām maina sievas kā zeķes, nesaktoties uz saviem 4 vai cik tur bērniem....
nozeelojami
n
Pretīgi no 'Dienas' puses! žurnāliste riktīga ielasmeita.
супер
с
Класс! Латвийская Моника Левински! Kastengeit! Diena - молодцы, повеселили. Оскар, после такого ты просто обязан её *******!!!
DIENA SUX
D
ALEKSANDRA TU ESI LOSE!
sviests
s
Ārkārtīgi nelietīgs pētījums no "Dienas" puses. Zilos, protams, ir jāatbalsta, bet nu ne jau tādā veidā. LPP taču neapgalvo, ka cilvēks nekad nekļūdās, tieši pretēji - cilvēks ir grēcīgs un viņam vajadzīga palīdzība. Un, ja kāds cilvēks "Dienas" nelietības rezultātā kļūdās, tad tas nebūt nenozīmē, ka vairs nebūtu jāatbalsta ģimenes vērtības.
reņģuēdāja
r
....manuprāt šis eksperiments nav izdevies! Lai ar kāds būtu viņa amats, viņš ir paliek tomēr vīrietis un ja sieviete pati uzsāk intrigu, tad protams viņš kā vīrietis nolēma "paspēlēties"! Un kas tur slikts? Tāpēc jau viņš nenoniecinā ģimeni! .......jādomā, ka turpmāk viņš zinās, kā rīkoties līdzīgā situācijā! Gan jau tai žurnālistei nāks ar rikošetu viss atpakaļ......
nysder
n
stulbs eksperiments, zemisks
Aleksandra
A
nu neļauj cilvekam dzīvot,stūlbums tāds,žurnālistiem nav par ko latvija rakstīt tapēc visādas muļķības veido...publiskis fuj viņiem,lai labak paskatās uz sevīm"cita acī skabargu redz savā baļķi neredz:....
Madam Broshkina
M
Kas kastēns bija muļķis un ir muļķis, manās acīs viņs nekais vairāk par briseles kapostu un resno pakaļu nekad nav bijis, bet tagad vēl pedofīls izrādās.
mans mīļais ministrs
m
ha,ha - iekriti, zaķīt?! ;))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO: saruna ar O.Kastēnu

Pilna intervija ar Kastēnu. Teksts,

PILNA INTERVIJA AR KASTĒNU. TEKSTS.

VĒRTĒ KASTĒNA PARTIJAS BIEDRI

VĒRTĒ KASTĒNA PARTIJAS BIEDRI

Ainārs Šlesers, satiksmes ministrs (LPP/LC)

"Satiksmes ministrs kā LPP/LC līdzpriekšsēdētājs šādu iespējamības formā izteiktu rīcību vērtē negatīvi un uzskata, ka viss laiks, kas nav jāvelta profesionālo pienākumu veikšanai, ir jāvelta ģimenei," ministra viedokli pārstāsta LPP/LC preses sekretārs Edgars Vaikulis.

Ainars Baštiks, bērnu un ģimenes lietu ministrs (LPP/LC)

"Ministrs norāda — ja tā ir, tad viņš nosoda šādu rīcību. Jo, ja reiz cilvēks apņēmies kā partijas biedrs atbalstīt ģimenes vērtības un atbalstījis partijas statūtos teikto, tad viņam ir pie tā jāturas," ministra viedokli pārstāsta Bērnu un ģimenes lietu ministrijas sabiedrisko attiecību departamenta direktors Taivo Trams.

Jānis Šmits, Saeimas Cilvēktiesību komisijas vadītājs (LPP/LC)

Gan kā Saeimas cilvēktiesību komisijas vadītājs, gan kā partijas biedrs es vispirms vēlos norādīt, ka eksistē korespondences neaizskaramība. Ja ir kādi pārkāpumi, tad lai par šīm lietām lemj tiesībsargājošās iestādes. To es saku gan attiecībā uz jebkuru manas partijas, gan citu partiju biedriem. Cilvēku aizsargā Satversme, kas pasaka, ka nevar nosodīt viņu, pirms vaina nav pierādīta. Tāpēc nekādu viedokli nevaru sniegt. Kā kristietis es sekoju Bībeles 8.bauslim, kurā teikts — tev nebūs nepatiesu liecību dot par savu tuvāku. Pirms par tādām lietām runā, jāizvērtē, kādas sekas tas var radīt otram, un šajā gadījumā izskatās, ka ļaunas.

* ar precīziem lietas apstākļiem viņi pagaidām netika iepazīstināti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas