Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Augulis: sociālo pabalstu griesti varētu būt 350 lati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iveta
i
varbut repse un dombrovskis ,sak samazinat pasi sev algas ,nevis atnem pensionariem un maziem berniem.par kadu opatriotismu te var runat,pasi ministri izlaupijusi savu valsti,cik ilgi vel var solit un melot ,jau riebjas ,un cilveki vairs neies balsot ,par zagliem ,atveriet latviesi acis un sakam cinities ,pret siem likumiem
man ir divi berni
m
es apbrinoju, ka politika klike vispar neiesledz smadzenes... Klike ir novedusi valsti lidz tadai bedrei, bet tagad lapas uz citu rekina. Latvija ir daudz divu un tris bernu gimenes. Un es nedomaju, ka visas sis gimenes sanem pabalstus tukstosos. Pat ar pabalstu, kas ir vairak ka sie 350 ir ta, ka ir, nemot vera, ka klike ir izreformejusi medicinisko aprupi tik talu, ka bail bernus vest pie gimenes arsta vai pacentusies vel daudzas citas lietas padarit par maksas pakalpojumiem.
Lex
L
Nu ko, kārtējā Satversmes tiesas lieta. Jo šāda "griestu noteikšana" ir ne vien netaisnīga, bet arī diskriminējoša, t.i., diskriminē tos, kas godīgi maksājuši nodokļus.
godīgā>>viedā
g
jā, man valsts pabalsts bērna kopšanai veselu gadu bija 15 lati mēnesī, biju baigi biezā. Ja valsts vēlreiz šādā veidā pārbaudīs manu izturību, zaudēs lojālu pilsoni, godīgu nodokļu maksatāju.
Auces Ješka
A
Tieši otrādi. Bagātie tik maksā, bet "nabagie", kas nodokļus maksā tik vien kā no minimālās algas (jo pārējo saņem aploksnē) var droši veidot uzkrājumu bērna piedzimšanas, slimības un bezdarba gadījumā. Un tieši šos nodokļu nemaksātājus valsts aizstāv visvairāk, jo viņi taču ir "nabadziņi".
...viedā
.
Pareizi teici, Tev bija tā laime pelnīt lielu naudu un maksāt lielus nodokļus. Bet Tev bija arī tā iespēja iekrāt bērna dzimšanas gadījumam, ko nevar teikt par tām māmiņām kas saņēma minimālo vai tuvu tam. Ja domājam par bērnu nepieciešamību valstij, tad visi bērni vajadzīgi, arī nabadzīgo vecāku, šajā aspektā visiem bērniem vajadzētu saņemt vienādu bērna kopšanas pabalstu kā tas, liekas, ir citās ES valstīs. Mūsu valstī galvenā rūpe ir tik par bagāto galu.
rinķī apkārt
r
Savukārt Tautas partijas līderis iekšlietu minsitrs Mareks Segliņš ZZS paziņojumu vērtē kā “tipiski politisku paziņojumu”. +++ un, kā ar NĪN? Vai tā nav tipiska oranžo destrukcija?
Aldona
A
Progresīvā ienākuma nodokļa vietā atkārtota sociālā budžeta apgriešana?
Berta
B
Pilnīgi pietiekami.
Lelle
L
Hei, vai esi jau vienojies ar Latvijas lielako kretīnu un ar Šļosi par Dombrovska gāšanu?! Izskatās, ka šoreiz iesākumam tiks upurēts Augulis... A kas tāļāk, lohi? Vai no tautas dusmām bail jums nav?
un
u
Tu gribi slimot?
ehh
e
nu nez, par mani bija maksāti visi nodokļi un es tikai priecājos dažus mēnešus saņemt 500 ls bezdarbnieka pabalstu. nav jau variantu. negaidot naudas beigšanos braukšu uz ārzemēm, lai vēl kaut kas iekrājas..
sašutis
s
njā, šī ir klaja vēršanās pret tiem, kas maksā godīgi nodokļus. Es soc. nod. mēnesī maksāju 600 latus. Ja tiks ieviesti griesti, es KATEGORISKI atteikšos maksāt nodokļus. Kapēc atkal tiek sodīti godīgie nodokļu maksātaji ? Var taču vērsties pret krāpniekiem!
Jauki!
J
Jā, nu protams. Apturēt briljanta vērto gaismas pili ne pa kam nevar. Būšot kādi zaudējumi (protams, fufelis). Bet tautai ko nemaksāt gan var - lai pārtiek no gaisa. Kā teikt - būvēm atradīsies naudiņa, tautiešiem - ne graša.. :(
edvuks
e
nu, bezdarbnieku pabalstam sen jau griestus vajadzēja. Māmiņām ... grūti teikt. Agrāk vispār nekādu pabalstu nebija un dzemdēja tomēr vairāk tos bērniņus. Ai, vispār vāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas