Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Augulis noliedz, ka palīdzējis iekārtot māsu darbā Gaisa satiksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.
A
Šiem cilvēkiem (radiem) līdz šim nebija darba? Un tad pēkšņi viņi "īstajās" struktūrās tiek pieņemti darbā. Tas taču ir tik acīmredzami! Un LGS bija tik akūti nepieciešams darbinieks "sabiedrības sekretāre", ka tāpēc speciāli tika izveidots šāds amats?!?! Vai tiešām?!?! Un, re, tieši Auguļa māsai! Feini. Runa ir par to, ar kādām metodēm šie darbinieki tiek pie labiem amatiem (speciāli izveidotas vietas, bez konkursa vai tml.). Varbūt (es saku - varbūt) viņi ir kompetenti, bet tikpat labi kāds ir vismaz 2x kompetentāks un normālā darbā pieņemšanas kārtībā tas cits būtu šos radus izkonkurējis. Šī blatu sistēma nav normāla, ir jāzina robežas. Dariet to savos uzņēmumos, tur kaut visos amatos iekārtojiet savu ģimeni! Bet valsts iestādēm un valsts uzņēmumiem normālā gadījumā būtu jāstrādā sabiedrības interesēs, nevis savās. Pārāk liela visatļautība. Aicinu visus, kuriem zināmas tamlīdzīgas konkrētas lietas, nepalikt vienaldzīgiem un nebubināt zem deguna, bet ziņot par to sabiedrībai, medijiem! Kopā esam spēks!
krabis
k
Mjā, maza tā mūsu greizo spoguļu karaliste!
bērns
b
Tad ko? Valdībā un vadošos amatos tikai cilvēkus no bēnu namiem.
Sirmais
S
Zirgu Zagļu Savienība sastāv no superzagļa un dažāda ranga zaglēniem.
iesmeju :D
i
un kas ir "sabiedrības sekretāre"????????? kas tas ir par amatu?! ko šis "speciālists" darīs??? nosaukums arī vnk smieklīgs! :D
b11
b
a13 Nebija tāds amats agrāk LGS. Tur jau tas āķis. Izveidoja speciāli Līgai.
palicējs
p
ZZS rullē. Tad Emsis gāja uz darbu Saeimā ar portfeli, kurš piebāzts pilns ar naudu, tad Līdaka prasa transporta kompensāciju par dzīvošanu Rigā, bet stāsta ka laukos, bet par Lembergu jau vispār nav ko runāt, tas jau ārpus konkurences, jo tāds premjera kandidāts nav nevienā demokratiskā valstī.
troika
t
tur jau tā lieta, ka nebija vis, speciāli tika izveidots! un, jā, mani arī inetersē, kāda šim amatam būs pievienotā vērtība!
ce
c
Paga, paga, paga, vai tad Dombrovskim radi nestrādā valsts pārvaldē, vai kādā valsts kapitālsabiedrībā? Jebšu tikai Auguļa radi to nedrīkst?
juris
j
Tas Dienas žurnaļuga, kurš licis savam sacepumam tādu virsrakstu ir pamuļķis. Tādam Augulim nekas pilnīgi nav jādara. Tajā iestādījumā, tāpat kā visos citos, ir pietiekoši līdēju, kur to vien gaida kā izcelties priekšnieķeļa acīs. Augulis var tikai pateikties tādiem žurnaļugām, kuri šitādu murgu sacep par milzīgu sasniegumu. Latvieša morāle ir nepārtraukti kādam līst.
Suse
S
Nav laika risināt valstiskus jautājumus - jābīda amatos radi un pašam jāshēmo. Tādi esam - tādi izbadējušies nabagi un tik viegli izzogama valsts. Kā banānrepublikās - tauta nabadzīga un beztiesiska, bet pie varas esošie - miljonāri. Neticu, ka Lembergs ir populārs - cilvēks, kas neko nekad nav saražojis, bijis tikai politiķis un kļuvis par miljonāru - gandrīz milardieri ? Nezticu, ka tauta aitas - sev par prezdientu vilku grib ievēlēt. Tad jau mazspējīgais zaglers ir labāka kandidatūra prezdinta amatam.
a13
a
Nez vai šāds amats LGS bija arī agrāk?
Andris
A
Nebija jau tā, ka Auglis piezvanīja uz LGS un teica - tā, ātri iekārtojiet te manu radinieci. Tai pat laikā viņš par to protams zināja. Patiesībā par to, ka tā meitene tur tika varam būt patiecīgi LGS vadībai, kura, protams, lai "izpatiktu" ministram un no bailēm, ka ministrs varētu "atriebties", ja pretendents tiek izvēlēts godīgā konukrsā, vienkārši "atzina" šo kandidatūru par vislabāko. Nostrdāja padevības un pašsaglabāšanās instinkti.
estere
e
pēc lielākās daļas latvijas sabiedrības un žurnālistu domām ir tā, nedod dievs ka ministru un deputātu radinieki izrādās varbūt gudri cilvēki un ir tiesīgi ieņemt atbildīgus amatus. viņiem visiem ir jāstrādā par sētniekiem un pārdevējiem k kur, lai tikai nelektu sabiedrībai acīs. vai tiešām visos gadījumos,kad kāds radinieks nonāk tādos amatos viņš ir tur iebīdīts bez prasmēm?? vai visi gadījumi ir vienādi vērtējami???
urkšķis
u
Biroja vadītāja NAV māsīca, bet māsas meita. AUGUĻA 8-kājis plešas ne tikai partijā, bet arī ģimenē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas