Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aukstajā laikā fotoradari darbojušies īsāku laiku nekā ierasts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wer
w
lauku attīstībai derētu sakārtot ceļus, sacelt bāņus uz lielākajām pilsētam. Dzelzceļam arī vajadzetu kursēt vismaz tā, ka piepilsētniekam vidējais ātrums ir 120 kmh. Viss tas rietumos jau ir. Mēs kā dzīvojam padomijā tā dzīvojam. Rietumos cilvēki katru dienu brauc uz darbu turp 200km, atpakaļ 200 km un tas neskaitās daudz, jo tur 200 km var veikt 1,5 h. Sūnu ciems ne attīstības valsts.
Sapper
S
Statistika liecina, ka tikai 4 - 7% auto avāriju notiek dēļ vienas pašas ātruma pārsniegšanas. Pārsvarā lielākā problēma ir sliktā braukt prasme, auto tehniskais stāvoklis un alkohols. Starp citu, vai jūs kādreiz esat redzējuši radarus "melnajos punktos" - vietās, kur statistiski notiek vairums avāriju. Nu protams, ka nē, ar radariem ķer tur, kur var uz muļķi paķert - vietās, kur ir muļķīgi ātruma ierobežojumi, jo tur var piķi labu ievākt. Un tas ir CP mērķis.. Naudas kāšana. Un nav tam nekā kopīga ar rūpēm par satiksmes drošību. Ja būtu rūpes par drošību, tad sāktu ar ceļu infrastruktūras sakārtošanu un uzlabošanu. Visā civilizētajā pasaulē dara visu, lai satiksmes plūsmas ātrumu palielinātu un tadarītu to drošu. Pie mums otrādi. :(
Arnold
A
Ja nesēdēs klāt negatīvā IQ īpašnieki ātri vien tos pataisīs par lūžņiem. Un valsts nav stulba, stulbi ir atsevišķi tās pilsoņi.
rrr
r
kaa cer ieguut veeel? ja naudas nav ??
Aitā
A
Visi fotoradari jāpērk tādi, kuri strādatu bez cilveku klātrbūtnes. Mums te latvijā 2 cilvēki tup klāt !! Stulba valsts, tērē naudu tiekēžiem.
Ērglis
Ē
Nu un? Tipa ja radari īsāk strādā, varam tagad bez kontroles joņot par slidenajiem ceļiem? Super, tikai Latvijā par to var kāds priecāties :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Policija ziemā varētu neizmantot fotoradarus


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas